Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçerken laf atmak yok öyle, varsa gt4 ün yap skorunu göster marifetini
  • play station 3'de multiplayer oynamak direksiyonla bayagi bi zevkli olur bu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Bilgisayara bir format atalım dedik muhabbet almış başını gitmiş. Daha zamanım yok ben hafta sonuna doğru zamanlarımı koymaya başlarım. Bakacağız artık gt_one ilk ve son zaman senden mi gelecek yoksa başkasından mı?

Ya Furkan daha sen neler görecen neler... Şimdiden CD'mi kırılırmış? Oynadıkça esiri olursun bu oyunun, bak benim bilgisayar fena değil. Ama tek oyun kurulu değil. PS2'de 3 oyun oynuyorum şimdi, bana yetiyorda artıyor bile. Devam ette GT dünyasına sağlam bir adam kazanalım.

KURT85 keşke makinan olsaydı sağlamsın ama maalesef yarışamıyoruz. Sen yeğenini bir görsene, belki oyun oynamayı falan sevmiyordur

Abi benim aleti valide hanım hediye etmiş cücelere, kendim verdim dediğime bakma yadiremediğimdenBende mecburen yeni konsol aldım.

PLANTAMAX:Bence gran turismo tarihinin en hızlı arabası suzuki'nin şu ESCUDE PİKES PEAK versiyonu.Hatta oyundaki en iyi kontrole sahip arabasıdır, bu kadar hız yaptığı halde.Zaten dikkat ettiysen gran turismo tarihinin "995"beygirle en fazla beygire sahip 2.arabasıdır.Gran turismocular sorum size:GRAN TURİSMO tarihinin en fazla beygire sahip arabasını bien varmı ve hangi oyunda?(Markasını hatırlamıyorum bende)

• gt2 de en hızlı suzukıydıde gt4 cokkk var ben sl 65 amg 1300 tork ve 1000 cıvarı beygırle test course da 420yle vıraj alıyorum en hızlı vıray o alıyor sanırım duzlukte gt40 439.7 yaptım ama vırajı cotu sl gıbı manyak arac cok az 2 tonluk aracın oyle gıtmesı sasılır ıs degıll ..... en fazla beygırde herhaldee lemans araclarından bırınde vardı bmw v12 yada r8

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...
  • gt4 den öncekileri oynamadım ama gt4 de modifiyeli haliyle en yüksek beygir gücüne sahip araç minolta toyota dır (1223 hp).
    standart halleriyle en güçlü araçlar suzuki escudo (987 hp), nissan r92cp (953 hp), sauber mercedes (940 hp)
    Ancak araçların performanslarında tek faktör beygir gücü değil tabiki, acceleration ve handling te göz önüne alındığında audi r8 1 numaraya oturur, f1 hariç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85
    quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock
    Bilgisayara bir format atalım dedik muhabbet almış başını gitmiş. Daha zamanım yok ben hafta sonuna doğru zamanlarımı koymaya başlarım. Bakacağız artık gt_one ilk ve son zaman senden mi gelecek yoksa başkasından mı?

Ya Furkan daha sen neler görecen neler... Şimdiden CD'mi kırılırmış? Oynadıkça esiri olursun bu oyunun, bak benim bilgisayar fena değil. Ama tek oyun kurulu değil. PS2'de 3 oyun oynuyorum şimdi, bana yetiyorda artıyor bile. Devam ette GT dünyasına sağlam bir adam kazanalım.

KURT85 keşke makinan olsaydı sağlamsın ama maalesef yarışamıyoruz. Sen yeğenini bir görsene, belki oyun oynamayı falan sevmiyordur

Abi benim aleti valide hanım hediye etmiş cücelere, kendim verdim dediğime bakma yadiremediğimdenBende mecburen yeni konsol aldım.

PLANTAMAX:Bence gran turismo tarihinin en hızlı arabası suzuki'nin şu ESCUDE PİKES PEAK versiyonu.Hatta oyundaki en iyi kontrole sahip arabasıdır, bu kadar hız yaptığı halde.Zaten dikkat ettiysen gran turismo tarihinin "995"beygirle en fazla beygire sahip 2.arabasıdır.Gran turismocular sorum size:GRAN TURİSMO tarihinin en fazla beygire sahip arabasını bien varmı ve hangi oyunda?(Markasını hatırlamıyorum bende)

Modifiyeli en güçlü araba (beygir olarak) GT1'deki Mitsubishi GTO'ydu diye hatırlarım. Bu araba modifiye olunca 7 vites, 1100 beygir falan oluyordu? Ama emin değilim tabi...

