Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi tavsiyelerinize ihtiyacım var. 15.000 TL gibi bir bütçem bulunuyor. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim |
Grafik Ve Video Tasarım İçin Sistem Tavsiyesi
-
-
Ben de sistem topluyorum şuan tasarım ve video odaklı, daha önce konu açmıştım yardım gelmişti. Gelen öneriler ve araştırmalarım sonucunda aşağıdaki sistemi topluyorum. Sana da bir çıkış noktası olur.
Cpu: Ryzen 9 5900X
Anakart: MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi
Ram: Corsair Dominator Platinum 2x16 (Ben bütçeyi fazla zorlamamak için 32gb aldım, öneri olarak 64gb tavsiye ettiler, mantıklıda.)
Cpu Soğutucu: Arctic Liquid Freezer II - 280
Kasa: NZXT H510
Psu: Corsair 650W +80 Gold (750W +80 Gold düşünebilirsin, 650W'da indirim olduğu için tercih ettim 880 TL'ye geldi.)
m2 ssd ve ssd eski sistemimde mevcuttu onları kullanıyorum, ekran kartı olarak elimde gtx760 ve 750ti var onlardan birisini kullanacağım.
Ekran kartı tercihi olarak ilerleyen zamanlarda rtx 3060 düşünüyorum, kendine göre alternatifleri değerlendirebilirsin.
-
Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu doğrultu da bende birşeyler toparlayacağım. Sağlıcakla kalın.
-
@Muten Baba İsmail hocamıza danışalım
-
Monitör dahil fiyat alalım hocam , Max bütçe.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam saygılar 15.000 TL gibi bir bütçem var. Teşekkür ederim şimdiden. @Muten Baba
-
Monitör tarafında bu modeli tavsiye ederim.
www.cimri.comViewsonic XG2405 Full HD 1ms 144 Hz IPS Panel Freesync Gaming Monitör Fiyatlarıhttps://www.cimri.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-xg2405-full-hd-1ms-144-hz-ips-panel-freesync-gaming-monitor-fiyatlari,490111574?gclid=CjwKCAjwlrqHBhByEiwAnLmYUGupP8C_Ly-QW4cbaE6Iotgo8taQNk7neTsvSyrd5TTTMsS1RhCn_xoCZ7YQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X