Göreceğiz, kendine güvenme. Geçen hafta çok şanslıydın o kadar, fazla büyütme başarını
quote:
Orjinalden alıntı: SolidRock
Göreceğiz, kendine güvenme. Geçen hafta çok şanslıydın o kadar, fazla büyütme başarını
Dostum bende zaten sende iyi skorlar bekliyorum. Ayrıca geçen haftaki başarımla övünmedimki
Yaf takılıyorum işte ha, hemen ciddiye alma
Nurburgring in T1 süresinden hemen sonra, rampa çıkıp sağa doğru viraja giriyorsun ya. İŞTE ORADAN NEFRET EDİYORUM Solid sanırım bu gece bir skor eklersin. Geçen seferki gibi davranmayacağım, son iki gün asılırım artık. Neydi öyle stres stres Junior, gt4 ile ilgili 2 soru sormuşsun ya, arkadaşların sana yanlış bilgi vermiş. Biraz araştırırsan istediğini elde edebilirsin.
tesekkürler cvplar icin bi umut arastırıyorum bakalım en kısa zamanda fotolarla görüsmek üzere duyun sesimi
Saat 04.20 ve ben hala GT oynuyorum, ama GT4 değil. GT Concept 2002 - Tokyo, Genova. Uzun zamandır zaten GT'ye dalmış durumdaydım, şimdi de bu çıktı. Hesapta oturup 16. lisansa kasacaktım. 3-5 denemeden sonra yolun uzunluğu sıkınca bir dalarım Concept'e, işte saat bu saat oldu.
Concept'te farklı bir hava var. 5 yol topu topu, ama insanı içine çekiyor, biraz arcade desem yeridir. Aynı Ridge Racer, bilindik Gt arasında bir şey olmuş, ama tam olmuş. Tüm GT severlerin kesinlikle oynaması gereken bir oyun.
Kusura bakmayın arkadaşlar zaman yok, suçlusu da Concept. Ne yapayım kalkamadım başından.
quote:
Orjinalden alıntı: juniorhonour
tesekkürler cvplar icin bi umut arastırıyorum bakalım en kısa zamanda fotolarla görüsmek üzere duyun sesimi
Normal boş dvd cd leri 4.7 gb, gt4 ün boyutu daha fazla. Demekki dvd 9 ( çift tabakalı dvd) kullanmak gerekiyor.
merak ettim, inşallah yakında bende bende oynuyor olacağım. Dün misafir vardı uğraşamadım ama bu akşama ikinci skor için uğraşırım. Sendende bekliyorum artık. Bu arada vamp nerede acaba? Dostum zaten oyuncu az, sende kalkıp el capitan faciasını ortaya çıkarınca başbaşa kaldık, yapma böyle şeyler
quote:
Orjinalden alıntı: K®ATOS
Bir an önce eve gitsemde başlasm ya çok iyi düzenlemi solidrock şimdi daha iyi olmuş birinciler falan
Kratos ne zaman varacaksın eve, şu turnuvayı şenlendirecek 2-3 kişiye daha ihtiyacımız var. Furkan ve junior danda ses yok. Sonra vamp nereye kayboldu? Bu gidişle kepenk kapatacağız yahuu
Ayrıca topic kirliliği konusunda fikirlenizi eklediğiniz için teşekkür ederim.
Son olarak, eee hadii ne duruyorsunuz, gönderin skorlarınızı
Abicim biz burada oldukça bu kepenk zor kapanır. (Mod. arkadaşlar bu söz size değil)
benim oyun gitti! :) artık harita niyetine kullanırım bende
ben burdayım oyun yok bulmam biraz kolay olmucak ama deniyoz sansımızı neyse
buda benim bozulan oyun daha dogrusu arkadasın nası utanc verici anlatamam hem arkadasının oyununu boz hem de bu oyun gt olsun var mı böle bişi yaa
Oyunun orjinali 50 YTL civarında nette satılıyor. Kopyasına gelince NTSC-U versiyonunun tek katmanlı DVD'ye sığdığını biliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: juniorhonour
ben burdayım oyun yok bulmam biraz kolay olmucak ama deniyoz sansımızı neyse
buda benim bozulan oyun daha dogrusu arkadasın nası utanc verici anlatamam hem arkadasının oyununu boz hem de bu oyun gt olsun var mı böle bişi yaa
ya bizim burdaki adamda cd cide var zor mu bulunuyor bu oyun anlamadım ya.bursadaysan sana söylerim H a bu arada bugün falan aranıza katılacağım
Demek eve döndün kratos, my home sweet home, ne de olsa playstation orada Bende katılmaktan vazmıgeçtin diye düşünmeye başlamıştım. Bu akşam 2. skor için çalışacağım, sizden de motive edici skorlar bekliyorum. Solid in sessizliği ise ayrı bir muamma, kimbilir ne planlıyordur
gran turismo 4 prologue de sondaki açılmayan 4 arabayı açan var mı? Bu 4 araba hangi markalar hangi modeller? Bu 4araba galiba all gümüş all gold yapınca açılıyor.
Bakın kimler geldi.. Yaklaşık 10 gündür yoktum... Arkamdan demediğinizi bırakmamışsınız Meydanlar boşalsın bakalım.. Bu arada ps2 yi de arkadaşıma verdim, acil geri lamam lazım
Ayrıca yapmış olduğunuz zamanlar için sizi kutlarım.. BEntley ile yapılan dereceler gözümü korkutmaya yetti.. İyiki bu hafta yokmuşum
quote:
Orjinalden alıntı: GT 5 gran turismo 4 prologue de sondaki açılmayan 4 arabayı açan var mı? Bu 4 araba hangi markalar hangi modeller? Bu 4araba galiba all gümüş all gold yapınca açılıyor.
Bende şu ana kadar hepsi altın, lisanslardan bahsediyorum. Oyunda yüzde yüz galibiyet oranı ile %70'lerde. Artık bunun cevabını oyunu%100 yapınca öğreneceğiz.
Veee vamp, hoşgeldin kardeşim. gt_one çoştu geçen hafta. Meydan boş olunca böyle oluyor. Korkarım bu haftanın da favorisi o...
quote:
Orjinalden alıntı: vamp
Bakın kimler geldi.. Yaklaşık 10 gündür yoktum... Arkamdan demediğinizi bırakmamışsınız Meydanlar boşalsın bakalım.. Bu arada ps2 yi de arkadaşıma verdim, acil geri lamam lazım
Ayrıca yapmış olduğunuz zamanlar için sizi kutlarım.. BEntley ile yapılan dereceler gözümü korkutmaya yetti.. İyiki bu hafta yokmuşum
Vayy kimler gelmiş Kardeş iyiki geldin ya, iki kişi yarıştık geçen hafta, ben ve ben PS2 ni hemen al ki skorlarını görelim.
quote:
Orjinalden alıntı: gt_one Kardeş iyiki geldin ya, iki kişi yarıştık geçen hafta, ben ve ben