Oyunun başında benim cd de u.s.a diyor, ntsc-u olanlar amerika yapımı. pal ise avrupa. Sende bu oyun varsa mission 34 e bak, ilk aracın hareketinden 115 sn sonra hareket ediyorsan pal dir, 123 sn sonra hareket ediyorsa ntsc-u dur.
Yalnız şu sizin bentley ile yaptığınız 3'12.000 lik derecenin yanından bile geçemiyorum.. O pisti pek sevmemde
Turnuvaya özel bir skordu, daha önce oynadığımda anca altın alabilmiştim ama 3.16 nın altına inememiştim.
quote:
Orjinalden alıntı: gt_one
Turnuvaya özel bir skordu, daha önce oynadığımda anca altın alabilmiştim ama 3.16 nın altına inememiştim.
Bende 3'17.... civarında geziyorum.. Vallaha tebrikler.. Zaten denemek amaçlı bakmıştım
Yarın iş günü, birazdan uyurum. Bir iki hatayla iyi skorlar kaçırdım ama yarına hallederim herhalde. King of Nürburgring
Ya var ya, buldunuz yolunuzu, hava atıyorsunuz. Artık uğraşacağız
Henüz geçemedim zamanlarınızı, ama daha bir hafta var Koca bir hafta....
yaa ben bu oyunu aldım okulu bitirdim ama prologue yazısı daha ekranın ortasında sizin gibi online nasıl kapışabilirm.Aldığım oyun tek dvd acaba oyundamı sorun var ne yapmam lazım?
Oyunu online oynamıyoruz (oynayamıyoruz) Lisanslardan bir test seçip en iyi zamanı yapmaya çalışıyoruz. En iyi zaman yapanlar buraya resmini koyuyor. Yarışma için GT4 ve fotograf çekebilecek bir alet lazım o kadar.
sendeki sanırım Prologue, bu GT4 çıkmadan önce piyasaya sürülen demo DVD gibi bir şeydi. GT4'ün tam sürümü ayrı. 700 otomobil, 50 yol var. Bitirmek aylarını alır.
quote:
Orjinalden alıntı: SolidRock
Oyunu online oynamıyoruz (oynayamıyoruz) Lisanslardan bir test seçip en iyi zamanı yapmaya çalışıyoruz. En iyi zaman yapanlar buraya resmini koyuyor. Yarışma için GT4 ve fotograf çekebilecek bir alet lazım o kadar.
sendeki sanırım Prologue, bu GT4 çıkmadan önce piyasaya sürülen demo DVD gibi bir şeydi. GT4'ün tam sürümü ayrı. 700 otomobil, 50 yol var. Bitirmek aylarını alır.
oke anladım saol peki gerçek gt4 boyutu ne kadardır acaba. şimdidden downloada başlayaım o zmn.
''SolidRock''
GT4 prologue deki son 4 arabanın ismini yazarmısın? merak ettim. Acaba bu açılmayan 4 arabayla farkında olmadan gt4 de oynuyormuyuz?
Vamp, bu skoru sana ithaf ediyorum, hoşgeldin mealinde
Solid, önümüzdeki kocaman bir hafta uğraşmak için iyi bir skor sanırım, ne dersin
GT5 sanada şunu söyleyim, bildiğim kadarıyla solid de gt4 prologue yok.
Hangi konuya cevap yazdımsa ertesi gün ikinci sayfaya düştü, hangi club e üye olduysam bir gün sonra kapısına kilit vuruldu
arkadaşlar az sonra dirt deki skorumu koyacağım
Sen biraz düzgün yazıyosun ya millet tırsıyo msj yazmaya bide skorlar güzel oluyo burda maşallah. Benim ps2 de bozuldu oyunu ararken. Daha uzun süre katılamıyacağım ben heral sizin turnuvaya
Sağol junior, acaba bende gittiğim yeri kurutma özelliğimi var diye düşünmeye başlamıştım. Kratos, hangi dirt yarışındaki skorunu koyacaksın? Bu hafta iki yarış var turnuvada, süper license16 ve arcade mod da time trialde costa di amalfi, subaru impreza99 rally car! Bunlardan birinden skor koyarsan daha iyi olur, ama farklı bir yarıştaki skorunu koyacaksan sorun değil.
Beni gaza getirmeyin Vallaha kasarım
Vamp geçen hafta solidin nefesi ensemdeydi, bu haftada senin nefesin ensemde olacak galiba. Gaza gelip yanlış işler yapma sakın, daha gençsin. Solid in bu akşam işi var galiba.