Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada ben bu bentley e goremedim araba seçerken ki yerde ayrıca bi yarış fln mı yapman lzm nurburgring yarışı gibiyse boşver :D çok uzun o yarış bideneme yaptım arcadede çok zor
  • Furkan licese kısmına gir, süper license ta 15. yarışta yarışıyoruz. nurburgring kadar uzun değil. ayrıca oyunu bitirdiğinde en çok sevdiğin pist nurburgring olacak bence
    Bir de şunu unutma deneye deneye oluyor bu iş, hemen öğretecek sihirli bir formül duymadım ben, sadece sabır meselesi
  • dedimya süper license 15 e gelemem için çok uğraşmam lzm daha :S national a dayım bu arada o o bentley ı o yarıştamı veriyolar?
  • Bentleyi 24 saatlik sarthe yarışlarından birinde veriyorlar, 3 tane 24 saatlik yarış var.
    Örneğin national a license nın tamamını bitirdiğinde bir araba verecekler, b yi bitirdiğinde yine bir araba ödül var, böyle devam edecek.
  • ben lisansların hepsini bitirmiştim yanlışıkla ne yaptıysam savi okumadı oyun yeniden başladım ve hepsini yeniden yaptım bir tek spacel yapmadım ona fazla ihtiyaç yok ;)
  • lisanların en zoru bence specail adamlar öle bi yapmış ki benim en zorlandığım mercede verioalr sana 8 dk 10 dk arasında tur bitirmeye çalışıosun en çok onda zorlan mıştım
  • Görkem sanırım nürbürgring ten bahsediyorsun, ama yapmışken hepsini bitirmen daha iyi değilmi?
    Eğer iyi tur zamanı yaparım diyorsan gel aramıza katıl.
    Furkan sen 1. olsaydın arcade modda hangi pistte ve hangi araçla yarışmak isterdin yazsana, ben 1. olursam senin dediğini seçerim, solid 1. olursa onunda seçeceğini zannediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one
    solid 1. olursa onunda seçeceğini zannediyorum.

Ya 1 saattir makinanın başındayım olmuyor işte. Demin 3'12'li bir zaman gelmek üzereydi, sonda iki S viraj var ya, Start/Finish düzlüğünden hemen önce, orada saldırayım dedim belki 3'11'li bir zaman çıkar diye, s..çtık
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orjinalden alıntı: gt_one
    solid 1. olursa onunda seçeceğini zannediyorum.

Ya 1 saattir makinanın başındayım olmuyor işte. Demin 3'12'li bir zaman gelmek üzereydi, sonda iki S viraj var ya, Start/Finish düzlüğünden hemen önce, orada saldırayım dedim belki 3'11'li bir zaman çıkar diye, s..çtık

3.12 3.11 falan sen ne diyorsun yahu Anlaşıldı benim skoru bu akşam geçersin, bende bu akşam 3.12 li bir skor için uğraşacağım bakalım

• şuan license la uğraştım ama zor şu licenslar pff national b hmn bitmişti national a da şu a-10 da kaldım zor geliyo dediğim gibi 1lap guide ler zor geliyo bana :( hele de şu 10daki 1lap guideler national b -10 da öle kaldım ilk tede b uarada coffe break da istediğin zmbnda bitirince oluyomu bronz çünkü orda ----- yazıyo zamanı göstermiyoda
  • cofee break lerle uğraşma boşuna onlar keyfe kalmış, license almak için gerekli değil.
    daha öncede dediğim gibi start butonunun sağında demo sürüşü var, onu seyrederek çok şey öğrenebilirsin, ben license ları bitirdikten sonra farkına vardım.
  • coffee breakte bende ii zaman yapmak için uğraşıyodum a nationalde onda 28 saniye diyodu bende oluyodu 38 saniye fln dönerek yere dşürcen 100 tanesini ondan ben de uğraşıyodum :D neyse artık license lara dvm edeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

evren87speed
    SolidRock

olayı yakaladınız bende tvr ile her seferde 480 üstü görüyorum ama yol yetmiyor yol ve NOS yetse o araba 600 bile görür

kuru hız olayı hafif hafif esmeye başlamış gibi arkadaşlar

birde aklıma yeni bir yarış geldi 0-400 metreyi kim daha çabuk tamamlayacak???????? hiç 9 saniye altına inen oldumu ??? bunlar süper rekabet ortamları hem finish çizgisine bir dönemeç kalıpta tüm yarışın batırıp kriz geçirme riski yok foruma nasıl resim ekleniyor arkadaşlar şu kuru hız ve 0-400 m yarış resimlerini ekliyelim artık

