Şimdi Ara

Gragas'sai metası bitti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her oyunda bunları görüyorduk artık almıyorlar demeyin?

• Artık almıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim almıyor? Turnuvalarda hala alınıyor.
  • ben hala alırım gragası
  • Bitmedi

• Valla rankda hangisi boştaysa alırım düşünmeden

• Gragasa ne kasiyorsunuz? Bide jungle ap gragas oluyomu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Jinx mi Xayah mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

Gragasa ne kasiyorsunuz? Bide jungle ap gragas oluyomu

Dene gör
  • b00mbastic kullanıcısına yanıt
    Bu saatte ne celal bro yanlis bisey yazdiysam kb

• quote:

Gragasa ne kasiyorsunuz? Bide jungle ap gragas oluyomu

Tank kasıyoruz. Belki 1 tane ap itemı alıyoruz gerisini yine tank kasıyoruz. Ne olursa olsun tank kasıyoruz. AP oynamıyoruz çünkü tank kasıyoruz. Mide gitmiyoruz çünkü tank kasıyoruz. Jungle gidiyoruz çünkü tank kasıyoruz. Yani anlayacağın tank kasıyoruz, ap değil. Sen de tank kasmalısın. Olay tanklıkta bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 5 Eylül 2015; 4:16:01 >
  • quote:

Bu saatte ne celal bro yanlis bisey yazdiysam kb

yok korelilere uyum sağlamak lazım diyorum adamlar korkmuyor deniyor güzelse meta oluyor yani
  • Ne alakasi var? Fakerle naruyu karsilastiriyorlar tiplere bak.

• bitmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom. D kullanıcısına yanıt
    Turnuvalar için gragas biraz nerflendiği için geri planda reksai biraz daha iyi durumda gragasa göre ama soloqda her elode ilk 5 jung karakterleri şuan özellikle reksai ile soloqda kolayca oyun taşınabilir takım biraz akıllıysa.
  • Bitmedi hala guclu pickler

• Gragas ciddi derecede nerflendi, bu yamaya kadar alıyordum çünkü w yeteneği ile hem güzel hasarı vardı(özellikle tanklara karşı) hem de hasar azaltabiliyordu. Ultisi hem engage hem de disengage için kullanılabiliyor,oldukça güzel bir yetenek, E sayesinde mobil ve etkili gank atıyor. Alınır ama çok nerflendi, daha iyileri varken tercih etmiyorum. Reksai de nerflendi ama hala iş görüyor, haritada güzel baskı uygulayabiliyor, gankleri etkili ama geç oyunda oyundan düşüyor gibi geliyor bana, alan knock up tfde yeterli zaten ama hasarı düşük olmasa tadından yenmezdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gragas ciddi derecede nerflendi diyenlere uyuz oluyorum. mis gibi tank yaptılar, karakter temasına da uygun , uzun uzun savaşlarda kalabiliyor. sarhoş gibi bir anda hır gür çıkarıp karmaşa yaratabiliyor. bunların istedikleri q-r ile tek atan eski gragas heralde.

şunu da şöyle koyayım da ne dediğimi bi anlayın. bu nedir lan? lcs burası , tek yiyenler dlift ve link. bu herifler bile ne olduğunu anlamadan tek yedi

• aslında çok aşırı nerflenmedi. W ' sunun son seviyede %12 azami hasarı varken %8 e düştü. tanklığı ve mobil oluşu hasarıda çok eksilmediği için hala güçlü bir jungle herosu bence.

ultisini değinmeyi unutmuşum savaşın gidişatını değiştirebilen en güçlü ultilerden birine sahip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnbkkl -- 8 Eylül 2015; 11:49:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

gragas ciddi derecede nerflendi diyenlere uyuz oluyorum. mis gibi tank yaptılar, karakter temasına da uygun , uzun uzun savaşlarda kalabiliyor. sarhoş gibi bir anda hır gür çıkarıp karmaşa yaratabiliyor. bunların istedikleri q-r ile tek atan eski gragas heralde.

şunu da şöyle koyayım da ne dediğimi bi anlayın. bu nedir lan? lcs burası , tek yiyenler dlift ve link. bu herifler bile ne olduğunu anlamadan tek yedi

Eski gragası oynamayı o kadar özledimki

• reksai bilmem de gragas her zaman candır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.