Şimdi Ara

Gran Turismo 5 Driving Force Gt Direksiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba arkadaslar iyi forumlar benim bi sorunum var dun gittim Logitech Driving Force GT Direksiyon seti aldım ve Gran Turismo 5 Aldım neyse kurdum seti girdim oyun direksiyon kendi kendine donuyor agırlasıyor agırlasması hadi iyi gibi birşey ama kendi kendine hareket ediyor biyere carpınca direk deliriyor direksiyon sag sol yapıyor kafayı yiyor nasıl duzeltebilirim sizce arkadaslar Teşekkürler İyi Forumlar

• direksiyonunuz hayirli olsun hocam kimse birşey yazmamis ama ben hemen belirteyim .
    O aslinda oyuna gercekcilik katmak icin bir ozellik . adi da Force Feedback . ( mantik olarak zorla geriyükleme ) oyun ile uyumlu olan bir ozellik . siz bir cukura girince ya da araba kayarken direksiyon hakimiyeti kaybolur . bunda da ayni olay mevcut . gercekcilik amacli . tabi herkez sevmez coguna sert.gelir . çaresi direksiyonun adaptorunu prizden cikarmak . bu o ozelligi kaatmanin tek yolu . ama kolu cekince sanki direksiyon birden bire yaglanmis gibi cok donuyor . logitech buna tam cozum bulamamis gibi . tabi prizi cekmenin eksisi diger guzel ozellikler kapaniyor . ilk 2 . 3 gun zorlanirsiniz ama sonrasinda alisirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simulasyonun da esprisi bu zaten. Direksiyon size tepki vermezse araba sürmenin ne anlamı kaldı ki ? Bunlar bir yana , Driving Force GT'nin PC platformu da dahil en iyi çalıştığı oyun GT serisidir bana göre. Ben de bu direksiyonu kullanıyorum PS3 tede PC de de pek çok oyunda oynadım en gerçekçi en iyi tepkileri aldığım oyun GT5 oldu. PC de ise Live for Speed , RFactor gibi oyunlarda iyi tepkiler alınıyor ama ben hiçbirini GT5'e değişmem açıkcası.
  • arkadaşlar izmirden G27 için stand arıyorum koltuk olmasına gerek yok satan yada nereden bulurum kime yaptırabilirm bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.