Şimdi Ara

Gran Turismo 5 yapımcıları Forza 3 stüdyolarını ziyaret etti.. Onlar kavga etmiyor.. Ya biz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85

Forza = Dirt 2

Yani? Iyi mi kotu mu oluyo anlamadim ki? Dirt 2 yi begeniyormusun begenmiyormusun?
  • kimse dırt mırt demesin 2 saat ten fazla oynamadığım seri
    gt ye aylarımı hatta yılarımı versem doymuyorum dırt 2 saat en fazla bilemedin 3 saat ömru olan oyundur
  • keynO verdiğin forzanın diyip şu yok bu yok dediğin resim gt5in resmi
    Forza3 resim
     Gran Turismo 5 yapımcıları Forza 3  stüdyolarını ziyaret etti.. Onlar kavga etmiyor.. Ya biz?
     Gran Turismo 5 yapımcıları Forza 3  stüdyolarını ziyaret etti.. Onlar kavga etmiyor.. Ya biz?
    Ayrıca Forza2den bahsediyim şimdi.Hasar sadece cam parçalanması vs olarak değil hız olarakda araca etkiliyor.Belli bi zaman sonra lastikler vs aşınıyor.Hasara sırf kaput vs parçalanması olarak bakmamalıyız.Ayrıca kozmetik olarakda hasar kötü değil tampon vs kopuyor.

• @Cod4-tevezgdk-Cod4
    Bize gerçekci hasar modellmesinin mantıklı bir açıklmasını yaparmısın?
    Ayrıca keyn üstdeki beyaz ferrariden bahsetti...
  • İlk sayfada forza3le ilgili bir resim yok
    Ayrıca hasarı sırf görünüşde parçalanma olarak alırsanız ozaman Forza2nin hasarı hiç bir şey ama,forzadaki hasar sadece görünüş olarak değil lastiğin aşınması vs aracı çarptığında bir parça zarar gördüğünde aracın yavaşlaması vs.
    Hasarı forza3da biraz daha iyileştirirler orası kesin.
    Gerçekçi hasar bunların tüm hepsini kapsar ve forza sadece kozmetik olarak kaybediyor.
  • İşte o dediğim özellikler hep kozmetik hasar kaza vs..Yani gerçekci değil.
    Mesala bu gifde araba o duvara o sürat ile vurduğu zaman lastik top gibi sekmez.Önü darman duman olur.

Arıca vermiş olduğun resimlerde araçlar görüldüğü üzere platik gibi duruyor ve gt gibi araç modellemesinin üzerinde durulmadığı açıkca görünüyor..
    Arabalar böyle gözükür metalin metal olduğunu hissedeceksin...

• Tamam bende diyorum kozmetik olarak hasarı gerçekçi değil ama lastik aşınma vs parçaların zarar görmesinden sonra arabanın yavaşlaması bunlar gerçekçi hasara giriyor.
    Ayrıca gt gibi araç modellemesini hiçbir oyundan pek beklememek lazım.Ayrıca grafik bakımından çok geliştiği belli.Ama forza oynıyanlar grafikler için oynamıyor.Verdiği zevk için oynıyor.Ama kimse böyle bir şey beklemiyordu ne x360dan ne forzadan.
  • lastik aşınması eski gran turismo larda da vardı bilginize
  • Hiç bir şekilde yan yana getirilemeyecek iki oyun. GT'ye hakaret yahu! Bir tarafta sim'in kralı, diğer tarafta sim olmak için biryerlerini kasan bir oyun. Hele görsel olarak iki oyun arasındaki fark dağlarla falan da değil, çağlarla ölçülür anca...

• Sim olmak içinmi
    Valla komiksiniz
  • Sim olmak için kasan derseniz orada durun derim. Forza 2, Gt5 Prologue a göre çok daha sim dir. Gt4 de lastik aşınması vardı bunun dışında hasar yoktu. Oyunları eleştirirken daha mantıklı eleştirirseniz komik duruma düşmezsiniz. Hele hele oynamadığınız oyunları eleştirmeye pek hakkınız olduğunu da düşünmüyorum. Gran Turismo yu 2 den beri oynuyorum. Forza nın ilkini oynamadım ikincisini oynadım. Forza 2 , Gran Tursimo 5 Prologue a göre her ne kadar grafikleri arasında dağlar kadar fark da olsa çok daha simulasyondur. Forza 3 ve Gran Turismo 5 e de çıkınca bakacağız. Çıkmadan sallamanın anlamı yok.
  • Ahmetcim artık başlığı değiştirsen iyi olur.Çünkü ayıp oluyor polyphony'e..Lütfen...
  • Sim olmak için kasan bir oyun mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

keynO verdiğin forzanın diyip şu yok bu yok dediğin resim gt5in resmi

Haheuae aynen ya dogru diyorsun , ben 1.5 senedir oynadigimiz oyunda detaylari boyle kotu gormedigimiz icin direk GT5 degildir diye dusundum... O resim cok eski bir resim demek ki , belki taa GT HD Concept zamanindan filan kalma cunku benim sonradan verdigim resim su an oynadigimiz oyundan ve oyle problemleri yok gorulecegi uzere ...
    quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Ayrıca keyn üstdeki beyaz ferrariden bahsetti...

