Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi de career bolumunde istesem ben o aston martini alip laguna pistinde yaristirim arabayida bi guzel modifiye ederim nerden anlicaksiniz bir tek nos takarsam fark edebilirsiniz
  • Hayır hocam öyle olmuyor, eğer araç aktif değilse aracı alman gerekiyor. Aldıktan sonra arcade mod'ta araç aktif oluyor, ama sadece daha önce dediğim değişikiği yapabiliyorsun, istiyorsan dene...
  • Araç aktif arkadaşlar.. M.card olmadan baktım.. Aston martin vanquish açık
  • Aslında arkadaş önceki oyunlarda olduğu gibi burada sahip olduğu araçalardaki yapmış olduğu modifiyelerin durduğunu sanıyor ki: böyle bir durum GT4'de sözkonusu değil.
  • tamam bari zamanlarinizi gorelimde onumuze bakalim degilmi bende resim cekebilirsem katilcam
  • Ben makinamı geri alana kadar aranıza katılamayacağım, büyük ihtimalle hafat sonuna doğtu alırım makinamı. Bu arada sizin zamanlarınızı henüz görmedik.

gt_one, vamp hadi bakalım görelim zamanlarınızı
  •  GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

Hadi bir yenilik daha yapalım.. Temiz turumuzun videosunuda koyalım.. Kalitesiz görüntü ama en azından bu pistte bocalayan arkadaşların fren noktalarını nasıl kullanacaklarına dair bir fikir oluşturabilir

http://rapidshare.com/files/44594973/Ads__305_z_0002.wmv.html

• Video koymak güzel fikir, isteyen indirip izleyebilir.

Sen oyunu kolla mı yoksa direksiyon setiyle mi oynuyorsun?
  • vid youtube gibi sitelere koysaniz daha iyi olmazmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Video koymak güzel fikir, isteyen indirip izleyebilir.

Sen oyunu kolla mı yoksa direksiyon setiyle mi oynuyorsun?

Videoda direksiyon setiyle kullanıyormuşum gibi görünsede aslında kullandığım tek şey analog dualshock2
  • quote:

Orjinalden alıntı: gottebache

vid youtube gibi sitelere koysaniz daha iyi olmazmi

Üyeliğim yok sitede. Zaten .mb olarak hemen hemen aynı değere geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 23 Temmuz 2007; 22:00:06 >
  •  GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

Birde time trial yaptım.. Bu dereceye pek kasmadım.. Yalnız arcade modda herkes imleci quick tune seçeneğinin üzerinde tutarsa iyi olur.. Bir tek buradan arcade ya da gran turismo modda olduğumuz anlaşılabiliyor.. Malum Quick tune seçeneği arcade modumuzda
  • vamp bence sen cidden ps3 alıp türkiye bayrağını gt hd online skor bölümünde birinciliğe koymalısın. Gerçekten geçilmesi güç bir rakipsin.
  • +
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

vamp bence sen cidden ps3 alıp türkiye bayrağını gt hd online skor bölümünde birinciliğe koymalısın. Gerçekten geçilmesi güç bir rakipsin.

Eyvallah dostum... Fakat şu an ps3 için durumlar pek müsait değil.. Hele bir şu GT5 gelsinde o zaman ps3 için bir hamle yaparım belki ama maddi durumlar şu an için pek iyi sayılmaz
  • quote:

+

Sanada eyvallah solid kardeş... Acil skorlar bekliyorum sizden.. Önümüzdeki hafta evde olmayabilirim.. Ona göre yaniii.. Geliyosan bir an önce gel kapışalım..
  • Abicim canım nasıl çekiyor bir bilsen, ama makina arkadaşta. Bugün aradım artık yarına makinayı yolluyor. İnşallah akşam saatlerinde zamanlarımı yollarım.

Vallahi önümüzdeki hafta olmaman büyük eksiklik olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 24 Temmuz 2007; 1:15:44 >
  • quote:

Abicim canım nasıl çekiyor bir bilsen, ama makina arkadaşta. Bugün aradım artık yarına makinayı yolluyor. İnşallah akşam saatlerinde zamanlarımı yollarım.

Vallahi önümüzdeki hafta olmaman büyük eksiklik olur.

Vallaha bir an önce al makinanı.. Yaptığım dereceler geçilemeyecek türdende değil aslında.. Bİraz vakit alıyor işte.. Hele sen bir al şu makinayı gerisi kolay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 24 Temmuz 2007; 1:18:59 >
  • ben bu aralar biraz yoğunum henüz deneme yapmadım. bu arada vamp verdiği linkte video mu vardı? baktım sayfa görüntülenemiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

ben bu aralar biraz yoğunum henüz deneme yapmadım. bu arada vamp verdiği linkte video mu vardı? baktım sayfa görüntülenemiyor.

**** yazan kısıma *www.r.a.p.i.d.s.h.a.r.e* yazman yeterli ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 25 Temmuz 2007; 10:07:58 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.