Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orjinalden alıntı: gt_one
    Kardeş iyiki geldin ya, iki kişi yarıştık geçen hafta, ben ve ben

Solid hala gt concept lemi uğraşıyorsun, bırak artık onu bir ara bakarsın. Şimdi turnuva zamanı, skor koyup beklemek sıkıcı oluyor

• Sigara içen ben, heyecandan işkence çeken sen. Yanlış anlaşılma olmasın

Kaş göz ediyor bir de...
  • Mesaj anlaşıldı merak etme
  • Şakalarımı umarım ciddiye almıyorsundur
  • Şaka buranın tadı tuzu yahu, yoksa çekilmezdi
    Silent Hill konusuna cevap yazdım, bir ara bak istersen, onun gibi birkaç konuya daha benzer cevaplar yazmıştım. Maksat eğlence ve vakit geçirmek
  • Bu arada bu hafta iddialı olduğumuda belirtmek isterim. Nedenini anlamak için gt4 ün ntsc-u versiyonundaki mission34 ü yapmanız yada yapmaya çalışmanız yeterli
    1. olamasam bile 1. olacak kişiyi çok zorlarım...
  • ''SolidRock''
    gt4 prologue deki sende de mi sondaki 4 araç kapalı (kare simge şeklinde gri ufak 4 atlanamayan pencere)bu 4 pencere sende de kapalıysa herkeste kapalıdır. Bu arabalar neler çok merak etim.
  • Ya kusura bakmayın yanlış anlamışım. Ben GT4'den bahsediyordum, Prologue'den değil... Olan arkadaşlardan zevkle alabiliriz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 7 Ağustos 2007; 20:14:38 >
  • Orjinalden alıntı: vamp

Bu arada ps2 yi de arkadaşıma verdim, acil geri lamam lazım

Vamp arkadaşın ps2 nin üstüne yattı galiba, hala ses yok
    Solid desen ondan da ses yok.
    Ya henüz başlamadık deyin yada henüz daha iyisini yapamadık deyin, ne bileyim birşeyler ekleyin. Kendimi turnuvada gibi hissedemedim bu sefer. En iyisi 2 gün sonra bakmak buralara...
  • Acaba yaptığım dereceyi koysam mı?
  • Abicim 1-2 saat uğraştım olmadı. duymak istediğin buysa... Gece bakarız artık..
  • Yanlış anlamayın arkadaşlar, konusu hiç geçmeyince millet boşladımı diye düşündüm.
    Vamp skorun varsa koy tabi, bende uğraşmak için bahane arıyorum zaten. Acele bekliyorum skorunu, yalnız abartmaya gerek yok
  •  GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

Hadi bakalım.. Vamp yine geldi :D 7'05.410

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 7 Ağustos 2007; 22:36:18 >
  • Vamp sen en iyisi tekrar git kardeşim, hatta yol paranıda ben vereyim
    Kendim kaşındım tabi, skor verinde skor verin.
    Al sana skor
  • korkulur bu vamptan aferesın ama gt one harbı kasınmıssın....... vampın yaptıgı skorları gorene kadar lısanslarda (altın) en fazla 1 sn ıyı yapılabılecegını sanıyordum'' bu japonlar ona gore ayarlamıslardır''dıyordumaltın alıncada sevınıyordummm

bravo vamp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren87speed -- 7 Ağustos 2007; 22:17:25 >

• Saolun arkadaşlar.. Vallaha Gt_one kardeş sen bana yeniden bir tatil ayarla hayır demem yani Bir dahada skor koymam buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: vamp

Saolun arkadaşlar.. Vallaha Gt_one kardeş sen bana yeniden bir tatil ayarla hayır demem yani Bir dahada skor koymam buraya

Benim skorumu görünce tatilemi gidersin yoksa playstation nımı kırarsın bilmiyorum artık

• burda ıyı yapıyorsunda bence en guzel gt5 onlıne da bellı olacak hasar yada en azından dıger araca carpınca 5 sn . ceza olursa haksızlık olmaması ıcın orada kım daha ıı soforrr ortaya cıkarrrr .......
    nedense bu soyledıklerım bana hıc gercekcı gelmedı
  • quote:

Orjinalden alıntı: evren87speed

burda ıyı yapıyorsunda bence en guzel gt5 onlıne da bellı olacak hasar yada en azından dıger araca carpınca 5 sn . ceza olursa haksızlık olmaması ıcın orada kım daha ıı soforrr ortaya cıkarrrr .......
    nedense bu soyledıklerım bana hıc gercekcı gelmedı

License testleri, 5 sn cezalı yarışlardan bile daha serttir, hata yaptınmı diskalifiye ediliyorsun yarış bitiyor.
    5 sn ceza olayı driving missionlarda var zaten, isteyen olursa bir ara missionlarıda yarışa koyabiliriz. Ama benim o ana kadar gt4 pal versiyonunu hazırlamam lazım. Çünkü bendeki ntsc-u versiyonunda missionlar, pal e göre çok zor.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.