beyler oyunda kişi sayısı ve grafitiye gelen yenilikler arttıkça herkes grafitiye girişiyor. bugün normalde 12 kez grafiti yapmama rağmen dolu olduğu için sayılmadı. pop yöneticilerin bu konuya el atması gerek
Grafitiler kısa bir zaman içinde silinen şeyler oldukları için (2 ya da 7 gün arasında silnebiliyorlar. Net bir zaman ben de bilmiyorum.) sorun olacak şeyler değil bence. Daha tenha şehirlerde dene grafitti yapmayı. Tromso, Vilnius... gibi şehirlerde
cakartaya gittim daha yeni şehir... yer yok...
iyi bak hepsine bak
cakartada yeryok vilniusda ve dubrovnikte var
bu gün sao pauloda 6 tane yaptım. küçük şehirlerde boş yerler oluyor
bende belgradda 6 tane vilniusta 4 tane yaptım ama vilnius, dubrovnik,sofya,johannesburg yolunu kullanan 100 grafiti yapabilir. bu arada 10 graffiti ve devam..
size bir tüyo vereyim madem 1 günde 100 grafiti başarısını almış biri olarak :) pariste tüm mekanlarda graifiti yapmak serbest diğer şehirlerde ise sadece kamu binalarında serbest.pariste yapmayı denerseniz hem daha çok boş mekan buluırsunuz hemde daha rahat yaparsınız
Pariste 30 tane yapıp 100 başarısı aldım
Artık millet 100 graf başarısını parayla satıyor.Parayı veriyorsun,mekan hazırlayıp kilitliyor.
Paris olayı doğruysa süper.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme