Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps4'e çıkmazsa ilk 2-3 sene içinde o zaman FAIL'dir işte. ps4'te GT yoksa büyük bir eksiklik ha GT 7 PS4'e çıkar diye duyururlar 2020'de çıkarırlar artık onuda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 15 Mayıs 2013; 21:02:36 >
  • İyi oldu, bence PS3 e çıkacak olması süper. Malum eksikleri vardı onları giderdilerse tamam ve grafik olarak da ufak bir artış olur, o da yeterli.

Belki daha sonra tüm dlc ler ile birlikte Academy Edition tarzı bişey PS4 e de çıkarabilirler, ancak PS3 e çıkacak olması PS4 ü hemen almamak için yeterli bir sebep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

İyi oldu, bence PS3 e çıkacak olması süper. Malum eksikleri vardı onları giderdilerse tamam ve grafik olarak da ufak bir artış olur, o da yeterli.

Belki daha sonra tüm dlc ler ile birlikte Academy Edition tarzı bişey PS4 e de çıkarabilirler, ancak PS3 e çıkacak olması PS4 ü hemen almamak için yeterli bir sebep.

Aynı fikirdeyim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir pistin yapımı 2 sene, bir premium araba modellemesi 6 ay sürüyor geyiği ne zaman başlıyor? haber verin ona göre gelelim
  • O kadar niyetlenmeme ve de alabilecek durumum olmasına rağmen halen ps3+gt5 ikilisinin tadına bakamadım.Şimdi gt6 çıkıyor,ne yapayım ben
  • gran tourismo 6'nın tanıtım videosunu buldum arkadaşlar on numara olmuş izlemeyenler varsa buyurun

http://www.modifiyearaclar.com/gran-turismo-6nin-tanitim-videosu/
  • Temmuz da yeni GT akademi demosu geliyor, oyunun ne kadar geliştiğini o zaman göreceğiz, bence oyun her yönüyle yenilenmiş GT5 ile alakası yok, üstelik ayrıntıları bilmiyoruz henüz, E3 ve gamescom da ayrıntılar ortaya çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Temmuz da yeni GT akademi demosu geliyor, oyunun ne kadar geliştiğini o zaman göreceğiz, bence oyun her yönüyle yenilenmiş GT5 ile alakası yok, üstelik ayrıntıları bilmiyoruz henüz, E3 ve gamescom da ayrıntılar ortaya çıkacak

Katılıyorum oyuna şimdiden fail deniyor beklemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 15 Mayıs 2013; 22:58:28 >
  • Çok iyi bir haber ps3 ün süresini uzatacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kişi PS4 için istemiş ama bence PS3'e çıkması daha iyi. Benim gibi PS3'ü yeni alanlar var ve PS4 alma imkanımız yok yakın bir zamanda. Böylesi daha iyi oldu, hem böylece PS4'te daha gelişmiş bir GT görmüş oluruz.
  • 'Moon Over the Castle'sız Gran Turismo trailerı mı olur yahu...
  • Oyun yapımcısı IGN ye verdiği röpörtajda;

“We actually do have a PlayStation 4 version in mind, but for this holiday season, we thought it would be best for users to release on PS3 for now.”

demiş. Yani PS4'e de gelebilir.

http://www.ign.com/articles/2013/05/15/gran-turismo-6-in-mind-for-ps4?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 15 Mayıs 2013; 23:11:09 >
  • Mutlaka gelecektir PS4'e ama PS3'e ilk cikan GT gibi (GT HD), cok etkileyici olmaz yeni jenerasyondaki oyunlara kiyasla. Merak ettigim sey yine 1200 arabadan 1000 tanesi PS1'den port mu olacak? Hakikaten rezillik olur oyle olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Mutlaka gelecektir PS4'e ama PS3'e ilk cikan GT gibi (GT HD), cok etkileyici olmaz yeni jenerasyondaki oyunlara kiyasla. Merak ettigim sey yine 1200 arabadan 1000 tanesi PS1'den port mu olacak? Hakikaten rezillik olur oyle olursa.

Muhtemelen port olacak.Port olayına ps4 de devam etmezler umarım.
  • PC'ye çıksa keşke..

PC oyunculuğunu sadece torrentten oyun çekmek sanan bilgisiz arkadaşı bekliyorum.
  • Beyler işte gameplay
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2WZxx4XTzFI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roach3558 -- 16 Mayıs 2013; 6:46:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Beyler işte gameplay

Gölgelerdeki kırılmalar artık pek gözükmüyor, onun dışında şu aynanın adam gibi gölgesi var artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

Arkadaşlar gtPlanet'te oyunu oynayan adam fizik motorunun gt5'e göre çok daha "hisli" olduğunu söylemiş. Arabanın yol tutuşunu daha iyi hissedebiliyormuşsunuz. Ayrıca sözlerine bundan sonra gt5'in yüzüne nasıl bakacağım diye bir cümle eklemiş.

Oyun kesinlikle bir hayal kırıklığı olmayacak. Forza 3 ve 4 arasında nasıl bir fizik makyajı varsa gt6'da da aynısı olacak.

Edit:Oyuna gt5 kopyası diyenleri de hiç anlamıyorum, bir spor oyunu nasıl her sene üstüne biraz daha koyarak oyun çıkartıyorsa, yarış oyunlarıda spor oyunları gibidir. Daha yeni teknolojilere yatırım yapmak için paraya ihtiyaçları var, bu durumda ise ps4 için çıkacak olan gt7'nin parası gt6'dan karşılanacak.

Çok güzel yorumlamışsın.

Bende bir GT fanı olarak GT5 in daha derli toplu çıkmasını beklerdim açıkçası . Kazu en azından bu nesilde daha iyi bir GT sunmak istemiş diye düşünüyorum . Şu 1200 araç olayına takıldım . Umarım kazu aynı hataya bir daha yapmaz.

Etkinliğin tamamı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

Arkadaşlar gtPlanet'te oyunu oynayan adam fizik motorunun gt5'e göre çok daha "hisli" olduğunu söylemiş. Arabanın yol tutuşunu daha iyi hissedebiliyormuşsunuz. Ayrıca sözlerine bundan sonra gt5'in yüzüne nasıl bakacağım diye bir cümle eklemiş.

Oyun kesinlikle bir hayal kırıklığı olmayacak. Forza 3 ve 4 arasında nasıl bir fizik makyajı varsa gt6'da da aynısı olacak.

Edit:Oyuna gt5 kopyası diyenleri de hiç anlamıyorum, bir spor oyunu nasıl her sene üstüne biraz daha koyarak oyun çıkartıyorsa, yarış oyunlarıda spor oyunları gibidir. Daha yeni teknolojilere yatırım yapmak için paraya ihtiyaçları var, bu durumda ise ps4 için çıkacak olan gt7'nin parası gt6'dan karşılanacak.

• Yine rezalet motor sesi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.