Şimdi Ara

Grafik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ekran kartım GeForce 9500 GT (512 mb 128 bit) sistemi kedim topladım . Herhangi bir oyun açınca bi problem olmuyor o oyundan cıkıp baska bir oyun açmak istediğimde tüm oyun grafikleri birbirine giriyor bilgisayarı restart yapmadan da düzelmiyor o sorun. Her restart sonrası sadece 1 oyun açabiliyorum kapatıp baska bi oyun restartlamadığım sürece izin vermiyor . Sorun belki ekran kartındandır dedim geforce nin 8500 serisinde de bunu yaptı . Anakart değiştirdim yine aynı sorun . Power 400 w kullanıyordum belki yetersizdir dedim 550 w yaptım yine aynı bazen oyunun ortasında 5 - 10 dk sonra gibi siyah ekrana düşüyordu bilgisayarı kapatıp tekrar açıyordum düzelmesi için şuan icin o sorun düzeldi artık siyah ekrana düşmüyor ama diger bir oyunu açtığımda grafikler neden karışıyor bir türlü çözmüş değilim. Sorunu çözmek iicn bazen 1 bazende 2 restart atmam gerekiyor. Bilgisyarı yeniden başlatmaktan artık sistem çökücek :( bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir lütfen biri yardım etsin

• 2-3 defa parça değiştirmişsin işletim sistemine bi onarım yap ve kullandığın kartların son sürüm driverlarını kullanmaya çalış...
  • Ekran kartınızın sürücüsünü değiştirmeyi deneyin.
  • formatıda attım 2-3 kere yine aynı driverlerın son güncel sürümlerini sitelerden indirdim yine düzelmedi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosnakk

formatıda attım 2-3 kere yine aynı driverlerın son güncel sürümlerini sitelerden indirdim yine düzelmedi :S

Ekran Kartı'nın Muhtemelen Donanımsal Bir Hatası Vardır.
    Servis'e Gitmeyi Dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitMe

quote:

Orijinalden alıntı: bosnakk

formatıda attım 2-3 kere yine aynı driverlerın son güncel sürümlerini sitelerden indirdim yine düzelmedi :S

Ekran Kartı'nın Muhtemelen Donanımsal Bir Hatası Vardır.
    Servis'e Gitmeyi Dene.

ilk aldıgım ekran kartı 8500 GT olmustu onda da bu sorun vardı değiştirdim tekrar 8500 GT aldım yine aynı sorun belki 8500 serisinin geneli boyle arızalı çıkıyodur dedim 9500 aldım bunda da aynı sorun anlamadım bunun sorunu neyden olabilir :S Acaba kasa içi sogutma mı yetmiyor ilk oyunda ısınıp diğer oyunlarda bu sorunumu çıkartıyor emin değilim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosnakk -- 23 Temmuz 2009; 13:46:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.