Şimdi Ara

Gram altın mı (5,10 gram) ,Cumhuriyet altını mı,bilezik mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gram altın mı (5,10 gram) ,Cumhuriyet altını mı,bilezik mi yatırımda (Al-sat) daha karlıdır.
    Hangisinde al-sat da daha az makas vardır.

• Sarraftan alirsaniz kar etmek zor..Banka uzerinden islem daha kolay...Sarraflar bazan slmakta nazlanir....y

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Sarraftan alirsaniz kar etmek zor..Banka uzerinden islem daha kolay...Sarraflar bazan slmakta nazlanir....y

Biliyorum ama ben yinede bankalardan uzak durmaya çalışıyorum.Biliyorum ama ben yinede bankalardan uzak durmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektron11

quote:

Sarraftan alirsaniz kar etmek zor..Banka uzerinden islem daha kolay...Sarraflar bazan slmakta nazlanir....y

Biliyorum ama ben yinede bankalardan uzak durmaya çalışıyorum.Biliyorum ama ben yinede bankalardan uzak durmaya çalışıyorum.

en mantıklısı alım satım farkı az olan gram altındır
    gram altını da üzerinizde taşımamak için bankalarda gram altın hesabı açmak mantıklıdır (sadece hesap cüzdanı taşımak için)
    bankalar müşterilere yolunacak kaz gözüyle bakıyorsa bu tarz bankaları tercih etmeyiniz
    geriye az seçenek kalıyor kuveytturk hesabı olabilir ancak şube ve atm sayısı az
    bu durumda daha yaygın olan finansbankın enpara uygulamasına başvurup hesap açabilirsiniz

• Geçenlerde kuyumcuya sordum bu soruyu;
    "bilezikteki al-sat farkı gram altın ve cumhuriyetten daha az" dedi,doğrumudur.
  • elektron11 E kullanıcısına yanıt
    Doğru değil tabiiki......Bilavzikte işçilik kaybı olacaktır....Sarrafın öyle demesi pek mümkün değil....Konfabulasyon sanki......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expertadvisor -- 10 Aralık 2014; 10:44:48 >
  • quote:

Doğru değil tabiiki......Bilavzikte işçilik kaybı olacaktır....Sarrafın öyle demesi pek mümkün değil....Konfabulasyon sanki......

ee neyde alım-satımda kayıp az olur o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Altın mı Dolar mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En az al-sat farkı hangisinde olur arkadaşlar?

*Bilezik
    *Tam altın
    *Çeyrek
    *Gram altın
  • Ben de yatırım amaçlı araştırdım biraz, vadesiz altın hesapları mantıklı görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibribr -- 15 Aralık 2014; 23:49:18 >
  • elektron11 E kullanıcısına yanıt
    internet bankacılığı üzerinden yapılan gram altın alım satımında olur,
    altın hesabı açtırıp 1 gram altın alıp sat aradaki farkı görürsün
  • favorim garanti yada ing
  • Çeyrek,yarım,tam,gremse(2.5li) altınlarında al sat farkı az

• mertekin kullanıcısına yanıt
    ATA lirada 3o TL fark var genelde....Gramda 4 TL.....Sarraf almaya niyetliyse tabii.......

Bankalarda gramda 5o-6o krş fark var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expertadvisor -- 10 Şubat 2015; 1:41:18 >
  • quote:

ATA lirada 3o TL fark var genelde....Gramda 4 TL.....Sarraf almaya niyetliyse tabii.......

Bankalarda gramda 5o-6o krş fark var....

Bankada gram farki 50 kurus kuyumcuda 5 tl enayi olmamak gerek,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.