Şimdi Ara

Grafiksiz Web Oyunu. Fall Of Nations Bir Göz atın!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğlenceli bir strateji oyunu.. Grafiksiz.. Evet grafiksiz.. İnternet üzerinden oynanıyor.. Şu an ikinci roundda.. ve yaklaşı 7000 kişi oynuyor.. Gerçekten zevkli bir oyun.. Şüphesiz hiç beğenmeyenler de olabilir, ama denemenizi tavasiye ederim.. Ben de 4 gün önce rastladım.. Tek yakındığım taraf site de pek türk yok..
    Ben "The Turks" adıyla bir takım (guild) kurdum.. sizden de gelen olursa topluca eğlenebiliriz.. korkarım bu oyun ingilizce gerektiriyor.. Ama hangi oyun gerektir miyor ki?? Yine de zorlana olursa burda destek olmaya çalışırım sizlere..
    Oyunun adaresi:
    http://www.fallofnations.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malinux -- 30 Ocak 2005, 23:14:32 >

• walla benden bişi bekleme ben ööle oyunları sewmem ama sewseydim inanki gerçekten girerdim takımına
  • :D
    Yanlış anlaşılmasın.. Sadece oyun hoşuma gitti ve paylaşmak istedim...
  • Abi grafiksiz oyun mu olur yaw. Neyse ben geliyom bakmaya. Beğenirsem girerim takıma.
  • Abi siteye girdim ama ne yapacağı buraya yazarsan (tam olarak) gelebilirim.
  • Anasayfada 4 resim var ya hani.. Onların altında Join the War yazıyor.. O resimlerin her biri ayrı bir tür gibi işte.. her biri ayrı bir özellikte avantaj sağlıyor.. kafana göre birisini seç.. dilersen basitçe tıkla burdan üye ol. (Saldırı avantajı olan yarış için.)
  • eğer üye olduysanız ve The Turks Guild'ine katılmak istiyorsanız üye adınızı buraya yazın. benim üye adım underprotect dilerseniz PM atın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.