Bendeki arcade modda araçların çoğu var, sende hangisi var hangisi yok bilmiyorum ki. Bu yüzden senden arcade mod için araç ve pist söylemeni istemiştim. Bir tane license yarışı olacak bu kesin, bir de yanına arcade yarışı koyarız, zaten daha önce bu şekilde uygulanıyordu.
bende 3 gün sonra evdeyim ve gt4 turnuvasına başıcam bence dirt pisti seçin hep düz yol da da insan bıkar be dirt yapalım hani dağ lı değil diğer çakıllı pistde yapalım arabada subaru nun son arabası yani mavi araba...
3 gün sonra yeni yarış başlamış olacak. Senide aramızda görmek isteriz, ne kadar çok rakip o kadar heyecan. Yukarıda dediğim gibi yarışlardan biri license testi olacak, diğeride arcade modda olacak. Solid beni geçmezse dirt pistte subaruyu seçerim. Solid neredesin
dirt de hangi yeri sölüyon kratos ismi ?
dirt de swiss alps normal düşünüyorum.
grand canyon da gzle benziyo daha ii gibi
Misafirler şimdi gitti, bakıyorum ortalık şenlenmiş. Neler oluyor bakalım orada? Bakıyorum Dirt sesleri yükseliyor, eğer dirt olacaksa bence Tahiti Maze olsun, görelim ak koyunu, kara koyunu.
quote:
seçin bi yer işte araba olarak herkezde olan arabalar olsun license lardan fln çıkmasın :D ama seççeğin yer nurburgring olmasın :D
Furkan öldürürsün sen adamı yaf, adamda nurburring alerjisi oluştu
Kratos bekleniyorsunuz....
quote:
Orjinalden alıntı: furkanbjk
seçin bi yer işte araba olarak herkezde olan arabalar olsun license lardan fln çıkmasın :D ama seççeğin yer nurburgring olmasın :D
Ya anlatamadım galiba, benim arcade mod araba dolu, bende olan herkeste yoktur, ama herkeste ne var bilmiyorum. Senin arcade modda araba azdır yeni başladın, ne varsa söylede ona göre davranalım
ya arkadaşlar bende valla çok alışmıştım o savelerin silinmesi bana koydueve gidince çok kasacam ve alacam lisanslarıdirtı yapalımda dırtleri ben çok severim gt_one hadi onu seçde eeee hangisi 1. liği belirleyecek arcade mi lisanslardaki mi?
Daha önce bitirdiysen license ları bitirmek fazla sürmez. Arcade modu kazanan arcade mod yarışını belirler, license testini kazananda license testini belirler. Herikisinin 1. si ayrı oluyor yani, ama aynı kişi olabilir tabi.
Siz 3 kişi işi götürüyordunuz ama VAMP'da sizi ekmiş maalesefMöhöm() bir işi vardır mutlaka.Ralli'de TAHİTİ, asfaltda laguna seca'yı severim bunlardan birisini seçebilirsiniz.Aslında çok pist var ama.GRAN TURİSMO 2'de, "RED ROCK VALLEY SPEEDWAY"diye bir pist vardı hastasıydım ama sonraki oyunlara koymadılar.
Kurt sende katılıyormusun? Vamp ı tanıyorsun galiba, bu hafta katılmayacakmı? Bir hafta işim var demişti, bu hafta katılır herhalde. Sende katıl şenlensin turnuva. Senin dediğin pistler olurmu bilmiyorum ama bu hafta olmazsa bir dahaki hafta olur bakalım artık
quote:
Orjinalden alıntı: KURT85 Siz 3 kişi işi götürüyordunuz ama VAMP'da sizi ekmiş maalesefMöhöm() bir işi vardır mutlaka.Ralli'de TAHİTİ, asfaltda laguna seca'yı severim bunlardan birisini seçebilirsiniz.Aslında çok pist var ama.GRAN TURİSMO 2'de, "RED ROCK VALLEY SPEEDWAY"diye bir pist vardı hastasıydım ama sonraki oyunlara koymadılar.
Red Rock Valley, ne çok hatıralar var o yolda. GT One'la o ilk oval viraj var ya sola doğru, orayı 200'le dönüyordum, millet kafayı yiyordu. Sırrı vardı tabii. Ön kanatları yüksek, arka kanatları da düşük tutuyordum, araç virajın içine de oturdumu artık millet kafayı sıyırırdı, nasıl oluyor diye. İlk def aburada açıklıyorum kanat ayarını. Arkadaşlar 160-165'le dönerdi orayı. 56'da bitirdiğimi hatırlıyorum o araçla.
Ne günlerdi ama, Laguna'yı ben de çok tutarım, felaket bir yol ve gerçek hayatta mevcut olan efsane bir yoldur.
quote:
Orjinalden alıntı: gt_one
Solid teşekkür ederim, bu da son skorum. Yalnız bunu geçmeye ben bile kıyamadım siz nasıl kıyacaksınız bilmiyorum artık
Son skorum 6. sayfada kalmış, gözönüne getireyim dedim. Konuyu okuyan, bunların skorları nerede demesin
Sabaha karşı 3'10'lu bir zamanı sondan ikinci S virajda kaçırdım. Nasıl kahroldum bilemezsin. Allahtan gece bağlantım 2048 oldu da moralim düzeldi.
3.11.999 yapsan beni geçmeye yetiyor, neden 3.10 nun peşine düştün ki? Yoksa 3.11 li yaptın da bende daha iyisi vardır diye 3.10 mu kasıyorsun Valla solid ben bıraktım uğraşmıyorum artık, sadece sana bakıyorum.
Şimdi elimdeki en iyi zaman 12.600'lü bir şey. Ama dün inan çok küçük bir hata ile kaçtı. Arada zaman farkları görünüyordu. Son ara zamanda 2,5 saniye öndeydim, ne olduysa o sonda ikinci S virajda oldu. Vallahi çok üzüldüm. Abartmış olmayayım, eğer son bölümde o hata yaptığım yere kadar olan bölümde eğer arayı açmış isem, belki 3'10'unda altı olurdu. Sanırım artık vakit kalmadı. Son geceleyin denerim artık şansa kaldı....
subaru olsun araba en sondaki mavi arabası subaru impreza 99 model sanırım
Bu hafta arcade yarışı yoktu, dolayısıyla 1. side yok. Arcade yarışı ben seçeyim, tabi solid itiraz etmezse. Arcade mode yarışı, time trial de, costa di amalfi pistinde, subaru impreza rally car 99 olsun. Haydi tabana kuvvet...
Çok iyi seçim,yalnız furkan Costa'da sürebilir mi? Yl felaket biliyorsun...