Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gt4 dvd si sizlere ömür.. Ama sağlam bir şekilde imajını alabildim şimdi de dl dvd istiyor yani dvd9. tavsiyeniz varmı? yada elinizde temiz gt4 varsa (japonca olmasın yeter) takas yapabiliriz.
  • Evet artık makinam evde, biraz kapışırız artık değil mi? Kyreck aslında bende NTSC-U ingilizce GT4 var, sağolsun gt_one yollamıştı. DVD5'e sığıyor. Onu kopyalayıp sana yollayabilirim. Bu arada DL Verbatimler 4-4.5 YTL imajı oradan almak pek pahalı değil.
  • Solidrock pm attım.
  • EVET DEMİŞTİM BUGÜN MAKİNA GELDİ, AMA ICO'DAN KALAN ZAMANLARDA GT4 OYNAYABİLDİM, İŞTE BU DA ZAMANLARIM

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

1'46.782

1'46.743

1'46.734 SADECE SANİYENİN BİNDE BİRİ İLE ELİMDEN KURTULMUŞTUN VAMP AMA....

AAARRGGGHHHH 1'46.684

EVET ZAMANLARINI BEKLİYORUM, KAPIŞMAMIZ HENÜZ BİTMEDİ...

•  GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

Evet kapışma bitmedi
  • 'SolidRock '

Dediğin europe dtm race yarışına baktım. Dediğin yarışlar 8dakika değil ortalama 14 dakika sürüyor. Kupalardan ve arabadan gelen para toplamı 895.000dolar. Buda dakikada 64.000 dolar getiriyor. İyi tespit.Capri ralli dakikada 45.000dolar getiriyor arada 19.000dolar fark var yarışı alın teri ile kazanıyorsun. İyi tespit ama oyunun beleşçilik bölümü b-spec’in km artışı oyundan soğutuyor.Bu yüzden benim a-spec km 24 binlerde b-spec km 5 binlerde.
  • vamp dehşetsin abicim, artık bize de uğraşmak düşer. Tebrik ediyorum dehşet bir zaman yapmışsın

GT 5 dediğine katılıyorum, benim de B-spec modunda fazla km yok. Asıl A-Spec modudur zevkli olan. O yarışı da 4 defa yapmışımdır. 3'ü B-Spec olmak üzere. Sadece bilgi amaçlı söyledim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

vamp dehşetsin abicim, artık bize de uğraşmak düşer. Tebrik ediyorum dehşet bir zaman yapmışsın

GT 5 dediğine katılıyorum, benim de B-spec modunda fazla km yok. Asıl A-Spec modudur zevkli olan. O yarışı da 4 defa yapmışımdır. 3'ü B-Spec olmak üzere. Sadece bilgi amaçlı söyledim.

Eyvallah kardeşim Şu b-spec konusuna bende katılıyorum ama benim b-spec 20.000 km Ne yapayım yavvv.. Bu oyunu oynarken işe gidiyordum haliyle endurance yarışları b-spec modunun ellerinde öptü

• Benim B-Spec çok az. Mecbur kalmadıkça bu modda oynamam. zaten GT'nin tadı A-Spec'de çıkıyor. Bu modu koymalarının sebebi olarak 24 saatlik yarışları görüyorum.
  • vamp skorundan dolayı kutlarım, sağlam bir rakip olduğunu gösterdin.
    bu hafta muhtemel birinci sensin, license yarışlarında mercedes 190e ile guide run var hatırladınmı, onu seçersen memnun olurum
  • vamp daha birinci olamadı Sadece şimdi önde götürüyor. Bugün akşam başlıyorum zamanlara artık geçeceğiz başka yoşu yok.

Bir de guide run'lar iyi olmaz. Niye; çünki önündeki aracı geçemiyorsun, bu da seni kısıtlıyor. En iyisimi full lap, diğer türlü olmaz diye düşünüyorum.
  • Olumlu eleştirileriniz için teşşekkürler arkadaşlar. Bu arada yarından itibaren 1 haftalığına gt den uzakta olacağım.. Bence yeni yarışılacak mekanları siz seçmelisiniz
  • Eyvallah, aklında bir yol varsa söyle, kimin kazandığı o kadar önemli değil.
  •  GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

1'46.088
    En son zamanım bu bakalım sen de ne var vamp kardeş?
  • solid senide kutlarım güzel bir skor. guide run da sen hızlandıkça öndeki araçta hızlanıyor yada sen yavaşladıkça öndeki araçta yavaşlıyor, neticede onda da tur zamanına göre yarışılabilir ama beğenmezseniz mercedes 190 evo ile nurburgringte bir yarış daha var şu anda kaçıncı license olduğu aklımda değil o olabilir yada bentley speed 8 le sarthe de geçen license olabilir. bunlar benim önerilerim, neticede 1. olan seçecek, hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one
    solid senide kutlarım güzel bir skor. guide run da sen hızlandıkça öndeki araçta hızlanıyor yada sen yavaşladıkça öndeki araçta yavaşlıyor, neticede onda da tur zamanına göre yarışılabilir ama beğenmezseniz mercedes 190 evo ile nurburgringte bir yarış daha var şu anda kaçıncı license olduğu aklımda değil o olabilir yada bentley speed 8 le sarthe de geçen license olabilir. bunlar benim önerilerim, neticede 1. olan seçecek, hadi hayırlısı

Tamam abicim, bu hafta senin dediğin yolda kapışırız. Ama Sarthe olursa daha iyi olur. En azından yol daha çabuk biter.

• önümüzdeki yarışta yine aranızda olacağım ama ikinizde çok iyi rakiplersiniz, 1. olmak benim için çok zor
  • Kimin iyi olduğu sorun değil, maksat eğlence olsun. Biraz katılım olsa çok daha iyi olacak. Bence bir kaç haftada bu düzen oturur ve katılımlar artar. ancak vamp var ya adamı deli eder, abicim niye öyle deli zamanlar yapıp milletin hevesini kırıyor, benide gaza getiriyorsun?
  • solid galiba sende vamp ın hevesini kırdın
  • Vallahi vamp harbiden çok sağlam bir oyuncu. Adam bir zaman yapmış, beni çok uğraştırdı. Bir de kendimi çok iyi bir oyuncu sanırdım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.