Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GENTLEMEN, START YOUR ENGİNE...

Zamanlar bekleniyor. Ben yine de hatırlatayım, Special Licence Test 15'de De La Sarthe'da Bentley'le asfaltı yakacağız. Hatta bu hafta anası ağlayacak asfaltın....
  • Pekala aracın adını söyle bakalım. Eğer araç bende varsa veya alınabilecek bir araçsa yarışırız....
  •  GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

İlk skor benden olsun, belki sonuncusuda benden olur

Birisi Allah rızası için söylesin, tv den foto çekerken dalgalanmayı nasıl önlüyorsunuz
  • oyunu aldımda şuı lisansları alıyom şuan ilk national b-10 daydım en son kapadım ps2 yi sinir oldumya şu dönemeçlerde tam dönemiyom dönsemde sorunsuz zaman olmuıyo o zmnda dönemeçlerde nsl dönüyonuz yani yöntem ne?
  • license testine girmek başlamak için start ı tıklıyorsun ya, onun yanında demo run var, onu tıkla ve nasıl yapıldığını demodan seyret. Viraja nereden giriyor, frene nerede ve ne kadar basıyor vs hususlarına dikkat et. Gerisi senin uygulamana kalmış, başarılar. Çabuk hallet ki aramıza rakip olarak gelesin
  • gelcem yarın yine oturum sorna pc oynarım herhalde çarşamba fln gelirim ama söliim ii oynayamıyom pek
  • dayanamıyom şimdi gidiyom gircem gt4 e :D
  • girdim oyuna şu national b-10 da takıldım hala geçemedim 2.28 olcak ben 2.30larda bitiriyom ztn dönemeçler fln zor bide geçsem bile zaman yetmiyo azcık dışarı kaçınca ztn gidiyo baştan oyunun dvd sini kırasım geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 30 Temmuz 2007; 22:33:14 >
  • furkan, gt4 ü ilk oynayışınmı?
    demo daki sürüşün nasıl olduğuna iyi dikkat ettinmi, o çok öğreticidir, daha sonra ondanda iyisini yapabilirsin ama denemek gerekiyor tabiki, bir bakmayla olmuyor
    bende senin gibi cd kırmaya kalktığım çok oldu ama license larda değil bazı missionlarda oldu, sen birde missionları gör
    bu arada senin gt4 pal mi ntsc mi?
  • pal galibaha bakmadım bu arada gt4 ilk oynayışım gt oynamıştım bi ara eskiden ama ölefazla deil çok az oynamıştım bide direksiyon vardı onu takıp oyniiim joystik kayabiliyo brz elimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 30 Temmuz 2007; 22:47:17 >
  • Direksiyona alışabilirsen joystickten daha iyi skorlar yaparsın, demo ya dikkat edersen orada direksiyon kullanılmış, gaza ve frene bazen yarım basılıyor, bunu joystickte yapmak çok zor.
    Solid hala denemedinmi, skor bekliyorum
  • Yaw seriyi en başından beri oynayanlar varya aranızda hani bende onlardanım.Tüm ehliyetleri alırım yaklaşık 50 klas araba edinir full modifiye ederim kaporta felan değiştiririm ama sonra oyun heyecanını yitirir bende niyeyse.Tüm serilerde bu böyle, ehliyetler için kastıktan sonra kasacak bişi olmuyo işte.GT4 hakikaten konsept arabaları olsun, mission ları olsun, grafikleri olsun sağlam geldi.Fakat 4.oyunda tek bir mission'da takıldım ve o mission'ın ödülü TOYOTA 7.İçim gitti valla alamadığıma.Alıp oynayan varsa allah rızası için bir resim koysun bre hasta oldu arabaya ama sürmek nasip olmadı, ps2'yide yiğenlere verdim 360 alınca.sağlam oyuncuydum ama mazide kaldı işte 1 sene oldu bırakalı.
  • bahsettiğin missionu hatırlamıyorum ama aldım ben onu, öyle birşey kaçırmadın ahım şahım bir araç değil, sadece missionu bitirmek önemli
    ama gt4 license ları alınca bırakılacak bir oyun değil, tabi ilgi meselesi sanada hak veriyorum.
    buranın en klas arabaları f1, audi r8, bentley speed8, ve le mans araçları.
  • Bilgisayara bir format atalım dedik muhabbet almış başını gitmiş. Daha zamanım yok ben hafta sonuna doğru zamanlarımı koymaya başlarım. Bakacağız artık gt_one ilk ve son zaman senden mi gelecek yoksa başkasından mı?

Ya Furkan daha sen neler görecen neler... Şimdiden CD'mi kırılırmış? Oynadıkça esiri olursun bu oyunun, bak benim bilgisayar fena değil. Ama tek oyun kurulu değil. PS2'de 3 oyun oynuyorum şimdi, bana yetiyorda artıyor bile. Devam ette GT dünyasına sağlam bir adam kazanalım.

KURT85 keşke makinan olsaydı sağlamsın ama maalesef yarışamıyoruz. Sen yeğenini bir görsene, belki oyun oynamayı falan sevmiyordur

• Merhaba Öncelikle gt4 kulubü hayırlı olsun
    eğer kulube benide alırsan çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoRkEm24
    Merhaba Öncelikle gt4 kulubü hayırlı olsun
    eğer kulube benide alırsan çok sevinirim

Neden olmasın? Zamanlarınızı bekliyoruz... Yarışma ile iligili tüm bilgiler ilk sayfada açtığım ilk başlıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 31 Temmuz 2007; 11:55:29 >
  • Oraya bir skor koydum cevap bekliyorum
    Katılmak istediğini söyleyen arkadaşlardan da skor bekliyoruz, süper license 15 de yarışıyoruz, en iyi skoru yapmak için, haydii
  • bende bugün rekor kırıp resmi ekelemeye çalışırım
  • b national bitti a national 10dayım sadece ben şu 1lap guide lerde takılıyom dierlerini bitiriyom yarın fln dvm ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 31 Temmuz 2007; 13:07:28 >
  • Ne oluyor bakiyim burda.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.