Şimdi Ara

Gracia l2.exe hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Graci clienti olan bi arkadas sadece l2.exe yi zipleyip msnden yollayabilir mi?
    Cr0mix@hotmail.com

Bnm update de l2.exe dosyası hata verior bi yardımcı olursanız bi zahmet...

• bende de hata veriyordu sistemde çalışan virus programını kapat ayrıca bende nod32 l2.exe dosyasını hep karantinaya alıyor dolayısıyla önce dosya yerindemi diye bak :D
  • Bende yok nod32 virus programı da yok.Baktım l2.exe yok check yapıorum update ediorm yeniden l2.exe yukluor sonlarına gelırken yuklemenın ''Begin decompressing'' dior update ederken olusan l2.exe silinior anlamadım gitti varsa sende msn ekle yada ozelden msn adresini gonder zipleyip gonderiver be kardes bi zahmet...
  • Gordugunuz gibi suanda yukluyor.

http://www.resimupload.com/ds246816028_adsız2.html

Yukledikten sonra starta basınca bole hata verior.

http://www.resimupload.com/ds147574990_adsız.html
  • L2.exe Nin Hata Werme Sebebi Bence L2.İni olabilir L2File Edit İle iyi Bir Editleme yapman gerek.
  • l2.exe hata veriosa bence oynadigin servere bagli

Serverin Sitesine gir downloadbolumune bi baq baqim system harci baska bi sey verisa onda İndir
    Bu Gracia Olur bole seyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: By.GohanX

l2.exe hata veriosa bence oynadigin servere bagli

Serverin Sitesine gir downloadbolumune bi baq baqim system harci baska bi sey verisa onda İndir
    Bu Gracia Olur bole seyler

Sacmalama Bea Ne Alakası War.. Arkadasim Systemi Upload Edersen Daha yardimci oluruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Discord Update Failed Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum oyunu yeniden yüklemeyi denedin mi? Bence dene. Sonra yeniden server loader dosyasını indir. Üzerine atmadan önce orj. dosyayı yedekle, en azından ben öyle yapıyorum. Sonra loader la server dosyalarını tekrar update yap. Denemekte fayda var.
  • Vista ise yönetici olarak çalıştırmayı dene her girişinde.
  • Bu vıstada hıcbısey doru duzgun calısmaz mı yaw
    Xp nın yerını hala alacak systemı yapamadılar yuhh mıcrosofta bea.
    murat oyunu yenıden kur kardesım vırus programlarınıda kapat .
    oyle dene.
  • cumhur abi dogru soyluyosunda adamlarında kazancı olcak o yuzden dogru duzgun calısan bi system yok
    adamlar ilk once normalini(ahmağını) suruo piyasaya sonra preminium unu cıkarıo (iyisi)ondan para kazanıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

cumhur abi dogru soyluyosunda adamlarında kazancı olcak o yuzden dogru duzgun calısan bi system yok
    adamlar ilk once normalini(ahmağını) suruo piyasaya sonra preminium unu cıkarıo (iyisi)ondan para kazanıo

Benden nah kazanırlar para korsan forever....
  • cumhur abi oyle diosunda preminiım almassanda ugrasıosun oyle systemlerle hatalarla fln ben soyledim sadece yok kimse almak istemez onû
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.