Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Gran Turismo 6 gameplay videosu

Temmuz ayında çıkacak olan GT Academy sanırım müzikten anladığım kadarıyla iyi seyirler

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2WZxx4XTzFI
  • GT5 çıkış sürecinde yapılan muhabbetler umarım GT6 çıkana kadar yapılmaz Karşımıza çıkacak olan GT nin özellikleri belli zaten.

Grafik hataları düzeltilmiş
    Fizik hataları düzeltimiş
    Optimizasyon hataları düzeltilmiş
    SESLER YİNE DÜZELTİLMEMİŞ. Umarım bu durum düzelir.
    Online özellikleri geliştirilmiş.

bir GT6 ile karşılaşacağız. Bu iyileştirmeler ile beraber inşallah 1200 aracın içerisinde standart araç ve standart pist diye ayrımlar olmaz. ( Kazu, arkadaşım 1200 araç koyacağına 300 tane koy hepsi adam akıllı ve güncel araçlar olsun ) Sesler düzelir , hasar sistemine biraz el atıp güncel araçları da koyarlarsa bence PS3 sahipleri için mükemmel olur ve GT serisi eski saygınlığını kazanır. PS4 de de çok sağlam bir içerikli bir GT ile karşılaşırız.

• ps3 e çıkacağına sevindim açıkçası. sırf gt5 için gidip ps3 aldım ama öğrenciyim yeni çıkacak konsolu anında alamazdım bu haber benim için süper oldu. eminimki gt5 in üstüne bir şeyler koymuşlardır ve bu oyunda oldukça keyifli olacaktır..
  • Gt5 deki tüm araçlar bulunacak dendi.Acaba stealth modeller bulunacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

ps3 e çıkacağına sevindim açıkçası. sırf gt5 için gidip ps3 aldım ama öğrenciyim yeni çıkacak konsolu anında alamazdım bu haber benim için süper oldu. eminimki gt5 in üstüne bir şeyler koymuşlardır ve bu oyunda oldukça keyifli olacaktır..

Tam olarak aynı durumdayız hocam.GT5 için PS3 aldım,öğreniciym,yeni konsolu hemen alacak durumum yok.Ve bu habere çok sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Yine rezalet motor sesi

adamlar uğraşmak istemiyor. kendi oyunlarına saygıları yok utanmadan bir de aynı elektrik süpürgesi sesiyle çıkaracaklar oyunu. gerçi buna oyun bile denmez ya, gt5'e spec güncellemesiyle gelebilecek bir paket. disk olarak çıkarılma amacı para kazanma hırsı.
  • Herhalde para kazanacaklar, Bunlar vakıf değilki!

Ayrıca Gt5 şu anda aman aman bir fiyata satılmıyor. Yanılmıyorsam 60 tl civarında.

Codemaster Formula'ya her sene yeni oyun çıkarıyor. Fiyatından da taviz vermiyorlar.
  • Hersene bi fifa bi cod çıkıyor ama hersene bir gt çıkmıyor beyler rahat olun bu oyun Herturlu oynatır kendini bu arada ses konusunda bende aynı düşünüyorum ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtplanet haberine göre gt6 nın sürüş fiziğini test edebilecekmişiz hem de çok kısa bir süre sonra temmuz ayı içerisinde sunulacak olan demo ile. Hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

Ayrıca oyun motoruna adaptive tessalation diye bir teknoloji eklemişler. Bunun ne olduğunu bilmiyorum eminim bir usta bizi bu konuda aydınlatır. Benim gibi Gran Turismo hayranlarının Gran Turismo 7 çıkana kadar oynayacağı oyun budur şimdiden grup mu kursak ne

