Şimdi Ara

Gragas'sai metası bitti mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Kiti güzel şampiyonun ama can yenilemesi nerflendi, e skilinin menzili ve stun alanı azaltıldı, Q skilinin yavaşlatması azaltıldı, W skilinin hasarı düşürüldü. Ulti hariç hepsi nerflendi, tanklık konusunda en iyi tanklardan birisi olduğunu inkar edemem ancak hasarı ve stun alanı düşürüldü, önceden güçlüydü şu an dengeli, bu yüzden de güçlü şampiyonlar karşısında zayıf kalabiliyor maalesef fakat hala oynanabilir, iyi bir orman şampiyonudur, ulti tek başına maç çevirebilir, w ile ani hasarı tanklar, ama nerflendiği gerçeği ortada, turnuvalar bu yamada oynanmadığından hala görüyoruz ve seçilme oranı düştü, bu yamada oynanma oranı daha da düştü çünkü op şampiyonlar dururken gragas genelde seçilmiyor

• Oynanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gragas oynanmaz Rek Sai tier 1 da şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodox

Kiti güzel şampiyonun ama can yenilemesi nerflendi, e skilinin menzili ve stun alanı azaltıldı, Q skilinin yavaşlatması azaltıldı, W skilinin hasarı düşürüldü. Ulti hariç hepsi nerflendi, tanklık konusunda en iyi tanklardan birisi olduğunu inkar edemem ancak hasarı ve stun alanı düşürüldü, önceden güçlüydü şu an dengeli, bu yüzden de güçlü şampiyonlar karşısında zayıf kalabiliyor maalesef fakat hala oynanabilir, iyi bir orman şampiyonudur, ulti tek başına maç çevirebilir, w ile ani hasarı tanklar, ama nerflendiği gerçeği ortada, turnuvalar bu yamada oynanmadığından hala görüyoruz ve seçilme oranı düştü, bu yamada oynanma oranı daha da düştü çünkü op şampiyonlar dururken gragas genelde seçilmiyor

gragasın e yeteneğinde stun yok. 3 yıldır anlatamadık size knock up/back , stun-snare farkını

• Rek'sai freelo gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

gragasın e yeteneğinde stun yok. 3 yıldır anlatamadık size knock up/back , stun-snare farkını

Bu kadar yazdım ona mı takıldın dostum benim, back knock-up gelmemişti aklıma stun yazdım, kusra bakma

• Güncel
  • bitmedi

• quote:

Gragas ciddi derecede nerflendi, bu yamaya kadar alıyordum çünkü w yeteneği ile hem güzel hasarı vardı(özellikle tanklara karşı) hem de hasar azaltabiliyordu. Ultisi hem engage hem de disengage için kullanılabiliyor,oldukça güzel bir yetenek, E sayesinde mobil ve etkili gank atıyor. Alınır ama çok nerflendi, daha iyileri varken tercih etmiyorum. Reksai de nerflendi ama hala iş görüyor, haritada güzel baskı uygulayabiliyor, gankleri etkili ama geç oyunda oyundan düşüyor gibi geliyor bana, alan knock up tfde yeterli zaten ama hasarı düşük olmasa tadından yenmezdi

Rek'Sai beşyüzdoksanyedi bin kez nerflenmemiş olsaydı hasarı da iyi olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsm - lgd maçında bu 2 şampiyon yine alınmış???

riot çare bul artık ya da kaldır bu heroları
  • Rek'gas metası başladı.
  • Ormanın kralı bu sene Rammus olur.

• b00mbastic kullanıcısına yanıt
    ben sana soyleyeyim "meta nasil olusur?" ve "bir sampiyon nasil metaya girer?"

koreli abilerimizden birisi ornek teskil etsin diye misal veriyorum matchupta avantajli bir sampiyonu midde oynar (varus, azir vb. sampiyonlarin karsisina irelia almak gibi) o sampiyon metaya girer. veya bunun baska bir ornegi vardir, unutulmus gitmis bir sampiyon ne buff yemistir ne de nerf. koreli abilerimiz bunu hatirlatir ve oynanmaya baslar.

ama sunu aklimiza sokmamiz lazim ki, bu abilerimiz oyunu, sampiyonu maksimum seviyede oynadigi icin etinden, sutunden, yununden faydalaniyorlar. senin, benim ya da dunya sampiyonasinda galibiyet alsa ulke olarak taksim meydanini dolduracagimiz takimlarin oyunculari metaya sampiyon sokamaz cunku ne oyle bir yetenege ne de oyle bir hakimiyete sahipler.

konuyu atlamayayim; gragas, reksai hala oynanir bunun yaninda kindred ve bir kac adc ve de klasik jungle sampiyonlari da oynaniyor. ozellikle mundo cok guclu. ikinci soruya gelince gragas ap oynanmaz, oynarsan anca bronz, silver ve gold elo oyunlarda oynarsin. biraz oyunu bilen oyunculara karsi caresizce siyah beyaz ekrana bol bol bakarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

Gragasa ne kasiyorsunuz? Bide jungle ap gragas oluyomu

Sırasıyla Morello,Luden,Rabadon, zhonya,hiçlik değneği

• 1.5 yıl oldu hala alıyorlar

RIP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67679AAA5 -- 16 Haziran 2016; 7:25:53 >
  • 2 yıl sonra maçlara bakayım dedim hala alıyorlar bu nasıl oyun böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guanzo

2 yıl sonra maçlara bakayım dedim hala alıyorlar bu nasıl oyun böyle?

O ulti olduğu sürece gragas metadan düşmez.
    Mobilite sustain rahat orman dönme 3 skili cc flash eyle rakibi şaşırtabiliyor damage reduction cana göre vurma.
    Koyabilicekleri herşeyi koymuşlar champa bi snarele taunt yok.
  • Dünyanın nerfünü yedi hala çatır cutur oynanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Korean Mechanics

Turnuvalar için gragas biraz nerflendiği için geri planda reksai biraz daha iyi durumda gragasa göre ama soloqda her elode ilk 5 jung karakterleri şuan özellikle reksai ile soloqda kolayca oyun taşınabilir takım biraz akıllıysa.

Bronzda Master'Zhao metası var hocam.Her elodan kastın bronz da dahilse. :D

Gragas ve RekSai yi çok ama çok nadiren görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Salvador -- 4 Ekim 2017; 9:28:36 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.