arkadaşlar Sürekli GPU Panic ( Kernel) Hatası alıyordum. Nvdia ekran kartına geciş sırasında Çat pc reset atıyordu. Bildiğimiz Google Facebook vs takılıyorum Çat reset.
Kadıköyde bir teknik servise götürdüm Anakart dedi veya onarım ( Onarım dikiş tutmaz dedi) Yetkiliye sordum Ana kartı tamamiyle değiştirirsek Sıfır olarak Aynı sorunu yapma ihtimali varmı dedim olmaz dedi.Sizce böyle birşey olabilir mi tekrar ? Sıfır anakart takıldıgında ?
Grafik kartınız zarar gördü mü, anakart değiştirmek dışında başka bir alternatifiniz pek yok. Bir kaç servis daha bakın isterseniz, belki grafik kartını direk çözecek babayiğit çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali®
GFX probleminizi çözemez. Teknik servisler de tüyünüzü yolmaya çalışır.
Grafik kartınız zarar gördü mü, anakart değiştirmek dışında başka bir alternatifiniz pek yok. Bir kaç servis daha bakın isterseniz, belki grafik kartını direk çözecek babayiğit çıkar.
cevap için sağolun hocam sonuc anakart değişti şuan iyi durumda inşallah böyle gider bir sıkıntı yok.
ssd ve ram takviyesi yapmayı dusunuyorum eski performansını yakalamak için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme