Solid teşekkür ederim, bu da son skorum. Yalnız bunu geçmeye ben bile kıyamadım siz nasıl kıyacaksınız bilmiyorum artık
Harbiden dehşetsin
.
Daha önce denemedim ama ilgimi çekti denerim. Bu arada oyunu bitirdim ama nos nasıl kullanılıyor hala bilmiyoru Otomatikmi devreye giriyor yoksa bir düğmeylemi devreye giriyor?
Burada bir vatandaş toyota gt one ile 606 km yi görüyor. Slipstream olayı yok.
Tuş ayarlarını yaparken options'da bununla ilgili düğmenin hangisi olduğunu öğrenebilirsin. Hala zamanını düşünüyor ve uğraşıyorum, harbiden bugüne kadar yapılan yarışmalardaki tartışmasız en iyi zaman bu. Biraz nasıl yaptığını anlatsan, duygularını falan. Kesin son bölümde heyecanlanmışsındır.
bitti inaternational national ların hepsi special deyim yeni dün gedce 3 de fln geçtim aslında çktan geççektimde 10 dklıkta uğraştım brz ondan sonra arcade mod yaptım şimdi pc açtım bakayim bi de deneme yaptım s-15 de çok zor geldi bea :( daha yeni alışcam kullanılmıyo araba nerdeyse ama ilk deememdi daha uğraşcam
quote:
Orjinalden alıntı: furkanbjk bitti inaternational national ların hepsi special deyim yeni dün gedce 3 de fln geçtim aslında çktan geççektimde 10 dklıkta uğraştım brz ondan sonra arcade mod yaptım şimdi pc açtım bakayim bi de deneme yaptım s-15 de çok zor geldi bea :( daha yeni alışcam kullanılmıyo araba nerdeyse ama ilk deememdi daha uğraşcam
Ya furkan sen uyumadın mı. Gece 3'e kadar GT, sonra sabah kalk 7'de, nedir bu ya. Sosyal hayatını tamamiyle GT üzerine kurmuşa benziyorsun. GT adamı böyle ediyor işte.
quote:
Orjinalden alıntı: gt_one
Daha önce denemedim ama ilgimi çekti denerim. Bu arada oyunu bitirdim ama nos nasıl kullanılıyor hala bilmiyoru Otomatikmi devreye giriyor yoksa bir düğmeylemi devreye giriyor?
Burada bir vatandaş toyota gt one ile 606 km yi görüyor. Slipstream olayı yok.
R1 LE KULLANIOLAR BİRAZ BASILI TUT ZATEN YANDIKİ KIRMIZI ŞEYİN AZALDIĞINI GÖRÜCEKSİN ÇOK İŞE YARIYO AYRICA ARABAYI BAYA Bİ HIZLANDIRIYO
quote:
Orjinalden alıntı: SolidRock
Tuş ayarlarını yaparken options'da bununla ilgili düğmenin hangisi olduğunu öğrenebilirsin. Hala zamanını düşünüyor ve uğraşıyorum, harbiden bugüne kadar yapılan yarışmalardaki tartışmasız en iyi zaman bu. Biraz nasıl yaptığını anlatsan, duygularını falan. Kesin son bölümde heyecanlanmışsındır.
Aslında dediğin doğru son virajda heyecan ve dikkatli olmaktan dolayı yarım sn kadar zaman kaybettim, kesinl olarak 3.11 li bir zaman olacaktı. Uğraşsam 3.11 li bir zaman yaparım herhalde ama artık uğraşmak istemiyorum geçmezsin inşallah
solid aslına bakarsan 7ye kdr uyumadım sonra durdum brzda 8e kdr fln yarış yaptım sonra kapadım
şu dediğiniz yerde bi hızlandımı duramıyom s-15 de ztn öncekinde kısa olandada zorlanmıştım bide bunda giderken birde sağ dönüyon virajları dönerken çok zmn kaybı oluyo 40mph hızla fln dönüyom :(
Furkan buraya kadar geldin ya geriside gelir artık Yine demo sürüşüne bak, viraja hangi açıdan giriyor, nerede fren yapıyor ve ne kadar süreyle yapıyor. Bu yarışlarda kritik nokta virajlardır, düz yolda herkes aynı hızla gider. Bunlara dikkat ettinmi gerisi el alışkanlığına kalmıştır artık.
bu arada modifiyesiz olarak bmw m5 gzlmiş 200 mph bastım km olarak 3xx lerde flndır hgerhalde
Solid de ses yok, sanırım niyeti bozdu, geçecek skorumu büyük ihtimalle Modifiyesiz mercedes slr mclaren da iyidir, yada cadillac cien de iyidir, cadillac cien i special condition events daki ilk yarışı kazanarak elde edebilirsin.
ben bu haftadan umudumu kestim
License ları tamamlasan bile burada yarışmak hiç kolay değil. Solid ve Vamp çok iyi sürüyorlar, ben onların arasında üçüncü kişiyi oluşturuyorum ancak, arada yaptığım skorlarla biraz motivasyon sağlıyorum, henüz 1.liğim yok. Sen şu an bronze için uğraşıyorsun, oysa burada altın almak bile yetmiyor, bide epey fark atman gerekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: gt_one
License ları tamamlasan bile burada yarışmak hiç kolay değil. Solid ve Vamp çok iyi sürüyorlar, ben onların arasında üçüncü kişiyi oluşturuyorum ancak, arada yaptığım skorlarla biraz motivasyon sağlıyorum, henüz 1.liğim yok. Sen şu an bronze için uğraşıyorsun, oysa burada altın almak bile yetmiyor, bide epey fark atman gerekiyor.
ondan zttn :D daha çalışcam üzerinde score geliştircem
Henüz yolun başındasın, direksiyon setin varsa ona alışman daha iyi olurdu, youtube da gördüğüm kadarıyla en iyi skorları direksiyon setiyle yapmışlar. Bazı sebeplerden dolayı avantajları var, ama driving force pro olacak, o öneriliyor.
Şu videoyu izlemeni öneririm, driving mission kısmındaki 34. görevdir. Bu arkadaş örnek olabilecek bir sürüş sergilemiş. İzle dememin sebebi, virajlara hangi açıdan girdiğine ve nasıl viraj aldığına dikkat etmen için. Ayrıca bu yarış, gt4 ün en zor yarışıdır.
Şu videoyu izlemeni öneririm, driving mission kısmındaki 34. görevdir. Bu arkadaş örnek olabilecek bir sürüş sergilemiş. İzle dememin sebebi, virajlara hangi açıdan girdiğine ve nasıl viraj aldığına dikkat etmen için. Ayrıca bu yarış, gt4 ün en zor yarışıdır.
Abicim bırak şimdi en zor yarış ayaklarını. Bundan sonra en zor yarış bence senin yaptığın şu zamanı geçmektir. Neymiş bir de son virajda heyecandan yarım saniye kaybetmiş. Sen herhalde bizim canımıza ot tıkamak istiyorsun
Solid, 3.12 li zaman yaptınmı? Sen son anda 3.11 li bir zaman koyup benim 1.liğimi baltalarsın. Vamp a yaptın geçen hafta. Bu arada sana pm attım.