Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarifelerle ilgili değişiklikten haberim yok, ne değişiyor?
    Bende vamp ın bu hafta katılmasını bekliyorum, gerçekten sağlam rakip.
    Belki denemeye devam edersin diye bir seçim yapmayım, kesin olarak vazgeçersen uğraşmaktan o zaman ilan ederim.
  • yeni tarifede 2048 69 YTL
    1024 sınırsız 49 YTL olacak

Sen yolu seç ama ben bu akşam son defa deneyeceğim, olurmu diye, sonuçta seçtiğin yolu yaparız.
  • Peki, eğer geçersen 1. sen olursun ama seçtiğim yolda yarışırız.
    2048 sınırlı olacak anladığım kadarıyla, aylık kaç gb sınır olacak?

Yeni yarış, süper license-10; mitsubishi starion-grand canyon. Başarılar.
    Furkan arcade yarış istiyordu, arcade seçimide yapayımmı?
  • Aslında 1A-15 (mercedes 190 e- nurburgring, 1 lap guide run). Son anda vazgeçtim, hiç rally yarışı koymamıştık, bunda karar kıldım. Eğer arcade yarışıda olsun dersen sen seç olsun bitsin.
  • 2048 sınırsız olacak, zaten şimdide 512 sınırsız. Ya bence rally olmasın, sürücülük tekniği çok farklı. Bence normal yollardan devam edelim. Son testi seç istersen guide olmasın. Yine de sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 4 Ağustos 2007; 17:41:50 >
  • Peki ama daha sonraki zamanlarda 1. olursam 1A-15 ve S-10 u seçeceğim. Şimdilik böyle devam edelim, süper license 16 olsun, epeydir nurburgringe takılmadım, özlemişim
    Demek 2048 sınırsız 69 ytl. cazip geldi doğrusu. 1024 sınırsızdan daha iyi gibi.
  • Evet 2048 SİNİRSİZ
  • S-16 tamamsa 1. sayfada ilan edebilirsin. Sen ilan ettikten sonra çalışmalarıma başlayıp en kısa zamanda bir skor koymak istiyorum, tezgah boş kalmasın
  • Süre dolsun bakalım
  • Anlaşıldı sen niyeti yine bozdun, hadi hayırlısı bakalım
  • 'SolidRock'

Gran Turismo 2000i internette BULURSAN mutlaka haber ver.bendede yok.
  • Şu anda oynuyorum abicim.
  • gt 2000 buldun mu?
  • Solid kazanamasan bile yaşattığın stres yeter, bir daha ki yarışta intikam intikam intikam
  • ben şuanlık yokum memory card yok unutmuşum alınca tekrar geri unuttuğum yerden op zmn dvm pazar fln belki
  • Furkan sen istediğin yarışı ve aracı söylesene, onu da ekleyelim iki tane yarış olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 4 Ağustos 2007; 19:34:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one
    Solid kazanamasan bile yaşattığın stres yeter, bir daha ki yarışta intikam intikam intikam

Öyle kolay değil, bir zaman yapıp kenara çekilmek. Yerinde olsaydım, zamanımı geliştirmeye çalışırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orjinalden alıntı: gt_one
    Solid kazanamasan bile yaşattığın stres yeter, bir daha ki yarışta intikam intikam intikam

Öyle kolay değil, bir zaman yapıp kenara çekilmek. Yerinde olsaydım, zamanımı geliştirmeye çalışırdım.

O skoru yapmakta kolay değildi, kolay olsa çoktan geçmiştin

• seçin bi yer işte araba olarak herkezde olan arabalar olsun license lardan fln çıkmasın :D ama seççeğin yer nurburgring olmasın :D
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.