Şimdi Ara

GPU Core Clock ve ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kardeşimin laptopunda GPU Core clock değeri 550.0 normalde benim laptopumda olduğu gibi 650.0 olması gerek.birde laptop fazla ısınıyor.bunun sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Twelve -- 7 Şubat 2011; 23:58:25 >

• up yardım
  • yukarı
  • Bazı markalar ekran kartlarını özellikle ati hd5650'yi downclock yapılmış halde kullanıyorlar. ve normalden yavaş hızda çalıştığını da belirtmiyorlar. forumda core i serisi işlemciler yeni geldiği zaman bir kaç modelde ortaya çıkmıştı. kardeşinizin kullandığı dizüstüde sizin imzanızdakiyle aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

Bazı markalar ekran kartlarını özellikle ati hd5650'yi downclock yapılmış halde kullanıyorlar. ve normalden yavaş hızda çalıştığını da belirtmiyorlar. forumda core i serisi işlemciler yeni geldiği zaman bir kaç modelde ortaya çıkmıştı. kardeşinizin kullandığı dizüstüde sizin imzanızdakiyle aynı mı?

evet aynısı
  • hem aynı model hem de gpu clock daha aşağıda olmasına rağmen ısınıyor diyorsunuz. bunda bir anormallik var, sonuça hızı düşük olduğu için daha az ısınması lazım. tavsiyem güzelce bi hava çıkış yerlerini süpürgeyle çekin. sonra ati ccc ile gpu clock 650'ye manuel olarak çekin. hw monitör ile gözlemleyin bakalım ısı durumu nasıl olacak.
  • peki saolun bu saatte bunu deneyemem artık sabah deneyip size söylerim.süpürge inşallah parçaları çekmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OCCT de CPU 1400 mhz
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok bişey olmaz merak etmeyin inşallah bol bol toz çıkar, yoksa iyi gözükmüyor durum
  • uyguladım söylediklerinizi işe yaradı teşekkürler
  • yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.