Hocam tessellation oyun içerisinde birim miktara düşen poligon sayısı ile ilgili, yani oyun içinde oyuncunun bakış açısına göre nesnelerin detayının artması, örneğin normalde oyun içinde bir duvara baktığınızda dümdüz bir doku görürsünüz ama tessellationla birlikte (özellikle pc'de dx11 ile birlikte atılım yaptı) duvara baktığınızda her bir tuğlayı çıkıntılı bir şekilde gerçek hayatta ki gibi derinlikli görürsünüz. GT'da da muhtemelen premium araçlardaki poligon sayısı biraz daha artacak oval şekilleri daha da oval görücez

• Keşke oyun sadece 450 tane olacağı söylenen premium araçlarla çıksa. Birde güncel avrupa araçları da olsun şu oyunda. Japan Car Racing oynamayalım yine
  • Sabah bilbordları görünce aklıma geldi. Bi ton işim var ama yapasım yok. Zihin açması açısından bunla uğraştım...

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]
  • bu premium standart işi devam edecekse büyük ayıp

ancak bunda bizimde hatamız var

tepkisizlik

önceki oyunda standartları ekstra kabul ettik ses çıkarmadık

ses çıkarmayınca

böyle oluyor işte

ps2 grafikli pistlerde gelsinde tam olsun

böyle büyük bir yapımda kalite standartları yerine

sayılara oynamak

kapağın arkasında 1200 araç yazacak diye

reklam

neyse

kızsamda uzun zamandır oynamadığım için özledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 17 Mayıs 2013; 11:59:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Sabah bilbordları görünce aklıma geldi. Bi ton işim var ama yapasım yok. Zihin açması açısından bunla uğraştım...

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]

alemsin dostum yaa güldürdün beni allah ta seni güldürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 mayısı bekliyoruz diye başlık açılmış, ne oldu son durum nedir gt6 geliyor mu ? ps3/ps4
  • çıkıyormuş yıl sonu. bende last of us dan sonra ps3 ü satacaktım. olmadı şimdi.
  • Eurogamer ön incelemesi

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xP5VxWwGT2k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 17 Mayıs 2013; 16:45:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Eurogamer ön incelemesi

Yanlız bir noktayı kaçırmışız. Oyuna her ay bir yeni pist eklencekmiş. Eğer bu pistleri parayla satarlarsa gerçekten ayıp olur. Bu demekki ellerindeki her şeyi oyuna koymamışlar demek oluyor. Ayrıca gt5 çıkmadan önce de Kazu dlc ye karşı olduğunu söylemişti. Anlaşılan fikri hemen değişmiş.

Kazu halen dlc karşı fakat.Bir tek onun düdüğü ötmüyor.Sony ve oyuncular istiyor gt5 için de sony ve oyunculardan gelen baskı yüzünden dlc çıkartma kararı almışlardı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Eurogamer ön incelemesi

Yanlız bir noktayı kaçırmışız. Oyuna her ay bir yeni pist eklencekmiş. Eğer bu pistleri parayla satarlarsa gerçekten ayıp olur. Bu demekki ellerindeki her şeyi oyuna koymamışlar demek oluyor. Ayrıca gt5 çıkmadan önce de Kazu dlc ye karşı olduğunu söylemişti. Anlaşılan fikri hemen değişmiş.

Kazu halen dlc karşı fakat.Bir tek onun düdüğü ötmüyor.Sony ve oyuncular istiyor gt5 için de sony ve oyunculardan gelen baskı yüzünden dlc çıkartma kararı almışlardı.

Gt5'teki dlc'lerin hepsini satın aldım zaten, benim karşı olduğum şey oyun çıkar çıkmaz DLC'lere başlamak. Eğer sen daha oyun çıkmadan "her ay yeni pist koyacağız" diye söz veriyorsan demekki oyunda olması gereken bazı pistleri çıkarmışsındır.

Öyle fakat biz ne kadar karşı olsak ta oyuncular da anlayamadığım bir dlc açlığı var.Çoğunluk oyunun çıktığı haftada bile dlc ye hayır demezler.Öyle bir zamana geldik ki artık oyun çıkmadan dlc duyuruluyor.Dlc olayı aldı başını gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.