Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürer bol bol denesin. Bana kalırsa lastik seçiminde sınırlama olsun, rss çok gelir, racing hard daha iyi ne dersiniz? geri kalan güç ve ağırlık ayarı serbest zaten.
  • Bence açık olan herşey serbest olsun, aksi takdirde kimin ne kullandığı belli olmaz.
  • bildiğim kadarıyla ekranda lastiklerin ne olduğu yazıyor ama yinede serbest olsun önemli değil. kullanacağımız beygir gücündeki bir araç için süper soft pek iyi bir seçim değil ama olsun, sonuçta herkes için şartlar eşit olacak.
    bu hafta vamp, kratos ve furkanında katılımlarını bekliyoruz. senin son denemelerinin sonucunu bekliyorum, ona göre license seçimini yaparız.
  • Eğer zamanını geçersem önceden kararlaştırdığımız yolda kapışacağız. Nurburring

Zaten sen kazansanda aynı olacak...
  • arkadaşlar son 1 gün diyebiliriz ALLAH nasip ederse hemen eve gidip başlıcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

Kurt sende katılıyormusun?
    Vamp ı tanıyorsun galiba, bu hafta katılmayacakmı? Bir hafta işim var demişti, bu hafta katılır herhalde. Sende katıl şenlensin turnuva. Senin dediğin pistler olurmu bilmiyorum ama bu hafta olmazsa bir dahaki hafta olur bakalım artık

Maalesef,anlatmıştım ben hazin hikayemi.Ama size bol şans.

SOLİDROCK:

Hey gidi hey bende o elips virajda fren nedir bilmezdim.Özellikle o piste sarı toyota supra ne yakışırdı.(Ehliyet testlerinin ilkinde vardı)Size bir pist öneriyim:CODE D'AZUR nasıl olur

• Bu durumda yarışları resmen ilan edebilirim.
    License testi süper license 16, nurburgringte mercedes 160e ile 1 lap time trial.,

Arcade yarışı ise time trial e girin, city course ta, costa di amalfi pistinde, subaru impreza rally car99. Arcade yarışında lastik, ağırlık azaltma, beygir gücü arttırma serbest.

Haydi başarılar...
  • Nürnbürgring'de her şey olabilir o yüzden uyarıyım tecrübesizleri.Delirtebilecek bir pist 7:**dk.Sonlara doğru tek bir yanlış adamı deli eder harbiden.Yani bu hafta iyi geçicek.Aman diyim sinirlerinize hakim olun.GT_ONE bence katılım olmamasının sebebi;herkes konsolunu ya sattı yada verdi birine.Keşke xbox360'da bir şeyler yapsalar daha çok katılım olur.Misal benSize tekrar bol şans.
  • PS2 sahiplerinin çoğu ps3 almadı henüz. İnsanların bir kısmı tatilde, biryere gitmeyenlerde akşam vakitlerini dışarıda değerlendiriyor. Böyle bir turnuva kışın patlama yapardı bence. Okullar başladıktan sonra forumlara katılım artacaktır, tabi böyle turnuvalarada...
  • VAMP'dan sobnra SOLİD nereye kayboldu yaw?Bence senin rekoru egale edip, son dakika bir evlat acısı yaşatmak niyetinde olabilir.VAMP ile aynı kaderi paylaşabilirsin ALLAH korusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85
    VAMP'dan sobnra SOLİD nereye kayboldu yaw?Bence senin rekoru egale edip, son dakika bir evlat acısı yaşatmak niyetinde olabilir.VAMP ile aynı kaderi paylaşabilirsin ALLAH korusun

• quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

VAMP'dan sobnra SOLİD nereye kayboldu yaw?Bence senin rekoru egale edip, son dakika bir evlat acısı yaşatmak niyetinde olabilir.VAMP ile aynı kaderi paylaşabilirsin ALLAH korusun

• quote:

quote:

Varya size nasıl imreniyorum anlatamam..Şeytan diyor ki:Git yiğenlerin eve gasp et ps2'ni geri al en yakın tükan'dan 1 adet gran turismo 4 al.Yapış lisanslara sonrası malum.Böyle birileri ile kapışmak hangi oyun olursa olsun inanılmaz zevk veriyo.Dandik bir atari oyunu bile kat kat zevk veriyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 5 Ağustos 2007; 19:56:13 >

• Bu yarışta gt_one'ın altına 8 saniye fark attığını belirteyim!!! Benim ise henüz ne kadar fark yaptığım netlik kazanamadı
  • quote:

quote:

quote:

Varya size nasıl imreniyorum anlatamam..Şeytan diyor ki:Git yiğenlerin eve gasp et ps2'ni geri al en yakın tükan'dan 1 adet gran turismo 4 al.Yapış lisanslara sonrası malum.Böyle birileri ile kapışmak hangi oyun olursa olsun inanılmaz zevk veriyo.Dandik bir atari oyunu b,le kat kat zevk veriyo.

Ne zevki hocam ya, adamın yaşattığı strese baksana

• quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

quote:

quote:

quote:

Varya size nasıl imreniyorum anlatamam..Şeytan diyor ki:Git yiğenlerin eve gasp et ps2'ni geri al en yakın tükan'dan 1 adet gran turismo 4 al.Yapış lisanslara sonrası malum.Böyle birileri ile kapışmak hangi oyun olursa olsun inanılmaz zevk veriyo.Dandik bir atari oyunu b,le kat kat zevk veriyo.

Ne zevki hocam ya, adamın yaşattığı strese baksana

Öyle rakibin yarattığı stres'e kurban olayımBir şey vardı aklıma takılan hatırlamıyorumda.Kendi derecenizi geçmek için "GHOST"kullanıyormusunuz?İnanın o bile çok zevkli oluyo hatalarını bilip ona göre davranıyorsun.

• Alo gt_one ses yok sende, ne iş zaman mı yapmaya uğraşıyorsun. Vallahi bence boşa kasma, beyhude çırpınıyorsun
  • Ben bıraktığımı söyledim, geçersen 3.12 yi sen 1.sin. Hatta geçtiysen şimdiden resmi koyup 1. liğini ilan edebilirsin. Bizde yeni oyuna bakarız artık, sıkıldım sartheden
  • Sıkıldıysan tamam, ben sadece takılıyordum. En iyi zamanım zaten 3'12.500 falan, bir iki defa geçme şansım oldu ama beceremedim. Sen şimdi makinayı aç, buraya yarışları ve araçları açık açık yaz. Ben başlığı değiştireyim oldu mu?

Tebrik ederim bu arada dehşet bir zamandı. Uzun yıllarda bana yenilgiyi tadtıran ilk kişi sen oldun (kapıştıklarım arasında)
  • Başlığı görünce söylediklerine inanırım. Senin kadar azimli rakibede ben rastlamadım
    Yeni haftanın yarışları yukarıda belirttiğim gibi,
    1.License yarışı süper license-16, nurburgringte mercedes 190 e
    2.Arcade talebi vardı, arcade mod-time trial-city course-costa di amalfi de subaru impreza 99 rally car
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.