Şimdi Ara

Gpu ısınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sırf su uyuz sey icin uye oldum foruma simdi gecen yaz bilgisayarım ile ilgili bir sorunum yokken bu yaz bostayken bile ısınıyor internette araştırma yaptım yok fanları temizleyin die felan baktım hepsini yaptım açıkcası hicbir duzelme olmadı ve anlamadıgım fanlarım aşırı yavas calısıyor ve hızlandırılmıyor cozebilmis degilim biosdanda denedim elime hic bir sey gecmedi bir bakarsanız makbule geçer (birde cpu normalken gpu nie ısınıyor o kadar)
     Gpu ısınması

• derbi1996 D kullanıcısına yanıt
    işlemciniz 65watt gücünde çok pahalı bir işlemci soğutucu gerekmez. (EDIT:Intel® Pentium® Processor E6500 (2M Cache, 2.93 GHz, 45 nano metre))

Ekran karları ses olmasın diye 60° 'den sonra fanlarını açabilmektedir.

Anakartınızın marka ve modelini de söylerseniz fan devir ayarlama desteği hakkında yardımcı olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1471 -- 13 Haziran 2015; 14:31:53 >
  • ekran kartı için 55 normal, siz asıl anakartla uğraşın yanıyor kendileri
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    UltraDurable 3(4 veya 5) Anakartlarda 12 voltu 0.8500V – 1.3625V işlemci voltajına indiren mofsetlerde alümünyum pasif soğutucu oluyor.
    Eğer yoksa sensörlerden biri böyle 91°C olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1471 -- 13 Haziran 2015; 18:28:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU Kullanımındaki Dalgalanma
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.