Graci clienti olan bi arkadas sadece l2.exe yi zipleyip msnden yollayabilir mi? Cr0mix@hotmail.com
Bnm update de l2.exe dosyası hata verior bi yardımcı olursanız bi zahmet...
bende de hata veriyordu sistemde çalışan virus programını kapat ayrıca bende nod32 l2.exe dosyasını hep karantinaya alıyor dolayısıyla önce dosya yerindemi diye bak :D
Bende yok nod32 virus programı da yok.Baktım l2.exe yok check yapıorum update ediorm yeniden l2.exe yukluor sonlarına gelırken yuklemenın ''Begin decompressing'' dior update ederken olusan l2.exe silinior anlamadım gitti varsa sende msn ekle yada ozelden msn adresini gonder zipleyip gonderiver be kardes bi zahmet...
Dostum oyunu yeniden yüklemeyi denedin mi? Bence dene. Sonra yeniden server loader dosyasını indir. Üzerine atmadan önce orj. dosyayı yedekle, en azından ben öyle yapıyorum. Sonra loader la server dosyalarını tekrar update yap. Denemekte fayda var.
Vista ise yönetici olarak çalıştırmayı dene her girişinde.
Bu vıstada hıcbısey doru duzgun calısmaz mı yaw Xp nın yerını hala alacak systemı yapamadılar yuhh mıcrosofta bea. murat oyunu yenıden kur kardesım vırus programlarınıda kapat . oyle dene.
cumhur abi dogru soyluyosunda adamlarında kazancı olcak o yuzden dogru duzgun calısan bi system yok adamlar ilk once normalini(ahmağını) suruo piyasaya sonra preminium unu cıkarıo (iyisi)ondan para kazanıo
quote:
Orjinalden alıntı: Mc-Mesut
cumhur abi dogru soyluyosunda adamlarında kazancı olcak o yuzden dogru duzgun calısan bi system yok adamlar ilk once normalini(ahmağını) suruo piyasaya sonra preminium unu cıkarıo (iyisi)ondan para kazanıo
Benden nah kazanırlar para korsan forever....
cumhur abi oyle diosunda preminiım almassanda ugrasıosun oyle systemlerle hatalarla fln ben soyledim sadece yok kimse almak istemez onû
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme