Şimdi Ara

Grafikte En iyiler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görüntü montajlamak, video renderlamak, kısacası görüntü işlemede en iy ekran kartı ve işlemci sizce hangileri???

• bunlar için ekran kartından başka capture kartı lazım diye biliyorum ve oda çok pahalı
    ayrıca bu konuyu teknik yardım a açarsan daha sağlıklı bilgi edinebilirsin
  • 256 MB HIS ATI RADEON X850XT IceQ TURBO VIVO 16X

işini mükemmel derecede görür
  • işlemciyle ekran kartıyla uğraşma git kendine bi tane MAC al
  • bu iş iiin en iyileri nvida quadro veya ati wildcat serisi ekran kartları diye biliyorum fakat bu serinin üst düzey kartları 500-600 dolardan başlıyor ve 3000 dolara kadar çıkabiliyor

multimedia pc için x850 yeterli olucaktır
  • tasarım= mac.. hele son çıkan power maclar uçuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

tasarım= mac.. hele son çıkan power maclar uçuyor..

1989 yılından bu yana Video Montaj yaparım. Amiga 2000 ile başlayıp Pc ve G4 Mac de kullanıp tekrar Pc + Amiga ya döndüm.

Hd ye kaydetmeden canlı mix için AMIGA + ImpactVision + Transcoder
    Hd de kurgu için AV master dan iyi kart yok ( Analog in/out )
    1394 den capture ediliyor artık filmler. Bunun içinse 256 Mb 256 bit ekran kartı ile tekrar 1394 den çıkılacak görüntü için ideal

G4 Mac ne mi oldu ? Bir hata idi Sadece photoshop içinse Pc de yetermiş. Boşuna o fark Satıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurkAmigaMan

quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

tasarım= mac.. hele son çıkan power maclar uçuyor..

basit montaj yapıyorsan diyeceğim yok. bu işle gerçek uğraşanlar ne demek istediğimi anlıyorlardır. ağbim almanyada gemilere elektrik tesisatı döşeyen bir şirkette çalışıyor.[şu son günlerde ulusoy RO-RO ları onlardan çıkma] hayalini kuramayacağın gemilerin elektirik tesisatının planlarını mac ile yaptığını biliyorum..
  • Basit montaj yapıyorum ve fimlerim Fashion tv de yayınlanıyor.

Kültür bakanlığı ve valiliklerin hazırlattığı Şehir belgeselleri ve Turizm tanıtım filmlerin ingiliz ve alman tv lerinde gösteriliyor.

Mac de neyle montaj yapılıyor Nasıl yapılıyor Tv ye direk verilebiliyor mu Bunları bilen biri yim

8 tane yerel Tv kurup müdürlüğünü yaptım. Forumda kim olduğumu bilenler var.
  • size ne yaptığınızı sorduğumu hatırlamıyorum? ben olanı söylüyorum. işi hemen sidik yarışına getirerk profesyonelliğinizi zaten gösteriyorsunuz tebrik ederim.
  • Hiç birşeyin yarışına girmeme gerek yok.

Sorulan soru CAD ile değil Video montaj ile ilgili.

Kimsenin benim gibi cebi yansın istemem Mac alıp

Şahsa yönelik bişi deil. Mac in üçkağıdına tepki.
  • anladım tabiki.. herkezin düşünce ve tecrübeleri farklıdır. ben duyduklarımı belirttim sizde tecrübelerinizi.. isteyen istediği tercihi yapar artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.