Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • solid, gt4 ntsc-u da mission34 ü geçebildinmi?
    epr yi açabildim, sorun bendeki çipteymiş, değiştirdim sorun çözüldü. gt4 pal ı henüz cd ye aktaramadım, bilayer dvd cd sini bekliyorum.
    ben gt4 ü 37 ekran tv de oynuyorum ve bu dezavantaj oluşturuyor galiba. cünkü bir arkadaşın 70 ekran tv sine taktım, daha iyi skorlar yaptım.
  • arkadaşlar ben de yarışmaya katılabilirmiyim acaba.... yeni yer neresi... kendimi bi test edeyim ne zamandır GT oynamıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one
    solid, gt4 ntsc-u da mission34 ü geçebildinmi?
    epr yi açabildim, sorun bendeki çipteymiş, değiştirdim sorun çözüldü. gt4 pal ı henüz cd ye aktaramadım, bilayer dvd cd sini bekliyorum.
    ben gt4 ü 37 ekran tv de oynuyorum ve bu dezavantaj oluşturuyor galiba. cünkü bir arkadaşın 70 ekran tv sine taktım, daha iyi skorlar yaptım.

Abicim ben daha Mission'lara kasmadım, endurance'deyim, birde extrem'de bir seri kaldı. Marka yarışlarının ise bir kısmı bitti. artık duruma göre bir ara bakacağım bu mission'lara. Apl versiyonu oynaman daha iyi olur, ancak oyuna sıfırdan başlayacaksın, önceki save'ler burada bir işe yaramaz.

Büyük ekran konusunda ise haklı olabilirsin. Bende önceden 55 vardı, TV falan hepsi ondan kullanıldığındna faydasını göremiyorduk. Evdekilere 84 ekran tüplü bir TV aldım, 55 bana kaldı, gayette iyi 55, abartmaya gerek yok. Skorları etkiler mi bilemiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fuckara99
    arkadaşlar ben de yarışmaya katılabilirmiyim acaba.... yeni yer neresi... kendimi bi test edeyim ne zamandır GT oynamıyom

Yarışma katılmak isteyen herkese açık. İlk sayfa da nasıl oynaman gerektiği konusunda bilgiler var. Seni de TURNUVA KULÜBÜ'ne ekliyorum. Bakalım zamanların nasıl. Paslanmışmısın, yoksa hala canavar gibi mi, göreceğiz? Ancak rakipler dişli ona göre...
  • bu ne be. hemen açıp el capitan a bi bakayım dedim license 9 amannn 1.52 den aşağısı yok amannnn amannnn..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fuckara99
    bu ne be. hemen açıp el capitan a bi bakayım dedim license 9 amannn 1.52 den aşağısı yok amannnn amannnn..

Abicim dedim, rakipler dişli diye, biraz oynarsan zamanların mutlaka gelişecektir. Burada altına ortalama 2 sn fark yapan adamlar var, ona göre...
  • Yalnız bugüne kadar yaptığımız yarışmadan anladığım kadarı ile Time Trial'e pek ilgi yok. Bu yüzden önümüzdeki haftadan itibaren sadece Special Licence ile devam edelim derim; ne dersiniz? Böylece fazla karmaşa da yaşanmamış olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Yalnız bugüne kadar yaptığımız yarışmadan anladığım kadarı ile Time Trial'e pek ilgi yok. Bu yüzden önümüzdeki haftadan itibaren sadece Special Licence ile devam edelim derim; ne dersiniz? Böylece fazla karmaşa da yaşanmamış olur.

Ben ok derim, çünkü time trial e baktım, yolları kesebiliyorsun böylece haksız süre kazancı elde edebiliyorsun. Oysa license testlerinde böyle bir durum yok, en adili bu. Kalkıp ta vamp a yada sana hile yaptığını kimse iddia edemez license testlerinde.
    Tv boyutlarına gelince, 37 ekran tv de mission 34 ü geçememiştim, 55 ekranda geçtim, rastlantı değil bence, çünkü 55 ekranda daha iyi skor yapıyorum. Yol genişliyor birkere, görüş açısıda artıyor. Neyse bu öylesine bir laftı üzerinde durmaya gerek yok. Ben şimdi yeni yarışmayı bekliyorum bu yarışa katılmadım iddiamda yok bu yarışta.

