Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca lisans alıyorum hangi arabayı alıp hangi yarışa tekrar tekrar girip ödül arabayı satıp çakır keyif oluyordum unuttum. Yol yordam alayım ve şu '99 nerde söylemen lazım yoksa değil yarına 2 haftaya anca bulurum. Yada şu arabayı '00 yapalım.
  • Harbiden iyi kafa kırdın benle sabah sabah, abicim sen arabayı bence her galeiden alabilirsin, yoksa söyle getirsinler; parayla değil mi? Ya yoksa sen vamp'la beraber kafayı mı çektin? Sıyırdım kafayı.

Şu lime olmasa çoktan yattıydım. James Blunt indiriyorum. Bitsin yatacağım.
  • estağfirullah, uykusuzum bu gece canım sıkıldı ondandır şu an gt ye sıfırdan başlıyorum ondan sordum yoksa bir sebebi yok. Önceki saveyi dvd okumadığı için silmiştim. şu an para yok araba yok elde var sıfır lisansları yarın tamamlarım. sanada iyi sabahlar hocam.
  • vamp ın 1.13,353 lük skoru geçilmedi galiba?
    yeni katılana arkadaşlar oldu ama hala kimseden skor gelmedi
    bu gidişle bana driving force pro aldıracaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: vamp

quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

vamp ın 1.13,353 lük skoru geçilmedi galiba?
    yeni katılana arkadaşlar oldu ama hala kimseden skor gelmedi
    bu gidişle bana driving force pro aldıracaksınız

Dualshock analog kontroller yeterli be hocam.. Direksiyona falan hiç gerek yok aslında Bu arada benim dereceden bahsetmişsinde bana sor bakalım kendi derecemi geçebiliyor muyum? Tabiiki geçemiyom.. Nasıl yaptıysam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 20 Temmuz 2007; 17:44:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vamp

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

VAYYY BEA1 33 altına 1 31 helallll

oyle lısence ıs olmuyor kapısalım gel kapısalımmn

1:29 beklıyoruz

• License lada kapışılıyor, hem 1.29 beklemekle olmuyor gel sende katıl, sen yap 1.29 u görelim
  • valla katılacam sıcaktan yarıs yapınca donuyor belkeme de gosterge kırmızı oluyor. .. yoksa gelıcem lısenta herhalde enfazla atını 1 sn ye gecemısım dır ama sımdı ugrasıcam resımler gelır yakında .....

1:00 dk yapıcam
  •  GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

1,30 lu bir skor yapmanız için motivasyon olsun hadi bakalım.
    diğer arkadaşlara sesleniyorum, sizi geçerim demekle olmaz, geçinde görelim.
  • Rezil dvd ia son lisans testinden sonra donuyor. Şansa bakın yaa.. Eğer sağlam dvd bulamazsam kazanan bir zahmet arcade modundan bir pist seçsin arabada orda bulunsun iyi oyunlar.
  • bende arcade modunda çok araba sen iyisimi sendeki arcade modunda neler var yaz fazla yer kaplamayacak galiba. kazanan ben olursam onlardan birini seçecem
  • Oyun ntsc-u arcade seçeneğinde 242 araba var şu an. Sen seçersin birini sorun olmaz. Ayrıca dehşetül dehşet skor için tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryeck -- 20 Temmuz 2007; 20:11:10 >
  • demek sende de ntsc-u versiyonu var. bitirebildinmi peki?
    bu versiyon, pal versiyonundan çok çok daha zor, hele mission34 ü ntsc-u versiyonunda yapmak gerçekten zor, pal versiyonundan 11 sn daha zor
  • heh be gt_one bende katılırım öyle olursa.ps2 yide ist ye götürürüm arcedede olursa.
    benim cd de gt4 yazısının üstünde arabça bişey yazıyor benim ki ne???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 20 Temmuz 2007; 20:19:29 >
  • şu anda license taki yarışta yoğunlaştık ama arcade yarışımızda var, eğer oradan skor gelirse elbette başkalarıda skor verir ve yarış başlar rekabet kızışır. kratos ps2 yi götürmezsen pişman olursun söylim sana
  • Sorun şu ki gt modunda oynayıp almazsan o araba arcade modunda yok? (skyline gt-r '99)
  • solid, vamp neredesiniz, dilinimizi yuttunuz
  • Vaaaaay.. Harbiden.. Hobaaaa..Son kez kasacam bakalım sonuç ne olacak.. Yandık ki ne yandık..
  • Amanin kimseler görmesin

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 21 Temmuz 2007; 2:04:44 >

•  GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. Artık 1'31 in altına düşme vakti gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 21 Temmuz 2007; 3:01:38 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.