Şimdi Ara

Gran Turismo 5 yapımcıları Forza 3 stüdyolarını ziyaret etti.. Onlar kavga etmiyor.. Ya biz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Darky

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Bu haberin doğruluık derecesi nedir.Orda küçük bir resim var kimin ne olduğu belli değil..Pek inandırıce gelmedi bana...

Güncellemişler hocam haberi zaten Blog'da öyle birşey söylememişler zaten Japon basınından gelmişler..

http://forums.forzamotorsport.net/blogs/turn_10s_forza_motorsport_blog/archive/2009/06/05/the-road-to-october-looking-beyond-e3-2009.aspx

Nasil oyle birsey soylememisler yahu , verdigin linki acip okudun mu hic ?.. Aynen senin verdigin linkten aktariyorum ;

quote:

Perhaps the most surprising to me was when a couple developers from Gran Turismo makers Polyphony Digital came by to personally get hands-on with Forza 3, all the while taking careful notes, examining our UI system, shooting photos, and directly asking us some pretty interesting questions.

Yalniz oyun duyuruldugundan beri bu Turn10'in aciklamalari hep GT ve PD uzerinden , agir bir takinti mevcut... Polyphony bizi ziyaret etti , oyunumuzu denedi , GT soyle biz daha iyiyiz , PD soyle biz boyleyiz filan...

Adam gibi cikip oyunlarini tanitacaklarina , FM3'un ozelliklerinden bahsedeceklerine surekli bir PD , GT takintisi almis yurumus adamlarda , ilginc...

• O haberi yapan ps fanboyunun hiç bir haberine güvenmem ben
    Facebookumda ekli eskiden psturkte editördü ve facebookta x360da shitbox diye bahseden psnin shitboxun kafasını kıracağını vs tarzında söylemde bulunan birinin trgamerde haber editörlüğü yapmasını anlamıyorum
    O yüzden bu sitedeki hiç bi habere güvenmiyorum
    Bide bizim fanboylara ne demek lazım diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 8 Haziran 2009; 21:31:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: keyn

quote:

Orjinalden alıntı: Darky

quote:

Bu haberin doğruluık derecesi nedir.Orda küçük bir resim var kimin ne olduğu belli değil..Pek inandırıce gelmedi bana...

Güncellemişler hocam haberi zaten Blog'da öyle birşey söylememişler zaten Japon basınından gelmişler..

http://forums.forzamotorsport.net/blogs/turn_10s_forza_motorsport_blog/archive/2009/06/05/the-road-to-october-looking-beyond-e3-2009.aspx

Nasil oyle birsey soylememisler yahu , verdigin linki acip okudun mu hic ?.. Aynen senin verdigin linkten aktariyorum ;

quote:

Perhaps the most surprising to me was when a couple developers from Gran Turismo makers Polyphony Digital came by to personally get hands-on with Forza 3, all the while taking careful notes, examining our UI system, shooting photos, and directly asking us some pretty interesting questions.

Yalniz oyun duyuruldugundan beri bu Turn10'in aciklamalari hep GT ve PD uzerinden , agir bir takinti mevcut... Polyphony bizi ziyaret etti , oyunumuzu denedi , GT soyle biz daha iyiyiz , PD soyle biz boyleyiz filan...

Adam gibi cikip oyunlarini tanitacaklarina , FM3'un ozelliklerinden bahsedeceklerine surekli bir PD , GT takintisi almis yurumus adamlarda , ilginc...

Evet resme takılı kalmışım biraz resmin altında Japon basınına oyunun tanıtımından bahsediliyordu ondan dedim, alt kısma bakmamışım ama şurda sıçmışlar zaten Which could explain why the GT franchise has been so stagnant in the racing genre since GT3. GT4'ü adam hesabına almıyorlarmı çüş düyorum sadece hangi durgunluk Prologue giriyor Platinium serisine birde neden her 360 oyunu illaki bir PS oyununa adapte olmak zorunda yani standart belli onu mu yakalamaya çalışıyorlar birde ne saygısız insanlar PD, GT falan bunları sadece küçük düşürmek için söylediklerini düşünüyorum yani en azından başbakan öyle düşünürdü PD miş GT miş terbiyesizler

• quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

sonunda doğru yolu bulmuşlar bu beklenen birşeydi Gt serisi Xbox sa bile kayabilir bu gidişle...Nasıl herkes bir gün Fenerbahçeli olacaksa bi günde Xbox sa geçecekler kaçış yok

Ikisinden biri olur digeri olmaz.Xbox`a kayarlar ama Fenerli olmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

quote:

sonunda doğru yolu bulmuşlar bu beklenen birşeydi Gt serisi Xbox sa bile kayabilir bu gidişle...Nasıl herkes bir gün Fenerbahçeli olacaksa bi günde Xbox sa geçecekler kaçış yok

Yine yaptın yapıcağını

• quote:

Orjinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

quote:

Yine yaptın yapıcağını

Martta geçtianlamıyomki eren niye böle.Hergün bi vukuatı oluyo adamın.

• Banane abi bana mı sordular giderken

Ben onlara karışıyor muyum? Onlar bizim kavgamıza karışıyor mu?

Eeee... sorun yok demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 8 Haziran 2009; 23:41:49 >
  • forza3 gameplay video
    http://www.operationsports.com/videoview.php?id=404

gameplay videoya bakılırsa forza3,ün gt5 kalitesini yakalaması söz konusu bile değil.
    forza3 oyun gibi görünüyo, gt5 ise gerçek...
    bu ziyaret dostluk ziyeretidir ama emiynim bütün ekip gerçeğin farkındadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

forza3 gameplay video

gameplay videoya bakılırsa forza3,ün gt5 kalitesini yakalaması söz konusu bile değil.

Erolcum zaten ziyaret edenler polyphony değil japon basın mensupları...

• quote:

quote:

forza3 gameplay video

Erolcum zaten ziyaret edenler polyphony değil japon basın mensupları...

doğrudur uğur ,ben ekip derken gt ekibini kasdetmedim zaten.
    emiynim forza ekibi gerçeğin farkındadır demek istedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

O haberi yapan ps fanboyunun hiç bir haberine güvenmem ben
    Facebookumda ekli eskiden psturkte editördü ve facebookta x360da shitbox diye bahseden psnin shitboxun kafasını kıracağını vs tarzında söylemde bulunan birinin trgamerde haber editörlüğü yapmasını anlamıyorum
    O yüzden bu sitedeki hiç bi habere güvenmiyorum
    Bide bizim fanboylara ne demek lazım diyor

Haberinde yanlış olduğu ortaya çıktı facebookda hayla shitbox diye bahsediyor trgamerin hiçbir haberine güvenmemek lazım bu ps fanboyu haber editörü olduğu sürece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 9 Haziran 2009; 13:49:54 >

• quote:

xboxa kayması gibi bi ihtimal olduğunu sanmıyorum hemen yazıdan bunu mu çıkarttın bende forza ps3 e kaycak diyorum o zaman.kalan 364 günde galatasaraylı olcak:)
  • quote:

forza3 gameplay video

Oyun gibi görünüyor derken renklerin biraz daha pastel oluşunumu kastettin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmettombak

quote:

forza3 gameplay video

araç modellemelerindeki gerçeklikten bahsediyorum.

• quote:

quote:

quote:

forza3 gameplay video

araç modellemelerindeki gerçeklikten bahsediyorum.

Baya bir karşılaştırma resimleri sunuldu Ferrari Fiorano vb. bana birbirinin aynısı geldi arabalar. Sadece iki oyun arasında şunu gözlemledim GT5 deki çevre renkleri gerçek ortama daha yakın ve donukken Forza 3 deki renkler biraz daha aşırı canlı geldi bana. Ama araba modellemeleri ile ilgili görüşüne katılmıyorum.

• quote:

quote:

forza3 gameplay video

Evet renkler pastelimsi renkler.Oyuncak araba gibi duruyor yani bi bakıma oyun gibi duruyor diyebiliriz...Ve modelleme araç üstü ışıklandırma ve yansıma ve de poligon olarak gt5p çok daha iyi..Gt5p'de araçlar metal hissini veriyor.

