Şimdi Ara

GPS alıcımın üzerinden arabalar geçti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece yağmurlu saat 10 civarı eve dönerken sol ön pencerenin daha iyi uydu bulur düşüncesiyle kenarına holux 240 ımı koydum ve daha sonra dalgınlıkla pencerenin açma düğmesine bastım ve pencere sonuna kadar indiğinde gps alıcının olmadığını gördüm.Hemen kenara çekip düştüğünü tahmin ettiğim yere döndüm ama bulamadım hava karanlık ve yağmurluydu.Pda yı alıp onunla gps alıcısı bulması için tarama yaptırdım bulursa o yalun civarı arayıp o taraflarda en azından ışığı yanıyor diye arayacaktım.Ama cihazı bulmadı.Sonra canım sıkıldı eve gideyim bulamam dedim ama son kez bakmak istedim ve ben sol şeritte gidiyordum aleti sağ şeritte sağı solu soyulmuş vaziyette buldum uydu sinyal ışıgı yanıyordu ve açma kapama düğmesi hafif yerinden oynuyordu.Dedim herhalde sağlam kaldı sevindim biraz.Ama eve geldiğimde bluetooth ışıgının da yanmadığını ve uydu bulma led inin sabit yandığını farkettim cihazı zor bela açtım ve açma kapama düğmesinde bir sorun olmadığını farkettim benim soracağım şu bu cihaza yazılım atabiliyor muyuz yazılımdan kaynaklanan bir problemden de problem olabilir mi yoksa yeni bir alıcı mı almak zorunda kalacağım o kadar özenle kullanıyordum üzerinde çizik bile yoktu ama sonunda arabalar geçti cihazdan...

• Arkadaşlar gps 240 kullanan arkadas yok mu bendeki driveri bulamıyorum netten de indirdiğim 1.43 mb lık dosya ile halledemedim usb den göremiyor aleti sadece kuruyor ama uninstall dosyası cıkıyor içinde birsey yok
  • Geçmiş olsun, kötü olmuş. bildiğim kadarıyla cihazın içine herhangi bir yazılım atamıyorsun. kurmaya çalıştığın drıver bilgisayarın gpsi usb üzerinden görmesini sağlıyor. yapbileceğen tek şey bir servise götürmek.
  • Benim bildiğim cihazın burada servisi yok zaten y.dısından getirmiştim uyduyu buluyor cihaz kırmızı ışığı yanıp sönüyor onda bir problem yok ama bluetooth ışığı yanmıyor acaba ledinde mi sorun diye düşündüm ama pda ile gps alıcısını arattım bulamadı
  • çok geçmiş olsun..
  • bir elektonikçiye göster belki sadece bluetoothu arızalanmıştır. belki sağlam bir telefon tamircisi de anlayabilir. inşallah temir edilebilir, yoksa yenisinin yolu gözüküyor :(

quote:

Orjinalden alıntı: gubidikkk

Benim bildiğim cihazın burada servisi yok zaten y.dısından getirmiştim uyduyu buluyor cihaz kırmızı ışığı yanıp sönüyor onda bir problem yok ama bluetooth ışığı yanmıyor acaba ledinde mi sorun diye düşündüm ama pda ile gps alıcısını arattım bulamadı
  • Küçücük bir alet zaten kimsenin açıp yapabileceğini zannetmiyorum. Geçmiş olsun bende de var aynısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yenisini sipariş verdim yarın gelecek...
  • çok geçmiş olsun arkadaşım.Umarım bir daha böyle kötü şeylerle karşılaşmazsın
  • Bende de royaltek BT1000 var. gerçekten çok küçük bir cihaz. cihazı aracın ön kısmına koyunca polis radar dedektörü sanabilir düşüncesi ile koymak istemiyorum. zira aracımda o da var. böyle senin gibi kazalarla da karşılaşılabilir. bu nedenle bu hafta ebayden bunun 3 m kablolu antenini sipariş ediyorum. enerjisini zaten çakmaktan alabiliyorum, yani gps cihazını aracın gizli bir yerine monte ederek anteni de sunroof üzerine veya ön taraftaki dashboarda gökyüzünü görecek şekilde monte edeceğim. ve sürekli açık tutacağım. özetle araçta gps sabit ve sürekli olacak. bence böyle bir çözüm üretirsen gps cihazını da daha uzun ömürlü kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.