Yok yok dogru diyor... Neyse arada biz de gaf yapiyormusuz demek ki...

Bu arada ; Forza'yi yapan Turn10'in Community Manager'i zamaninda GT HD'yi gorunce ne demisti gostereyim ;
    quote:

there was no way GT5 would be able to display more than 2 cars on screen with the same model quality of GTHD.

Yani diyor ki ; " GT5'in, GTHD'deki model kalitesi ile ekranda 2'den fazla arac gostermesinin imkani yok " ... Biz 1.5 senedir belki de daha kaliteli modellerle 16 araclik yarislar yapiyoruz :] ...

GT'nin kalitesi karsisinda rakipleri bile ne diyecegini sasirmisken kalkip hala grafiksel olarak GT ile Forza'yi karsilastirmak gulunc...

Hani dersiniz ki Forza'da kisisellestirme vs. daha iyi filan , olan seyleri soylersiniz tamam ama ozellikle grafik konusunda Forza GT'den iyi demek de abesle istigal ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 10 Haziran 2009; 20:06:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Ahmetcim artık başlığı değiştirsen iyi olur.Çünkü ayıp oluyor polyphony'e..Lütfen...

Degistireyim dedim ekleme yapacaktim''Gran Turismo 5 yapımcıları zannedilen Japon gazeteciler Forza 3 stüdyolarını ziyaret etti.. Onlar kavga etmiyor.. Ya biz?'' diye ama baslik daha fazla karakteri kabul etmiyor. Hem boyle daha cok tiraj yapiyo haber bosver
  • bir haberi alıntılarken mutlaka asıl kaynağa gidin. mk ve tr gamer birsürü sallama haberlerle dolu. ana kaynağa gidip ingilizcesini okumadan buraya taşımayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

bir haberi alıntılarken mutlaka asıl kaynağa gidin. mk ve tr gamer birsürü sallama haberlerle dolu. ana kaynağa gidip ingilizcesini okumadan buraya taşımayın.

Hele trgamerse ve haberi yapan kişi malum kişiyse kesindir.Kendisi psfanboyu olup x360dan shitbox diye bahsedip facebookda x360la baya dalga geçmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 10 Haziran 2009; 21:16:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

quote:

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

bir haberi alıntılarken mutlaka asıl kaynağa gidin. mk ve tr gamer birsürü sallama haberlerle dolu. ana kaynağa gidip ingilizcesini okumadan buraya taşımayın.

Hele trgamerse ve haberi yapan kişi malum kişiyse kesindir.Kendisi psfanboyu olup x360dan shitbox diye bahsedip facebookda x360la baya dalga geçmektedir

merlinde öyle... hatta forumda bazı modlar ve adminler (hepsi değil tabiki) playstationdan çıkıpta multiplatform olmuş oyunları kötülemek için adeta birbirleriyle yaşıyorlar. re5, dmc4 için, oyun daha piyasaya çıkmadan söylemediklerini bırakmadılar. mgs:rising multiplatform oldu mesela adamlar daha yapımına bile başlanmamış oyunu yerin dibine sokmaya başladılar. adamlardaki mantık şu : "ben bir oyunu ps3 te 100 tl ye oynuyorsam, xbox sahibi adam bu oyunu oynayamasın" o yüzden bir oyun hakkında en sağlıklı bilgileri almak için dh tarzı forumlardaki oyun hakkındaki yorumları okumak en iyisi. yoksa editöre yazara kalırsan en rezil oyunlara dünyanın parasını bayılır en kalite oyunları birer birer kaçırırsın.

• Ben böyle dandik fiziklere sahip bir başka oyun görmedim..Fizik sadece sürüşten ibaret değildir...Gerçi bu Gifteki sürüşlede ilgili..Söyleyecek söz bulamıyorum + neremle gülsem karar veremedim...
    Bencede Sim olmaya çalışan bir oyun olacak Forza 3. 2 yi bilemem.

Komedi

Çarptığı yerde dursa içim yanmayacak düz duvara çarpıp takla atıyor..
    Turn 10 sözüm sana ÇENENİ KAPAT VE SUS OTUR OYUNUNU YAP!.
    bİR HAFTADIR DIRDIRDIRDIR hem PD ye hem GT ye laf atıp duracağına şu oyunu geliştir.

Turn 10 için tehlike çanları çalıyor
    Kazunori yamauchi her an kıçlarını tekmeleyebilir.

Danyelmisin nesin Kazunori'yle uğraşma alır adamın paçasını aşağı..Dünkü Yapımcı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.