• quote:

Orjinalden alıntı: evren87speed
    gt2 de en hızlı suzukıydıde gt4 cokkk var ben sl 65 amg 1300 tork ve 1000 cıvarı beygırle test course da 420yle vıraj alıyorum en hızlı vıray o alıyor sanırım duzlukte gt40 439.7 yaptım ama vırajı cotu sl gıbı manyak arac cok az 2 tonluk aracın oyle gıtmesı sasılır ıs degıll ..... en fazla beygırde herhaldee lemans araclarından bırınde vardı bmw v12 yada r8

Bence burada yanlış bilgi var. GT2'de en hızlı araab tartışmasız TVR Cerberra Speed 12'dir. Ben ona Test Cours'da ki: bu yol 3 ve 4'deki yolda daha kısadır; 480 km vurdum. Suzuki falan onun yanında hikayedir. Makinası duran deneyebilir. Eğer olay hız ise önceki mesajımda en güçlü arabadan bahsetmiştim, ama en hızlı araba tüm seri içinde bu otomobildir.

Aracın özelliğiçok hafif olmasıydı. Ama oynamayı en çok sevdiğim araçda sırasıyla;

GT1 Subaru Impreza Rally Car - Viper GTS
    GT2 Toyota GT One - Honda Del Sol (I-A'da hediye olarak gelen deli bir araba, pek kimse bilmez bunu, hepsi altın olunca International A'da hediye olarak geliyordu.)
    GT3 NSX Takata
    GT4 Pescaralo

• Arkadaş en yüksek beygir gücünden bahsediyordu ama max. hızdan bahsedeceksek o zaman size şu linki öneririm, yapılmış en yüksek hızları ve hangi araçla yapıldığı yazıyor.

http://www.cyberscore.net/chart-19109.php

Birinci sırada toyota gt one var banada şaşıtıcı geldi, nissan r92cp yada minolta toyota bekliyordum.
  • Skorlara baktım biraz değil fazlaca sallama görünüyor. O hızların mümükn olacağına inanmıyorum. Sleepstreaming yapsalar öndeki aracın da aynı hızda gitmesi lazım. Ancak iki kişi aynı anda bölünmüş ekranda bunu becerebilir başka yolu yok. Değişe değişe önde giderler, birbirlerinin ardındaki hava boşluğunu kullanırlar. ama nereye kadar...
  • Sallama değildir bence yapmışlardır ama bunun bir tekniği ve donanım ayarı vardır herhalde. Bende zaten bunu soracaktım, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar vardır herhalde, max hızı hangi modda ve hangi ayarlarla yapıyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim.
    Bu arada skor koyun artık yahu, kendi skorumu geçmek cazip gelmiyor
  • Geç abicim kendini, bize ne bakıyorsun Belki biz son anda zamanımızı koyacağız, belki de geçemiyoruz, beceremedik değil mi yani.

Vallahi tekniği var mı yok mu göreceğiz şimdi. Vitese ayarı verdim. Üçüncü düzlükte noslayacağım, bakacağız artık ne oluyor.
  • Geçememiş olmana ihtimal vermiyorum ya hala denemedin yada epey bir fark atıp öyle skor koymayı düşünüyorsun hadi hayırlısı
    Şu hız işini öğrenebilirsen banada anlat, drivin park test course minolta toyota alıp çıktım, düz yolda düz gidemiyorum nasıl iş anlamadım
  • Yalnız kızmak yok ha, bak koyuyorum resmi, üstelik ben bu zamanı daha geliştiririm. Altına aşağı yukarı bir 5 sn fark oldu, çok mu olmuş

3'15.522

Düzeltme :ZAMAN YANLIŞTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 31 Temmuz 2007; 21:10:34 >
  • Ne kızması sevindim bile, dünden beri 3.17 li skor duruyordu, forum dışından biri görse ne derdi sonra
    Bu verdiğin ilk skor, geliştirirsen şüphem yok ta ne kadar geliştirirsen o önemli, bende şimdi başlıyorum aldım motivasyonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one
    Ne kızması sevindim bile, dünden beri 3.17 li skor duruyordu, forum dışından biri görse ne derdi sonra
    Bu verdiğin ilk skor, geliştirirsen şüphem yok ta ne kadar geliştirirsen o önemli, bende şimdi başlıyorum aldım motivasyonu

Ver çoşkuyu, verrr!!!! Bekliyorum ve aynı zamanda denemelere devam ediyorum.
  •  GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

Biraz uğraştım ve 3,14 yaptım, durmak yok yola devam
  • Evet güzel zaman, ancak sen uğraşırken biz de boş durmuyorduk...

3'14.558 az farkla da olsa geçmişim abicim
  • Bravo ama tv den foto çekerken benim fotolar hep dalgalı oluyor, sizinkiler dalgasız. Ard arda çekimmi yapıyorsunuz yoksa başka bir tekniğimi var?
  • gt 4 de modifiyesiz en hızlı araba hangisi? arkla 2kişilik oynarken seççemde
  • En hızlımı bilmiyorum ama en iyi tur zamanını bence audi r8 le yaparsın modifiyesiz olarak. Yol tutuş, hızlanma ve azami hız faktörlerinin hepsini bir arada düşünürsek bunu tek geçerim.
    Daha iyisi f1 aracıdır tabi 24 saatlik nurburgring yarışını yapmadıysan açık değildir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.