Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir an önce eve gitsemde başlasm ya
    çok iyi düzenlemi solidrock şimdi daha iyi olmuş birinciler falan

• Tamamdır üstat yarın ilk skorumu koyarım, vitrin boş kalmasın
    Bu arada övgülerin için tşk ederim. 3,12,000 yaptığımda henüz yarışa başlayalı çok olmamıştı, üstelik iki virajda toplam 0,5-1 sn kadar vakit kaybetmiştim. 3,11 i yaparım ama 3,10 belki diye düşünüyordum. Ama diğer virajları çok iyi almışım, bir daha o skoru bende geçemedim.
    Neyse artık yeni yarışa bakalım ve de yeni rakiplerden gelecek skorlara. Kafadan iyi skor koymam artık, sonra etrafta kimsecikleri göremiyoruz

• Güzel taktik, ama insan da kendini tutamıyor ki. Son iki gün iyi gerildin ama
  • Yalan yok gerçektende strese soktun
    İyi bir skor yapmamış olsam önemli değilde, iyi skorum geçilse yazık olacaktı. Diğer yandan çok iyi bir skor çıkacağı için iyide olacaktı.
    Neyse ben artık yatarım, iyi geceler. Yarın akşam fotoğraflar konuşacak artık
  • Beyler, akşama süper license 16-TAKI TÖRENİ var, bütün gt4 cüler davetli
    Görelim cömertliğinizi, altından aşağı kurtarmaz ona göre

• , bence bu yeterli, bırak şimdi altını falan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

, bence bu yeterli, bırak şimdi altını falan.

Ben bu düğünü sevdim

• Hani abicim zamanın, yoksa full lap yapamadın mı? Çok mu zor yol Acemi seni....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 6 Ağustos 2007; 13:05:30 >
  • Eğer skorun varsa koyabilirsin, ben anca akşama skor koyarım. Çalışıyorum şu an, arkadaş laptop getirmiş, fırsat bulunca yazıyorum.
  • Açılışı yapıyorum, vatana millete hayırlı uğurlu olsun
  • Hayırlı olsun bakalım. Fena zaman değil

Burası senin iyi olduğun bir yol, bense pek oynamadım bu yolda. Muhtemlen bu hafta da sen götüreceksin... Bu zaman diğer katılımcılar için hiç de iyi olmadı. Kafadan altınla dalmışsın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 6 Ağustos 2007; 16:46:26 >
  • Bu yolda finish e ulaştığımda otomatik olarak altın çıkıyor
    Yoksa gümüş yapıp milleti ürkütmemeyi bende istemezmiydim
  • Sizde skor koyun arkadaşlar, kendimlemi yarışayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one
    Sizde skor koyun arkadaşlar, kendimlemi yarışayım

Bu 2048 geldi ya hiç bana yaramadı. İkinci Rapid üyeliğini almak zorunda kaldım, ilk aldığımın 5 günlük 25 GB kotası dolmuş durumda. Artık ikinciden devam ediyorum. Anlayacağın kadarı ile zamanımı genellikle internette geçiriyorum. Film, oyun falan işte. İlk zamanlarımı bu gece yarısından sonra koyabilirim. Tabi eğer seni geçebilirsem...

• Bu 2048 geldi ya hiç bana yaramadı. İkinci Rapid üyeliğini almak zorunda kaldım, ilk aldığımın 5 günlük 25 GB kotası dolmuş durumda. Artık ikinciden devam ediyorum. Anlayacağın kadarı ile zamanımı genellikle internette geçiriyorum. Film, oyun falan işte. İlk zamanlarımı bu gece yarısından sonra koyabilirim. Tabi eğer seni geçebilirsem...

5 günde 25 gb mı kullandın, bravo valla, iyi asılmışsın
    Ama yinede yarışı ihmal etme, skor gelmeyince heyecan olmuyor. Başka katılmak isteyenlerde vardı, onlardan da ses yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one
    quote:

Bu 2048 geldi ya hiç bana yaramadı. İkinci Rapid üyeliğini almak zorunda kaldım, ilk aldığımın 5 günlük 25 GB kotası dolmuş durumda. Artık ikinciden devam ediyorum. Anlayacağın kadarı ile zamanımı genellikle internette geçiriyorum. Film, oyun falan işte. İlk zamanlarımı bu gece yarısından sonra koyabilirim. Tabi eğer seni geçebilirsem...

5 günde 25 gb mı kullandın, bravo valla, iyi asılmışsın
    Ama yinede yarışı ihmal etme, skor gelmeyince heyecan olmuyor. Başka katılmak isteyenlerde vardı, onlardan da ses yok.

O kadar iyi zaman yaparsan millet tabiki zaman koyamaz. Aslında bu tip zamanlar iki üç gün sonra olsaydı iyi olurdu. Yeni katılanlar içinheyecan olsaydı güzel olacaktı.

• bu oyunun orjinalini almiştim arkadastan ama gecenlerde bozuldu oyun ben de şimdi kopyasını arıyorum ama hep prologue olanı cıkıyo oda malum demo gibi bişi ben de aranıza katılmak isterim vallayenisini alinca düşünün ya 4 kere aldım oyunu ama hep prologue cıktı hepsinde kafayı yedim büyük bi heyecanla geliyosun eve takiyosun playstation 2 fln diyo sonra sonrada

• Birçok kişinin ya save leri bozulmuş yada seninkine benzer sorunlar yaşıyorlar. Malesef bu yüzden katılım az oluyor. Oyunu alırken takıp deneseymişsin keşke. Yinede bulursan eğer sağlam bir gt4 bekleriz.

Solid bu skor daha birşey değil yahu, ben geliştirmeyi düşünüyorum.
  • bide bişi sorcam bazı arkadaşlarım gt 4 kopyalanamıyo sahtesini bulamassın fln diyolar bi bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.