Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]
  • Sony, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Gran Turismo 15. yıl etkinliğinde seri hakkında önemli bir duyurunun geleceğini açıklamıştı. Bu duyurunun Gran Turismo 6 olacağıyla ilgili söylentiler Sony ve oyunun yapımcısı Polyphony tarafından doğrulandı. Söylentilerde bahsi geçen bir başka konu da bu açıklamayla beraber doğrulanmış oldu: Gran Turismo 6, Playstation 3 için çıkış yapacak!

Oyunun Playstation 4'e gelip gelmeyeceği hakkında henüz resmi bir açıklama yapmayan Sony, Gran Turismo 6'nın çıkış tarihi için 2013 sonunu gösterdi.

Bunların dışında oyunla ilgili şimdilik ortaya çıkan birkaç detay bize Gran Turismo 6'daki araba ve pist sayısını gösteriyor. Kült simülasyon serisinin son oyununda toplamda 1200 araba ve 33 pist bulunacak.

Son olarak oyunun yapımcısı Kazunori Yamauchi'nin Gran Turismo 6 hakkındaki sözlerini paylaşarak habere nokta koyalım. "Gran Turismo 6'yı geliştirmeye başlamamızdan bu yana çok şey değişti. Oyunun şu anki hali benim hayal ettiğiminde ötesinde bir yapım oldu. Gran Turismo 6'yı sadık Playstation 3 kullanıcılarımıza sunmaktan gurur duyuyoruz."

Oyunla ilgili yakın zamanda daha ayrıntılı bilgilere kavuşacağımızı tahmin ediyoruz.

TAMİNDİR.COM DAN ALINTIDIR

• quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Sony, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Gran Turismo 15. yıl etkinliğinde seri hakkında önemli bir duyurunun geleceğini açıklamıştı. Bu duyurunun Gran Turismo 6 olacağıyla ilgili söylentiler Sony ve oyunun yapımcısı Polyphony tarafından doğrulandı. Söylentilerde bahsi geçen bir başka konu da bu açıklamayla beraber doğrulanmış oldu: Gran Turismo 6, Playstation 3 için çıkış yapacak!

Oyunun Playstation 4'e gelip gelmeyeceği hakkında henüz resmi bir açıklama yapmayan Sony, Gran Turismo 6'nın çıkış tarihi için 2013 sonunu gösterdi.

Bunların dışında oyunla ilgili şimdilik ortaya çıkan birkaç detay bize Gran Turismo 6'daki araba ve pist sayısını gösteriyor. Kült simülasyon serisinin son oyununda toplamda 1200 araba ve 33 pist bulunacak.

Son olarak oyunun yapımcısı Kazunori Yamauchi'nin Gran Turismo 6 hakkındaki sözlerini paylaşarak habere nokta koyalım. "Gran Turismo 6'yı geliştirmeye başlamamızdan bu yana çok şey değişti. Oyunun şu anki hali benim hayal ettiğiminde ötesinde bir yapım oldu. Gran Turismo 6'yı sadık Playstation 3 kullanıcılarımıza sunmaktan gurur duyuyoruz."

Oyunla ilgili yakın zamanda daha ayrıntılı bilgilere kavuşacağımızı tahmin ediyoruz.

TAMİNDİR.COM DAN ALINTIDIR

denesene; görüntüleri tırtıklı; AA yoksunu, buğulu ve native 720p ; yeni gran turismo serisi geliyor..

• Heyecanlandirmadi...

