Şimdi Ara

Grammar in Use / English Vocabulary in Use / Business Vocabulary in Use - SON NOKTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
3
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, forum içinde Grammar in Use kitapları ile ilgili çok fazla yazı ve arayış gördüm. O yüzden buna SON NOKTAyı koymak istedim. Türkiyede bu kitapların en iyisini, en iyi fiyata bula bileceğiniz yer Gittigidiyordur. Buyurun -http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=eyusifbeyli

Ürün listesinde tüm serilere ulaşa bilir, kitaplar hakkında bilgileri inceleye bilir, satıcı ve kitaplar hakkında yorumlara da baka bilir, güvenli alış veriş yapa bilirsiniz. Kitap listesi şu şekildedir:

Grammar in Use kitapları:
    Essential Grammar in Use
    English Grammar in Use
    Advanced Grammar in Use

English Vocabulary in Use:
    English Vocabulary in Use (Elementary)
    English Vocabulary in Use (Pre-intermediate & intermediate)
    English Vocabulary in Use (Upper-intermediate)
    English Vocabulary in Use (Advanced)

Business Vocabulary in Use:
    Business Vocabulary in Use (Elementary to Pre-intermediate)
    Business Vocabulary in Use (Intermediate)
    Business Vocabulary in Use (Advanced)

Burada reklam yapmak istemiyorum açıkçası, sadece bilgi vermek istedim başka yerde boşuna arayıp, sonra fotokopi kitap almayın. Gittigidiyorda PM atarsanız Donanimhaberden geldim diye, inidirim yapılacaktır. İyi çalışmalar.

Not: Kitaplar hepsi son baskıdır, CD'leri mevcuttur, ücretsiz kargo ile gönderilir, kılıflarından açılmadı hepsi sıfırdır, fotokopi değiilerdir kitap baskısıdır, yurtdışından gelmiştir.

Grammar in Use / English Vocabulary in Use / Business Vocabulary in Use - SON NOKTA

• hocam essential academic vocabulary kitabı sözlük için yeterli gelir mi
  • Sizin ilan sanırım silinmiş ama ben diğer ucuz yurtdışından getirdik diyen ilan sahibi kişiler için yorumumu yapayım zararına satmıyorsanız kitapların korsan olduğu belli kitaplara fotokopi korsan diyen kişilere sanki kitabı yollayan siz değil gibi yanlışlık olmuş diyorsunuz nasıl yanlışlık bu rüzgar mı karıştırıyor korsanları diğerlerinin arasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 30 Ağustos 2018; 23:35:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.