Şimdi Ara

Grafiker Aranıyor / ANKARA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Coreldraw ve Photoshop kullanabilen, yaratıcılığına güvenen, tercihen Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun, yetiştirilmek üzere veya tecrübeli grafiker aranıyor.

AJANS P&M ARAŞTIRMA VE TANITIM HİZMETLERİ

pmajans@yahoo.com

• Maaş nedir?
  • maaş :) nedir?
  • bence de maaş ne?
  • Maaş iş görüşmesi sonucu belirlenecektir.
    Hak verirsinizki; tecrübeli bir kişi ile yeni mezun tecrübesiz bir kişi aynı kefeye koyulup maaş şukadardır denilemez.

Yuvarlak bir cevap diyebilirsiniz. Ama fazla desteğe ihtiyaç duymadan tamamem grafik-tasarım, montaj, film, matbaa işini götürebilecek, gelen işi gereken sürede çıkarabilecek kişiye yaratıcılığına bağlı olarak 1.200 YTL'ye kadar maaş sunulabilecek.
    Minimum rakamı bilemiyorum çünkü Grafikeri eşim arıyor. Ben sadece ilanı buraya post ettim. E-mail ile kendisine sorarsanız daha sağlıklı olur.
  • Arkadaşlar,
    Forumun ismi "Web Tasarım ve Grafikerlik" olduğu için ilanı burada yayınlamıştım.
    Ancak başvuran arkadaşların çoğu olayı "Web Tasarımcısı" arandığını zannederek başvuru yapmış.

Bize dergi, broşür gibi basılı materyal için GRAFİKER lazım. Bu notu ekleyeyim.
  • ankaranın neresi...referans istiyomusunuz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılımcı ortak arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yer Ulus'ta. Yeni mezun için referans şart değil haliyle.
  • belli bir yaşın üzerinde olmak zorunlumu
  • Zorunlu değil. Ama 12 yaşında birinide işe alabiliriz demek değil. İş yapabilsin, yaratıcı ve sorumluluk sahibi olsun yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.