Şimdi Ara

GPU PCI Express Girişleri söküldü (Sorun Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus GTX 660 TI Direct CU II ekran kartımı 2 hafta önce almıştım, anakart değişimi yapmam gerekti ve eski anakarttan sökerken, PCI express girişlerindeki sarı pulcuklar dan 2 tanesi'nin bir kısmı koptu..
    dünyanın parasını verip aldığım ekran kartının bu kadar kolay bir şekilde girişlerinin hasar alması beni son derece üzdü.. ama oyunlarda hiç bir sıkıntıya rastlamadım ve Görüntü ile ilgili bir sorunda yaşamadım.
    Soruma gelirsek;
    1-Ekran kartını böyle kullanmam ilerde bir sorun teşkil edermi?
    2-Dahada merak ettiğim kopan bu sarı pulcukları tamir etmek gibi bir fırsatımız var mı?(Örneğin Leğimlemek gibi bir çözüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -kal-el- -- 23 Ağustos 2013; 15:47:18 >

• -kal-el- kullanıcısına yanıt
    O şekilde olupta sorunsuz çalışan bir sürü ekran kartı gördüm, hatta fabrika çıkışı öyledir diye düşünüyordum. Şimdi siz konuyu açınca acaba dediğiniz gibi kopuyorlar mı diye merak ettim şimdi, kolay kolay kopacaklarmış gibi durmuyorlar.
  • Bendede oldu o sorun.Bir yildir kullaniyorum bir sorun yok.Zaten butun yolda kalkmamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de oyle. 1 seneyi gecti. Hicbir sıkınti yok. Hemde bir tanesi tamamen yok,birtane de seninki gibi yarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fukox kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:13:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

O şekilde olupta sorunsuz çalışan bir sürü ekran kartı gördüm, hatta fabrika çıkışı öyledir diye düşünüyordum. Şimdi siz konuyu açınca acaba dediğiniz gibi kopuyorlar mı diye merak ettim şimdi, kolay kolay kopacaklarmış gibi durmuyorlar.

fabrika çıkışı böylemi tam net hatırlamıyorum, dediğiniz doğru olabilir dikkat etmedim gerçekten.. eğer öyleye çok mutlu olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

kırıl değil orjinali o şekilde , net bir şekilde 2 side aynı hizadan kırılmaz.ayrıca ordaki kırılsa karta bütünleşik parçası dibinden kalkar.

Çok teşekkürler içim rahatlattınız, çok üzülmüştüm karta zarar verdim diye :), ama kartın kendisinin böyle olacağını hiç düşünememiştim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.