Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 E 3 2009 TRAILER (hd)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gran-turismo.com/en/movie/d3284.html

iSTER İZLEYİN İSTER İNDİRİP İZLEYİN

HASARIYLA GECESİ GÜNDÜZÜYLE WRC NASCAR LİSANSIYLA İŞTE GT5

• Tek başına rezil sunumu ile Sony'yi affetiren video. Benim için olay budur...
  • Abi valla Psp ugruna bizi sattilar sonra agzimiza da bir parmak bal caldi terbiyesizler. Biz 2010 a kadar daha cok idman yapariz prologue ile . 1 seneden once cikmaz bu oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 3 Haziran 2009; 0:21:37 >
  • Sakin kafa ile izleyince insan olayı daha iyi kavrıyor. Hatırlarsanız video ilk verildiğinde WRC falan araya girince kimimiz bunlar gerçek görüntü falan farklı oyunlardan görüntü veriyorlar şeklinde konuşmuştuk. Sonradan hepsinin GT5'den görüntüler olduğunu görünce şaşırmıştım. GT hakkında olumsuz düşünceleri olanlar videoları tekrar izleyip öyle yorum yapsınlar. Artık hasar, hasar diye başımızın etini yiyen arkadaşlar da GT5'e gereken değeri vermeyi öğrenirler...

Eksikliği bırakın tam anlamı ile gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunu geliyor, adamlar bize beklediğimizden çok daha fazlasını sunacaklar. Bence Forza 3 görüntülerinden sonra asıl soru işaretleri F3 üzerinde yoğunlaştı. Arcade mi, sim mi olacak hep beraber göreceğiz Forza'yı...

Yeterldir sanırım şu görüntüler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 3 Haziran 2009; 2:08:38 >

• İyiki direksiyon almışım.
  • Şu görüntülerin üzerine direksiyon satış direk iptal abicim. Satılır mı yahu şunun üstüne canım direksiyon... Bu oyun çıksın yıllık izine ayrılacağım vallahi.

Artık tek sorunumuz kaldı, Aralık-Mart aralığına bu kadar içeriği nasıl yetiştirecekler? Şu oyun bu hali ile çıksın (ki ben bundan daha fazlasını tma sürümde bekliyorum) yer yerinden oynar. Bir de online üzerinde dursalar, geriye eksiği falan kalmıyor...
  • nascar' ı geçtim wrc bile resmi olarak geliyor rüyamda görsem inanmazdım, beklediğimizden fazlası gelecek
    pit alanı çok iyi olmuş gösteri uçaklarını bile yapmışlar, bunları gördükten sonra unofficial F1 yarışlarını da bekliyorum
    bu arada gtplanet yıkılıyor demin baktım GT5 konusunda 800 küsur kullanıcı bağlıydı, bir de önemli haber var E3 te yapılan bir açıklamada GOW3 uncharted2 ile beraber GT5 de bu yıl çıkacakmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen şu açıklamanın kaynağını bize ver hep beraber bayram yapalım değil mi?
  • çok süper haber nascar WRC Lemans 24 demoda olmayan birsürü araç gördüm video da bu kadarını beklemiyordum
  • Böyle bir pit acaba hangi oyunda oldu bugüne kadar?..

Ama herşeye rağmen insanlar GT5 için olumsuz görüşler bildirmeye devam edecektir. Şu oyunu çıktıktan sonra oynamayan kişiler çok şey kaybedecek, çok...
  • of of hadi çık artık ,dilimiz damağımız kurudu prolig hariç 6-7 sene ara olacak gt4 le yahu
  • Çok bekledik, cidden eziyet gibi beklemek ama eksik ve görsel anlamda doyurucu olmayan bir oyunu oynamaktansa geçen şunca zamandan sonra biraz daha beklemenin hiç bir sakıncası yok. En azından artık bizi neyin beklediğini çok iyi biliyoruz...
  • Fiyasko...
  • @C-Tranger

Şaka yapıyorsun değil mi?
  • yok abi ne şakası.. ne çıkış tarihi belli, ne video oyun içi mi değil mi o belli, adam gibi bile değil video. resmen fiyasko...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 3 Haziran 2009; 8:57:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: C-TRanger

yok abi ne şakası.. ne çıkış tarihi belli, ne video oyun içi mi değil mi o belli, adam gibi bile değil video. resmen fiyasko...

• @C-Tranger

Çıkış tarihi bu yıl içinde görünüyor, dün bu konuda bazı resmi açıklamalar var. Sen bir GTplanet'e bak istersen... O görüntüler oyun içi, bu nesilde oyun içi olmayan hiç bir şeyi bize sunmadı Kazunori, replay modunda olduğu gibi render'lanmış hali ama. Dikkat ettiysen görüntülerin başında şehir ile ilgili videolar giriyordu, ardından bir tepe kamerasında araçlar sağdan soldan gelip grid'e yerleşiyorlar. Sanırım yarıştan önce bu tip atraksiyonlar olacak.

Bu şahaser bence en geç Mart 2010'da elimizde. Bence sen o videonun HD versiyonunu tekrar tekra izle, adamlar o kadar iyi tasarlayıp vermişler ki, inceleyen kişi için tüm cevaplar orada...
  • Oyun tarihi yeniden yazılıyor diyebilirim, böyle bir araç simülasyonu sunan başka bir oyun bu gezegende yok !
  • Abowwww, hasar özelliğine bak. Fiyasko diyeni allah bildiği gibi yapsın. Ne bekliyordu da ne görünce hayal kırıklığı yaşadı acaba merak ettim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.