Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki artık azime ihtiyacım kalmamıştır, ne bileyim yani

Stres, stres...
  • Ne anlam çıkarmam gerekiyor şimdi, 3.11 i yakalamış gibi bir halin var, yada madem olmadı heyecan yaratayım durumları Neyse yakında kokusu çıkar
  • Takılıyorum işte, heyecan olsun durumları işte. Ama birazdan oturacağım makinanın başına artık bu hafta iş güçde kalmadı, paso oyun. zaten canım çıktı bu hafta ya. Şimdi GT iyi gider bunun üstüne. İkindide de azda olsa (2 saat) uyudum. Artık 2-3'e kadar uğraşırım.

Ama gerçekten olacak gibi değil. Çok zor bir zaman. Zaten iki defa son kısımdaki hatalar yüzünden rekorunu geçme fırsatını teptim ona yanıyorum. Bakalım olacak mı?
  • nurburgring seçmeyin ya orası zor 7dk yapmıştım :Darcade de onla seçin işte doğru düzgün bşi yer şöle yamuk yerler seçmeyin :D habire viraj var
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk
    nurburgring seçmeyin ya orası zor 7dk yapmıştım :Darcade de onla seçin işte doğru düzgün bşi yer şöle yamuk yerler seçmeyin :D habire viraj var

Hele bir geçeyim gt_one'ı görürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

nurburgring seçmeyin ya orası zor 7dk yapmıştım :Darcade de onla seçin işte doğru düzgün bşi yer şöle yamuk yerler seçmeyin :D habire viraj var

Hele bir geçeyim gt_one'ı görürsün

Nefesin ensemdeyken yeni haftanın license ını düşünemiyorum yahu
    Yorma kendini, ellerine ve gözlerine yazık, bırak artık, seçimi ben yapayım

• quote:

Orjinalden alıntı: plantamax
    WURACAM KENDİMİ YA ADAMLAR 692 KM YAPMIŞ YAAAAA NASIL NASIL NASIL HİÇ HIZ REKORU DENEYEN OLDUMU ARKADAŞLAR

Vallahi henüz Toyota GT One'ımız yok. Doğal olarak deneyemedik. Eleman orada GT One ile yapmış o hızı. Hız konusu ile ilgili olarak yapılacak ayarları bu konuda açıklamıştım. Herhalde bir önceki sayfada mevcut. Bir de NOS olayı var, ne zaman ve ne kadar kullandığın önemli.

• Solid oyunu bitirmedinmi? Biraz para kasıp satın alabilirsin toyota gt one. Ama mesele toyota gt one değilki, minolta toyota ile sanırım 600 km/h nin üzerine çıkmışlardı. Burada sürüş tekniği değil yapılan ayarlar önemli galiba. Benim ilgimi çekmedi 1-2 kez uğraşıp bıraktım.
    Demin youtube a baktım, verilen videolar arasında benim skoru geçen yok, ama dünya rekoru 3.06.x imiş.
  • gtone senin skoru geçen göremedim nette baktım baktım o dünya rekoru dışında
  • 3.12.500+ skjorlar var :)
  • İyi de solidi tanımıyorsun çok hırslı, geçen hafta geçemez dediğim vamp ın skorunu geçti. Solide güven olmaz, şimdi ne asılıyordur biliyormusun
  • dünyanın en ii skorunu yapar solid :D

Dikkat! gaza gelmesin geçer mi geçer :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 3 Ağustos 2007; 22:52:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

• quote:

dünyanın en ii skorunu yapar solid :D

Dikkat! gaza gelmesin geçer mi geçer :D

O kadar da değil.
  • Bütün gece denedim, ama geçemedim şu 3'12.000'ı. Denemeye devam
  • Solid şu hafta sonuna yazık ediyorsun, bırak artık, bir haftada 1. olmayıver canım
    Bende hangi yarışı seçeceğim konusunda düşüneyim artık.
  • Çıkmadık candan ümit kesilmez. Bu arada senin bağlantı hızın ve kota durumun nedir?
  • Sınırlı, 1024.
    Yaw senin gibi rakibe nerden çattım
  • Pazartesi tarifeler ve hızlar değişiyor. Oyun derdi kökten son bulacak!!! Ya yok uğraşmıyorum, sadece takılıyorum, zamanın çok iyidi. Boşuna kasmanın anlamı yok. Sen yol ve Pisti seç. Herhalde bu hafta vamp'da katılır aramıza.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.