Bildirim
Gran Turismo 4 (Para Hilesi) (ACELE YARDIM EDİN)
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok hile falan bu oyunda. -
Ama herkes var diyor ama
Fakat ben hilesini hala bulamadım. -
quote:
Orjinalden alıntı: bus_devil
Ama herkes var diyor ama
Fakat ben hilesini hala bulamadım.
Herkese sor o zaman. -
galiba gt 4 te hile yok dostum bende öyle biliyorum.Bide şu forumlar sanal değil de gerçek olsaydı yani herkes karşılklı cevaplar verebilseydi kimse böyle artist artist konuşamazdı emin olun.Cevap verirken sert yapanları gerçekte çok gördük :D -
Benim dayımın oğlu geçen ay hileyi bulmuş arkadaşına vermiş.Arkadaşıda çok rahat oynuyor.Ama ben dayımın oğluna bunu anlatınca o bana böyle dedi ve siteyi unuttuğunu söyledi aradık aradık bulamadık.O çocuğada sormak için evine gittiğimizde de taşınmışlar. -
İsmini heycorcverseneborc yaz para gelir. -
fazla paran kazanmak için hile yok ama kolay yolu var. special contion events (yanlış yazmış olabilir) oraya girin baştan 2. yere girin. ordaki 2 yarışı kazanınca 264,000 $ değerince toyota verio onu satın para gelir.tekrar tekrar oynayarak paranızı arttırabilirsiniz.her seferinde clear yapmayı unutmayın yoqsa araba vermio. -
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
İsmini heycorcverseneborc yaz para gelir.
Arkadaşım GT serisinde hile yoktur.Para kazanmak istiyorsan daha önce girdiğin yarışlara tekrar girerek para kazanabilirsin. -
alnının teriyle kazan ben artı zevk almıom GT4 den..almadığım marka/model araba kalmadı -
Gt3(GranTurismo 3) save'i olacak memory card'da -
GT 3 save si varsa. Belli miktarda parayı aktarıyorsun.quote:
Orjinalden alıntı: cemfrost
Gt3(GranTurismo 3) save'i olacak memory card'da
Birde bir başkasının yaptığı şekilde; Alıntı;
en iyi para kazanılcak yarış german touring car yarışları kazandığn zaman sana mercedes-benz clk-gtr veriyor ve bu arbayı sattığın zaman yaklaşık 743,000 cr veriyor. tabii yarış sonrası ve yarış içi kazandığın paraları sayarsan bayağı paran birikmiş oluyor.
Bu şekilde paranı arttırabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 29 Temmuz 2006; 21:17:37 > -
yawww var evet var kod varr ama kodlari bi cd den yuikluyosunn ben belcikada yim burdan action replay diye bi cq Var onu aliyonnn kodu ona yaziyonnn ve kodla oynuyosunnn bu sekil aciupp kolayyyy cd si olan bana msj atsinn -
quote:
Orjinalden alıntı: rocky666
yawww var evet var kod varr ama kodlari bi cd den yuikluyosunn ben belcikada yim burdan action replay diye bi cq Var onu aliyonnn kodu ona yaziyonnn ve kodla oynuyosunnn bu sekil aciupp kolayyyy cd si olan bana msj atsinn
Fake misin?? -
obarey 3 yıllık HOOORRRRRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTT
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X