• @ahmettombak

Katılmayabilirsin hocam saygı duyarım .
    Ben baktığımda gt5 deki gerçekliği forzada görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 9 Haziran 2009; 14:59:48 >
  • Ayrıca forza 3 de bu kadar kaliteli araç modellemesi yok hocam.Dikkat edersen özellikle son resime arabanın dibine kadar zoom yapıp farın ne kadar detaylı modellendiğini ve modellemenin üzerinde ne kadar durulduğunun kanıtıdır.Yine son resime dikkat edecek olursak farın içindeki plastik plastik gibi farın camı cam gibi hatta farın kenarındaki lastkler lastik gibi.Her şey olması gerektiği gibi yani..Forza 3 araçlarda özellikle sarı renklerde kromumsu bir renk hakim..Bu oyunun gerçekciliğini baltalayan en büyük eksiklik...

Gran Turismo 5 yapımcıları Forza 3  stüdyolarını ziyaret etti.. Onlar kavga etmiyor.. Ya biz?

Gran Turismo 5 yapımcıları Forza 3  stüdyolarını ziyaret etti.. Onlar kavga etmiyor.. Ya biz?

• quote:

@ahmettombak

Katılmayabilirsin hocam saygı duyarım .
    Ben baktığımda gt5 deki gerçekliği forzada görmüyorum.

Benim için aslında ikiside grafik olarak yeterli. Çıktıklarında ilk bakacağım şey sürüş hissi olacak. Hangisinden keyif alırsam onunla devam edeceğim. İkisindende keyif alırsam ona göre Fanatec direksiyon alıp yoluma öyle devam edeceğim. Ama benim için öncelikli olan gerçekçi sürüş hissi ve şase,vites kutusu, motor, süspansiyon vb. bilimum yürüyen aksamdakki hasar gerçekçiliği. Online yarışlarda bu gerçekçiliğin olmayışı GT5P yi çok olumsuz etkiliyor. Motor frenine yüklenen, virajlarda diğer arabanın arkasına burun vurup dışarı ittiren arkadaşlar artık bu olaylar arabanın performansını etkileyince ne yapacaklar çok merak ediyorum. O yüzden bu yazdıklarımı en başarılı uygulayan oyunda grafik benim için 2. planda olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 9 Haziran 2009; 15:09:17 >

• Gran Turismo 5 Prologue [ Replay mode ve TV'den cekilmis ] ;

[ Edit ] : Hatalari duzelttim , karisiklik icin ozur dileriz :] ...

Bir de su hasar konusunda sunu soyleyeyim , bazilari Forza cok gercekci vs. vs. diyor da buyrun ben size gercegi gostereyim ;

SLR ile 165MPH ile giderken kontrolu kaybedersen , gercek budur iste...

Forza3'un videosunu izledik , adam son surat duvara carpiyor , ne oluyor peki ; top gibi geri sekiyor sonra takla atiyor ama ne cam kiriliyor ne tavan cokuyor , hicbirsey olmuyor... Motor bile stop etmiyor... Gercekci filan derken de mantikli konusmak lazim...

Forza 3 kotudur vs anlaminda soylemiyorum bunlari ; o da kendi capinda iyidir ama grafikleri asla bir GT degildir , fizik gercekciligi de inanilmaz filan degildir...

Bir de sunu ekleyeyim hazir aklima gelmisken ; bu cikis tarihiyle ilgili cok tantana yapiliyor... Ben baska bir acidan bakacagim ; simdi Forza 2 yaris simulasyonu degil mi , evet ... Peki bu simulasyonda cockpit-view var mi , yok ... Peki Forza 3'te var mi evet , peki Forza 3 X360 ciktiktan kac sene sonra cikiyor tam 4 sene sonra ... Yani Forza'da cockpitten oynamak icin X360 alanlar 4 sene beklemis olacak...

Peki PS3'te nedir durum ?.. GT5 Prologue Aralik 2007'de cikti yani PS3 ciktiktan 1 sene sonra , hem de cockpitten oynayabiliyorsunuz...

Bir yanda "inanilmaz gercekci" denilen bir sim ancak 4 sene sonra cockpit view sunuyor , digeri 1 sene sonra... Bunlari da unutmamak lazim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 10 Haziran 2009; 20:02:44 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.