Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3'ü kolay kolay bırakmamakta kararlı Sony helal olsun. Bence oyun ps3'e çıktıktan bir süre sonra en kötü 1080p remastered olarak ps4'e çıkar ki zaten sırıtmaz yeter ps4 sahiplerinede.
  • Arkdaşlar konu benim üzerime transfer edilmiştir.Transferde emeği geçen Source ve Rds nickli arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
    Artık bundan sonra gt6 zamanı.Her zaman güncel haberler,resimler ve videolarla dolu bir konu olacak inşallah.lk sayfayı güncelleyip, tıka basa dolduracağım.Hadi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkdaşlar konu benim üzerime transfer edilmiştir.Transferde emeği geçen Source ve Rds nickli arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
    Artık bundan sonra gt6 zamanı.Her zaman güncel haberler,resimler ve videolarla dolu bir konu olacak inşallah.lk sayfayı güncelleyip, tıka basa dolduracağım.Hadi bakalım.

Oyunun çıkışını da, oyun hakkında ki yeni bilgileri de merakla bekliyoruz bakalım Şahsi fikrime göre tüm zamanların en iyi yarış oyunu olan Gran Turismo'nun bu nesilde ki son temsilcisi olan GT6'yı Ps3'ümüzde oynamak bence muazzam bir şey olacaktır. GT5 oynamaktan asla bıkmayan birini ancak bir sonra ki GT oyunu kendine bağlayabilir. Askerden geleli iki gün oldu, ailem ve spor dışında en çok GT5' ile uğraşıyorum şu sıralar

• Bu neslin en güzel hediyesi GT6 oldu
    Oyunun PS3'e gelmesi de gayet normal. Her nesile 2 GT geliyor. GT5 satışları da çok iyiydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 18 Mayıs 2013; 16:23:59 >
  • quote:

Arkdaşlar konu benim üzerime transfer edilmiştir.Transferde emeği geçen Source ve Rds nickli arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.

Hadi gözün aydın. Gaza gelip başlıkları pek elleme he. Bu arada Fast 6 posterime yorum yapmadın?

• quote:

çok iyi olmuş uğur senin adına sevindim inşallah hep beraber bu konuyu ilerlere taşırız

• @venom800
    Bilgiler akacak.Gerekirse her arabanın fotosunu özelliklerini vs. koyarım.

@C-TRanger
    Her an gaza gelebilirim.O zaman size de beni uyarmak düşer.Ne yapalım olm işte, seviyoruz bu oyunu.Kötü olunca, normal bir oyuncudan daha çok tepki veriyorum.Sonrada tepki verdiğim için pişman oluyorum.Yapacak birşey yok.Ps2'ye de çıksa, ps3'e de çıksa alıp oynyacağız.Gran Turismo bu.Başka oyunlara benzemez.

@shiftdriver
    İnşalah kardeşim, sadece ben değil, hep beraber bu konunun güncel kalmasına yardımcı olacağız.

• Hayırlı olsun güncel bilgileri,haberleri,ekran görüntülerini dört gözle bekliyoruz.
  • Ben motor sesi konusuna takıldım.GT5'deki bu rezaleti GT6'da düzeltirler diye düşünüyordum.Sırf bunun için güzel bir ses sistemi alacaktım.Nasıl olur da böyle bir oyunda otomobil sesleri bu kadar rezalet olur anlamıyorum.
  • Uğur ben dün kazu röportajını çevirip gt5 konusunda paylaşmıştım artık burdan paylaşırız yenilikleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merlin yeni bir video bulmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Uğur ben dün kazu röportajını çevirip gt5 konusunda paylaşmıştım artık burdan paylaşırız yenilikleri.

Tamam hocam.Çeviri için teşekkürler.Şimdi o mesajını ilk sayfaya kopyalıyorum.
  • GT5'ten sonra sanırım Polyphony'nin elinde PS4 mimarisi ile ilgili net birşeyler yoktu. Ya da bu süre içerisindeki çalışmalarını kenara atmak istemediler ve kısa da olsa bu geçiş dönemini böyle kapatacaklar. Çünkü kayda değer hiçbir yenilik yok. Yine de mecburen alacağız çünkü kim bilir GT7 ne zaman çıkar?

Bu arada çeviri için teşekkürler. Yalnız şu kısmı anlayamadım;

quote:

Gerçek dünya araçlarına yönelik oyunun GPS fonksiyonu için planlarınız var mı?

İnanın bugün şu an bunu konuşamam, fakat GPS konusu için birçok araç üreticisi ile çok farklı şeyler üzerinde planlarımız var. Şunu belirtebilirim ki aylar içerisinde çok farklı şeyler sizi bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 19 Mayıs 2013; 13:34:35 >
  • Hayırlısı olsun ugur kardeşim her zaman yanındayız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Uğur ben dün kazu röportajını çevirip gt5 konusunda paylaşmıştım artık burdan paylaşırız yenilikleri.

Tamam hocam.Çeviri için teşekkürler.Şimdi o mesajını ilk sayfaya kopyalıyorum.

Birşey sorabilirmiyim ? Acaba eski nickiniz SONY_55 mi ?
  • @[-ShaD-]
    Teşekkürler hocam.

@ReChargedZ
    Doğrudur.
  • GT6 daki araç paketi umarım güncel araçlardan oluşur. Kazu bu sefer GT3 lere el atmış . Hadi bakalım

Bilstein R8 LMS Ultra

http://www.youtube.com/watch?v=5DmAwnzOuBs&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_584845&feature=iv&src_vid=5DmAwnzOuBs&v=_jaIL00cRsY

http://www.youtube.com/watch?v=G6gIBNknjfc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 20 Mayıs 2013; 12:24:23 >

• GT5'de F50 olmamasına çok üzülmüştüm.Umarım tekrar bu tarz çok sevilen araçları koymamak gibi bir hata yapmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Fizikler mükemmel gözüküyor.
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 20 Mayıs 2013; 12:51:21 >
  • Bu arada şu resimleri yeni gördüm.Adamlar aşmış.Süspansiyon hesaplamalarını vs. oyuna böyle aktarıyorlar sanırım.
     Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.