• Daha zaman var, üstelik hafta sonu. Denemende bence sakınca yok. Senden süpriz zamanlar gelebilir.
  • belki bende gelcem oyuna buraya gelmiş gt4 ün oyunu değiştircem belki oyunu
  • Biz turnuvayı haksızlık olmaması için ehliyetlerde yapıyoruz. Hiç bir sınavda formula aracı yok diye hatırlıyorum. Endurance'da hediye ediyorlar o kadar.

quote:

arkadaşlar ben bütün ehliyetleri aldım gt4 te

Bu arkadaşa da tebrikler. Ama burada yapılan zamanlarla ehliyetlerdeki zamanları bir karşılaştır derim. Ardından bir de kendin dene bakalım yaptığımız zamanları gecebilecekmisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

arkadaşlar ben bütün ehliyetleri aldım gt4 te formula arabasını kullandınızmı hiç ?????? benim tavsiyem burda derece ile racon kesecekseniz bu araba olmadan olmaz o araba ile en kral dereceyi 3 sn daha aşağı çekebilirisiniz

ehliyetleri aldıysan sende bizim turnuvamıza katılabilirsin. 24 saatlik nurburgring yarışını geçince f1 arabası veriyor, ama burada license testlerinde yarışıyoruz. f1 aracını kullandık tabi

• quote:

SolidRock
    ehliyetleri al alsfalta gel

Abicim biz zaten asfalttayız. Zamanlarımı görmedin herhalde. Çık asfalta da senin de zamanlarını görelim Bu arada turnuvada yeralmak istiyorsan senide kulübe ekleyelim...

Ya gt_one neredesin abicim, merak ettim ya, tüm hafta sonu insan bir takılır değil mi? Yoksa beni geçmekle mi uğraşıyordun

• quote:

gt_one

bende 2.5 senelik gt4 oyuncusuyum amatör sanmayın arkadaşlar

2.5 seneliksen yeni sayılırsın. Ben GT'den beri (sene 98) oynarım bu mereti. Zamanlarını heyecanla bekliyorum. Bu arada geçmeye çalışırken hissettiklerini arada belirt ki; heyecanını biz de paylaşalım değil mi?
  • quote:

bu arada gt4 ibrede en yüksek hız gören baba yiğit kaç km hız gördü test kursu pistinde

Bir önceki sayfada yaptığım zamanın resimleri var bekliyoruz. Bu arada yaptığın hız rekorunu ve aracın adını belirt, artı sleep streaming yaptın mı yapmadın mı, biz de ona göre kasalım...

Takılıyoruz ha hocam ciddiye alıp kızma ha. Cidden zamanlarını bekliyoruz. İlk sayfada başlıkta yeterince bilgi var. En iyi zamanda 4. sayfada bakabilirsin. Eğer bu zamanı geçersen büyük ihtimalle bu haftanın birincisi olursun. Cidden katılımını bekliyoruz. Bu arada seni de kulübe ekleyeyim mi?
  • Eyvallah plantamax... ben de henüz yüzde yüz yapmadım ama öncesinde bilirsin hep ekstra bir şey olurdu (GT 1-2, GT3 %97) Büyük ihtimalle bir şeyler olur. Mesela Prologue'u bitirince oyunun nasıl yapıldığını gösteren bir filim açılıyordu. GT 1'de yüksek ayrıntılı oyun (60 fps-PS1'de), GT 2'de Race Generator açılıyordu.

Abicim şimdi sen var mısın, yoksa bizim turnuvaya katılmıyor musun? Bak yarın yeni bölümü başlıyor turnuvanın!
  • Bu ancak bir haftalık bir olay olur. O da bize uymaz. Ama bir hafatyı birincilikle bitirirsen yarışı sen seçeceğinden sana bir kıyak yaparız dediğin olur. Tabi bir hafta biirinci olman şartıyla. Artı ehliyetleri bizde aldık. Üstelik ben ilk oyundan beri seirnin tüm oyunlarında ehliyetleri full altın yaptım, ama bak hala kapışacak bir şeyler bulunuyor bu sınavlarda...
  • bende başlıcam burdan oynu alırsam ama araba yarışlarında çokta ii sayılmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

bende başlıcam burdan oynu alırsam ama araba yarışlarında çokta ii sayılmam

Sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Aranızda en taze gt oyuncusu benim demekki, ilk defa gt4 ile başladım, başlayalı 8 ay falan oldu daha öncesinde hiç oynamamıştım.
    Solid ben bu haftaki yarışa katılmadım kimseyi geçmeyi denemedim yazmıştım zaten, yeni yarışta mücadeleye katılırım artık, onu bekliyorum.
    Başka arkadaşların bende katılacağım dediğini okuyorum ama kimseden skor görmedim daha
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.