Şimdi Ara

GPS'li, GSM'siz cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GPS'i olan ve wireless bağlantı kurabilen ama GSM özelliği olmayan bir ppc arıyorum.

Asus A636N mantıklı görünüyor.

başka var mı bildiğiniz?

• evet hocam aynen. en güzeli asus A636
  • Ben ASUS A636N aldım. Fiyatına göre çok iyi bir cihaz.
    ASUS A730 kullandım. O modelde 2 batarya ile günü zor tamamlıyordum. A636N de bu problem tamamen çözülmüş. Çok sık kullanmama rağmen batarya gece yarısına kadar idare ediyor.
  • Bu kategoride malesef pek seçenek bulunamıyor.
    Asus A639 - yeni çıkmak üzere belkide çıkmıştır
    Fujitsu Loox N560 - çok güzel bir cihaz tavsiye ederim
    iPAQ rx5915 - yeni çıktı

Bu 3 modelde ülkemizde resmi olarak satılmıyor sadece Asus A636N var.
  • FSC Loox N560 dan sasma , Asusun GPS i FSC den daha iyi cekmesine ragmen asus da acilip kapanan gps anteni var ve bu görüntü olarak seni ileride rahatsiz edebilir ve 30gram daha agir.Zaten N560 in GPS alicisi disarida seni fazlasiyla tatmin eder.Disarida en az 7-8 uydu alabilirsin. Bir de araba icin extradan PDA set N560 da yok bunlari ayri alman gerekli araba icin, Asus da olmasi gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sx1user -- 25 Kasım 2006; 13:52:07 >
  • PDA'da gps pekte başarılı olmuyor ve batarya ömrü yetmiyor. Gps siz pda düşünürsen hp nin güzel modelleri var onlara bi bak
  • ben de onceden hp rx3715 kullanıyordum. gps i yoktu. onu saatım asus mypal 636n aldım. batarya olayında sorun yok. araba da gps kullnacaksan araç şarj kiti kutusu içinden çıkıyor cok başarı bir gps cihazı oluyor. bende gps li ama cep teli olmayan bir pda baya aradım sonunda buna karar verdim zaten bu kategoride pek seçenek yok.

hp de iki model var 5900 birtanesi ama daha turkiyeye gelmedi ne zaman geleceği belii değil dedi hp bana.
    fujutsi-simens in bir modeli var şu anda piyasada
    birde asus vardı.

bend asus aldım. gps konsunda çok başarı. gps antenini açmadan bile gayet guzel çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Slm

Asus 636N, kesinlikle çok başarılı bir GPS'e sahip, işim gereği çok sık yurt dışı seyahat yapıyorum. Ağustos ayında Almanya - Hollanda - Belçika - Fransa - Lüksemburg arasında 2500 km yol yaptım, Tomtom 5 kullandım, GPS bir metre dahi şaşmıyor. Tünel vs gibi kapalı alana girdiğinizde de uyduyla iletişimde olduğu son saniyedeki hızınızı koruyacağınızı varsayarak sizi yönlendirmeye devam ediyor. Bilenler için söylüyorum, Brüksel'in girişinde şehri boydan boya geçen bir alt tünel vardır, yol boyunca sağdan yukarıya doğru çıkışlar verir, offline çalışıyor olmasına rağmen (bazen birkaç metre şaşırmak kaydıyla) beni gayet başarılı bir şekilde yönlendirdi. Bundan da öte, eğer şehir içinde yürüyorsanız Tomtom'u çalıştırıp gideceğiniz yeri girin ve seçeneklerden yürüyüş modunu aktif hale getirin. Kulaklığını kulağınıza yerleştirip cihazı montunuzun / ceketinizin cebinize koyun. Bir binanın içine girmediğiniz sürece uyduyu kesinlikle kaybetmiyor ve elinizde taşımak zorunda olmadan gideceğiniz yere sanki evinizde yürüyor gibi gidiyorsunuz (bu hırsızları cezbetmemek adına oldukça faydalı olduğunu düşündüğüm bir özellik). Şimdiye kadar pili dolayısıyla hiç yarı yolda kalmadığımı belirtmek isterim. Backlight seviyesini makul bir seviyeye ayarlarsanız pil sizi oldukça fazla idare ediyor. Zaten araç şarj cihazı dahil tüm gerekli aksesuarlar kutudan çıkıyor.

• bunu istanbulda satan yer var mı
  • Bence en hızlı ve en az pil harcayan bir modeli seç.Artık bluetooth la kullanılabilen GPS ler de var.O nu da istemezsen ben birlikte olan bir cihaz istiyorum dersen.Birazcık kaba bir çıkıntı olur ama.Şimdilerde SD ve CF kart girşine takılabilen GPS ler de var.Üzerine takarsın.
    Asus haricinde bir tavsiyem var mı diye soracak olursan;

Airis T620: http://www.pdaplaza.com/shop.php?id=518&subcatid=87

Fujitsu-Siemens N560(Bu en babası.Tabi fiyatı da pahalı):http://www.pdaplaza.com/shop.php?id=287&subcatid=13

• ilgilenen olursa n560 cihazimi satiyorum 1 aylik
  • sonuç?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.