Şimdi Ara

Gran Turismo 5 yapımcıları Forza 3 stüdyolarını ziyaret etti.. Onlar kavga etmiyor.. Ya biz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: O-Z-G-U-R

/>

Ben böyle dandik fiziklere sahip bir başka oyun görmedim..Fizik sadece sürüşten ibaret değildir...Gerçi bu Gifteki sürüşlede ilgili..Söyleyecek söz bulamıyorum + neremle gülsem karar veremedim...
    Bencede Sim olmaya çalışan bir oyun olacak Forza 3. 2 yi bilemem.

Komedi

Çarptığı yerde dursa içim yanmayacak düz duvara çarpıp takla atıyor..
    Turn 10 sözüm sana ÇENENİ KAPAT VE SUS OTUR OYUNUNU YAP!.
    bİR HAFTADIR DIRDIRDIRDIR hem PD ye hem GT ye laf atıp duracağına şu oyunu geliştir.

Turn 10 için tehlike çanları çalıyor
    Kazunori yamauchi her an kıçlarını tekmeleyebilir.

Danyelmisin nesin Kazunori'yle uğraşma alır adamın paçasını aşağı..Dünkü Yapımcı.

valla yazını okurken arada yıne gozum takıldı gıfe ..r8'in duvara carptıgı an cok komık duruyor.yanı ılk ızleyınce anlasılmıyor. tekrar bakınca anlıyor ınsan.yanı arac duvara degdıgı sanıse fırlayıp takla atıyor..gt5 e laf atılan sekme olayı birnevi. ha unutmusum araclar plastık kasa oldugu ıcın duvara carpınca hıc on tafarta ezılme olmadan gerı sekıyor. sonra takla atıncada vay bea denılıyor.. ustelık aynanın kopmasına bakın yere surttugunde kopmayan ayna arac duzlmeye baslayınca dayanamayıp atıyor kendını

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmettombak

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Ahmetcim artık başlığı değiştirsen iyi olur.Çünkü ayıp oluyor polyphony'e..Lütfen...

Degistireyim dedim ekleme yapacaktim''Gran Turismo 5 yapımcıları zannedilen Japon gazeteciler Forza 3 stüdyolarını ziyaret etti.. Onlar kavga etmiyor.. Ya biz?'' diye ama baslik daha fazla karakteri kabul etmiyor. Hem boyle daha cok tiraj yapiyo haber bosver

Tamam kazuya şikayet ediyimde görürsün o zaman...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.