Merhaba, aslında şimdiye kadar bir telefondan konuşma ve sms dışında birşey beklemeyen biri olduğumdan telefon modellerine yabancı sayılırım.
Profesyonel fotoğraf makinesi ile çekim yaptığım için en iyi fotoğraf çeken telefon bile elime geçse kamerasını hiç açmazdım herhalde.
Bu yüzden şimdiye kadar Nokia 1100 bile beni idare eden bir telefon oldu.
Fakat bir GPS cihazına ihtiyaç doğmaya başladığında bu sefer iki cihaz taşımak gerekiyor. GPS'i olan akıllı telefonlarda mailleri okuyabilme imkanı vs de olduğunu düşününce bir akıllı telefon daha avantajlı oluyor.
GPS özelliği sağlıklı çalışan (harici bir GPS programı da satın alınıp yüklenebilir), tercihen büyük ekranlı bir telefonu nedenlerini de belirterek önerebilir misiniz?
Ya da hiç bulaşma onun yerine bir GPS cihazı al keyfine bak der misiniz?
androidli işletim sistmei olan ve 4.3" lik ekranı olan herhangi bir akıllı telefon işinizi rahatlıkla görecektir... gps programını ve mapleride ücretsiz temin edebilirsiniz arabadayken gps gibi rahatlıkla kullanabilirsiniz tabi bu esnada gündüz ekran parlaklığını maksimumda yaptığımızdan ve gps açık olduğundan dolayı bu sıradada bluetoothtan teyipten sarkı dinlediğimizden dolayı şarjı hızlı gidiyor dolayısıyla gps cihazı gibi sürüş esnasında telefonun şarjda takılı olması gerekli....