Şimdi Ara

Gragas , Olaf , Zhao

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aklımda bu 3 champ. var. Hangisini alsam diye düşünüyorum Olaf diyor çoğu kişi size bir danışmak istedim. Teşekkürler şimdiden.

• Keyfine kalmış,benim ki gragas diyor.
  • xin al rahat edersin
  • gragas
  • olaf
  • Ben Gragas diyorum seçim senin
  • Gragas alma bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    11 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gragas diyorum tipi yeter :D geğirmesi yeter ama skill shot olduğu için sana kalmış bir şey aralarında en kolayı xin zao o da güzel bir champ hepsinin gideri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke skywalker

Arkadaşlar aklımda bu 3 champ. var. Hangisini alsam diye düşünüyorum Olaf diyor çoğu kişi size bir danışmak istedim. Teşekkürler şimdiden.

olaf sıkıyor bi süre sonra yani beni sıktı başkalarını bilemem :D gragas diyorum ben çok zevklidir
  • Gragas
  • 20 Lvl altiysan xin zhao al.yetenek gerektirmez, kolay kill alir, guzel gank yapar.xin al rahat et.ve garanti veriyorum hic bir macin 15 kill in altina dusmez.
  • içlerinden yine en uzun süre sürükleyebilecek olan xin zhaodur.çünkü hem tanky,jungler,çok kolay ve fena olmayan bi champ işte.Çok iyi değil başka tavsiyelerimde olurdu da neyse.Gragas sıkar neden sıkar ap carrylerin çoğu böyledir genelde.
  • Bende ad carry sıkar.Sonuçta sag tıkla öldür herosu.
  • gragas iyidir oynamasıda zevkli xin yerine 123123 alternatif hero varken daha iyi rankedda is yapmaz bence
  • Olafida degistire degistire oynayabilirsin
    Gragas aldigin ilk veya ikinci haftaya kadar cok keyifli geliyo niye daha once kesfetmedim felan demistim ben ama daha sonra inanilmaz sıkıcı geliyor
    Edit : yanlis yazmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vastiel -- 8 Aralık 2011; 20:24:56 >
  • gragas ve xin süründürür olaf katleder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 8 Aralık 2011; 21:33:03 >
  • olaf ve xin bi yerden sonra pek iş yapmamaya başlıcak oralarda gragas işlevselliğini devam ettircek ama 30 level altıysa xin iyidir
  • xin'i offtank kasıp jungler oynarsan mükemmel oluyo. kimi arkadaşlar 30 lvl altı falan diye saçmalamışlar ama kesinlikle saçmalık her türlü xin iş yapar
  • 30 Levelim arkadaşlar. Olaf almayı düşünüyorum ben şu an. Biraz videolara falan baktım da.
  • gragas al oyunlarde pek göremiyoruz gragas artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.