8IPE1000-G GIGABYTE INTEL865 FSB800 DDR 400 8X AGP ANAKART 256MB 400MhzDDR RAM 40GB 7200rpm HDD P4-2.8Ghz 1MB CHAS İŞLEMCİ ASUS 52X CD-ROM 128MB FX5200 VGA CREATİVE 5.1 SOUNDBLASTER SES KARTI XP PRO YÜKLÜ
Bu sistemle herhangi bir oyunda takılmalar yapıyor. Aynı oyunları daha düşük bir sistemde çok rahat oynuyor. Bu sisteme başka ekran ve anakartla denedim fakat aynı sorun oluyor.Oyunları geç açıp-kapatıyor.windows Me de denedim sorun çözülmedi.En son Nvidia sürümlerinide yükledim. İlgilenirseniz sevinirim.
nvidia'nın son driverları genelde çözüm olmuyor, anakartın tüm sürücüleri yükledikten sonra nvidia nı eski sürücülerinden başlayarak kur ve dene, en uygun driveri ancak bu şekilde bulabilirsin.
oyunları düşük ayarlarda oynamayı denedinmi yani grafik olarak
dediklerinizi daha önce yaptım fakat olmadı
çok ilginç format çekip dene
directtx sürümüde yazarmısın. bilgisayrı ilk aldığımda banada cok oluyodu bu dos oyunlarından bile düşüyodu
kartlarının en son updatelerini yaptın mı bide pro değilde homeda dene ayrıca anakartını ayrlarına bi bak bence ondan oluyor ayrıca bi işlemcinide test et 3dmar03Le bi sistemini test etsene bence bunaları bi dene aklıma başka birşey gelmedi [B)]