Öyle yüksek hızlar için nerede yarışıyorsunuz, bir de araçta herhangi bir ayar yapıyormusunuz, ben denemedim bilmiyorum. Öğretirseniz bende bakarım.

• ben de biraz yarış yaptım girdim oraya 160 yaptım oda bişi ama araba mazda rx-7 modifiye yoktu ztn :D daha da artcaktı hızda olmadı bitti time speed de denedim 222hp mi neydi araba :D
  • siz araba modifiye etmek için para nerden buldunuz o kdr o_O
  • Şimdi Topspeed olayı ile drag olayı (0-400) farklı olaylardır. Biraz açıklayalım. Bir arabanın en yüksek hızda gitmesi sadece onun beygirine bağlı değildir. Aynı zamanda Tork'da önemlidir (çekiş gücü diyelim). Seçimlerde önce buna bakılır.

Ardından en hafif ve aerodinamiği en iyi araç seçilmeye çalışılır.Kanat ayarlarında kanatları sıfırlamak sanıldığı gibi en iyi sonucu vermez. Bunu ancak deneyerek öğrenebilirsiniz. Bir ipucu aracın yere basan ağırlığını azaltmak havayı ve hızı kullanarak mümkündür.

Topspeed'de ilk vites aralıklarının en üst düzeyde tutulması gerekir, çünkü bu Drag değildir. aslında güçlü araçlarla aralıkları açmak her zaman iyidir. Ayarlarda en sol çekiniz (vites kutusu ayarlarında) Gerisi size kalmış... Unutmadan Camber ayarları da önemlidir, sıfırlayın gitsin ve sıralama turu lastikleri alın.

Drag'da ise mesafeye göre ayar önemli. Ben şahsen 0-400'de 4 vites yeter diye düşünüyorum, 4. vitesin en üst devri finişde görülmeli. İlk vites ise aracın kalkışına göre değişir. Burada arkadan itişli araçlarda uzun aralıklar, dört çekerlerde kısa aralıklar iyidir. En geniş aralık ise son vitesde olmalıdır. Kanat, Camber, lastik aynı Topspeed'teki gibi yapılır.

Turbo'dan gelen yüksek beygirlere bu yarışlarda fazla güvenmeyin. Avrupalı ve Amerikalı araçlar bu sınıf için her zaman daha iyidir. Supercharger araçlarda iyi seçim olur.

Şimdilik bu kadar. İsterseniz haftaya Drag yapalım ne dersiniz?

• son bi denemede 3.00.156 yaptım 156 sanise le kaçırdım :( daha denicem şimdilik ara verdim bi kere tam yapcaktım şu ilerde araba sağ dönerken duruyoya öndeki araba o sırada çarptım frene bastım da durduramadım tm çünkü 2 saniye fln daha ii di geçen seferkinden zaman uyazdığında 2saniye fazla olduğu yazıyodu virajı dönmeden ama çarpmasam
  • Ben sizinle top speed yarışlarına giremem çünkü gerekli ayarlar hakkında en ufak bir bilgim yok.
    Şu andan sonra deneyerek öğrenmem zaman alır. Herhangi bir sitede bunun için ayarlar verilmiştir mutlaka ama ben bilmiyorum.
  •  GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...
  • gt_one abicim sen kafayımı yedin, android gibi davranışlar sergiliyorsun. Yoksa bu zaman insanın yapacağı bir zaman değil. Olaya noktayı koydun diyebilirim. Çünki 3'12 benim için psikolojik sınırdı ve sen onu yaptın. Maneviyatım kırıldı şimdi.

Vallahi helal olsun, ne demek gerekir bunun üstüne:

Bükemediğin bileği öpeceksin!
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.