PS4'e ciksaydi keske.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://instagram.com/gtacademy

Buradan da fotoğraflar görebilirsiniz.
  • gran turismo 6 ps3'e çıkıyor kazu doğrulamış

bkz:http://twitter.com/gtplanetnews

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 15 Mayıs 2013; 18:56:28 >

• gt6 ps3'e çıkacaksa oyundan birşey beklemiyorum.
    çünkü gt5 te şimdiye kadar hep oyaladılar, bir şey yapılmadı hep sezonluk etkinlik falan filan.
    ps3'e çıkacağına görede gt5 üzerinde biraz sağdan biraz soldan değişiklikle sanki gt5 e güncelleme yapılmış bir oyun gibi
    koyarlar önümüze bizde bayılırız parayı sonra oyna dur japon arabalarla.

gt5 çıkalı 2 sene oldu 2 sene önce ps3 ün gücünü kullanmayımı bilmiyorlardı şimdi gt6 da mı diyecekler ps3 ün gücünü
    şu kadar bu kadar kullanacağız diye.
    2 sendir gt5 i yağmurdaki gölgeleri kareli görüyoruz düzeltemedilerde gt6 da düzeltilmişmi satacaklar.
    kazunun yarışlara girmek için parası bitti galiba.
  • Kazu senin hayallerindeki oyundan bile daha iyisi bu olacaksa hay ben senin ... bunamış bu adam bildiğin... grafikler bildiğin aynı.. trailer ben de zerre heyecan uyandırmadı..
  •  Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

gt6 ps3'e çıkacaksa oyundan birşey beklemiyorum.
    çünkü gt5 te şimdiye kadar hep oyaladılar, bir şey yapılmadı hep sezonluk etkinlik falan filan.
    ps3'e çıkacağına görede gt5 üzerinde biraz sağdan biraz soldan değişiklikle sanki gt5 e güncelleme yapılmış bir oyun gibi
    koyarlar önümüze bizde bayılırız parayı sonra oyna dur japon arabalarla.

gt5 çıkalı 2 sene oldu 2 sene önce ps3 ün gücünü kullanmayımı bilmiyorlardı şimdi gt6 da mı diyecekler ps3 ün gücünü
    şu kadar bu kadar kullanacağız diye.
    2 sendir gt5 i yağmurdaki gölgeleri kareli görüyoruz düzeltemedilerde gt6 da düzeltilmişmi satacaklar.
    kazunun yarışlara girmek için parası bitti galiba.

• Benim için PS3'ün ömrünü en az 1 sene daha uzatacak bir oyun geliyor.
  • PS4'te önce Driveclub'tan biraz ekmek yedikten sonra, GT7'yi 2015 sonbaharında falan çıkarırlar PS4'e
  • Ne fark olacakmış ki 5'ten? Menüyü düzeltseler bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobaruon

Benim için PS3'ün ömrünü en az 1 sene daha uzatacak bir oyun geliyor.

aynen aynı düşüncedeyiz Ben hep ps4'e geleceğini düşünüyordum, yanıldık yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 15 Mayıs 2013; 19:43:03 >
  • ............................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 16 Mayıs 2013; 0:56:14 >
  • biz bunula oyalanırken ps4 ucuzlar
  • hani hemen gt6 yı çıkartıyımki ps4 çıktığında 3 sene bekletip sonra gt7 yi çıkariim hesabı yapmış kazu.. direk bunu anladım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bugün tam bir fiyasko diyebiliriz.Benim gt5 copy paste cilalanmış bir oyuna verecek bir param yok.Alsın başlarına çalsınlar.

Bari sen deme, adamların ne yapmasını bekliyorsunuz, gt3 ile 4 arasındaki fark belli, bunun da böyle olması normal, şimdi gece gündüz döngüsü ve hava şartlarını diğer pistlere getirir, bütün araçlara da kokpit koysalar yeter işte, biraz da modifiye katarlarsa tamamdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 16 Mayıs 2013; 0:55:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bu dediklerin ps4 olmasaydı olurdu.Ama ps4 ile aynı zaman diliminde çıkarmaları faildir.İnşallah hak ettiği ilgiyi görmez gt6 pardon, gt5.5

Ya bende ps 4e çıkmasını isterdim ama bunun böyle olacağı belliydi, 2015 sonunda da gt7 yi görürüz artık, cidden abartıyorsunuz, takip oyun gibi fason bir oyun mu çıksaydı ortaya...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.