Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gintoki

quote:

Orijinalden alıntı: dante06

Gt 6 nın ps3 e çıkacağını biliyorduk, şimdi ps4 ede çıkacağını duydum.Acaba ps3 le aynı tarihte daha gelişmiş grafiklerlemi ps4 e çıkacak, yoksa daha ileri bir tarihte ps4 için çıkacak yeni bir gt denmi bahsediliyor?

Muhtemelen daha ileri bir tarihte çıkacaktır ps4 e.Aynı anda çıksa çok iyi olurdu tarihteki belirsizlik yüzünden ps3 e mi alsam ps4 e mi alsam diye düşünüyorum.Aynı oyunu iki kere almak sıkıntılı olur.

katılıyorum bu olayın netleşmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Arka sayfanın sonun denk geldi buraya alıyorum geride kalmasın.

Hocam bu SS ler oyuniçi olabilirmi ? Oyun içiyse artık araba yarış oyunları grafiksel olarak son noktaya ulaşmış

• GT6 BMW Z4 GT3 Silverstone pisti oyun içi görüntü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesler yine rezelat.
  • harbi o sesler nedir yaw
  • grafiklerde oldukca iyileştirmeler var.
  • Oyunun vites değişim mantığı şu şekilde işliyor. 5. vites 4000 devirde giderken, düşürdünüz, 4. vites 5500 devire tekamül edecekse, arada hiçbir debriyaj kavrama işlemi herhangi bir gecikme yok, oyunun motoru 4000 den 5500 e çıkarıyor arabayı, en ufak bir gecikme yok. Nerde bunun kavraması?
    Bana bu araç yarış aracı demeyin, hayatınızda hiçmi vites değişimi duymadınız yarış araçlarında. Vitesler bu şekildemi değişir?
    Tüm youtube kanallarında, GTPlanet forumunda aynı şey tartışılıyor.
    İnsanlar sövmeye başladı artık, dalga geçer gibi 2 oyundur saçma sapan sesler var oyunda.
    Yukarıdaki videodaki aracın sesinin GT5 teki nsx GT500 den arak olduğunu söylüyorlar.
    Ses samplelarını çok kaliteli tutmayabilirsiniz, 16 araç ve 256 mb hafızaya yetmeyebilir ama en azından efektlere çalışın? O da yok.

Grafiklere laf etmiyorum, gayet iyi, grafik konusunda yapacaklarını yapıyorlar.

Bu ses saçmalığı oyunun final sürümüne kadar düzelmedikçe oyunu almayacağım, 120 lirayı en ufak bir şekilde seslere uğraşılmamış oyuna veremem.
    Ben hergün direksiyon başındayım, 14 yaşındaki çocuklar yer bu sesleri ben yemem.
    kişisel fikrim budur, yazma hakkım da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 28 Haziran 2013; 14:25:40 >

• Seslerin benim evdeki Altus 2000w lik elektrik süpürgesinden bir farkı yok.Hatta elektrik süpürgesi daha iyi sese sahip.
  • Arkadaşlar internette seslerin orjinal oyun ile aynı olmadığı dile getirilmişti. Seslere pek kafayı takmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalp84 -- 28 Haziran 2013; 18:08:17 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=GCgdfNR9J6w

ah sesler bu şekilde olsa ama nerdeee.. GT serisine ps de rahip çıkmadıkça sony ps4 çephesi olarak söylüyorum bu devran bu şekilde akar gider..

Gt serisine lafım yok ama.. artık eski kulanıcılar yemiyor bunları senin grafiklerine sözüm yok.. ama ses yok.. en basiti artık pol posisyonu olayı koy sıralama turları koy.. 12 araç var 8. sırandan kalk ve birinci ol.. olmuyor artık gitmiyor.... oyundaki en büyük eksik fizik bunu zaman geçtikçe başka oyunlar oynuyarak bunu daha iyi anlıyor oyuncular.... benim Gt6 dan beklentierim pol posizyonu olayı ve gayet tatmin edici fizik ve sesler.. ama sanmıyorum bunların GT6 da ha diyince gelceğini... yinede Gt serisi candır can..

• quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

grafiklerde oldukca iyileştirmeler var.

bir ben goremedim sanirim bu oldukca gelisen grafikleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

grafiklerde oldukca iyileştirmeler var.

bir ben goremedim sanirim bu oldukca gelisen grafikleri

sayın yoneticim kaplama olsun ısıklandırma olsun yuzde 25 fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Oyunun vites değişim mantığı şu şekilde işliyor. 5. vites 4000 devirde giderken, düşürdünüz, 4. vites 5500 devire tekamül edecekse, arada hiçbir debriyaj kavrama işlemi herhangi bir gecikme yok, oyunun motoru 4000 den 5500 e çıkarıyor arabayı, en ufak bir gecikme yok. Nerde bunun kavraması?
    Bana bu araç yarış aracı demeyin, hayatınızda hiçmi vites değişimi duymadınız yarış araçlarında. Vitesler bu şekildemi değişir?
    Tüm youtube kanallarında, GTPlanet forumunda aynı şey tartışılıyor.
    İnsanlar sövmeye başladı artık, dalga geçer gibi 2 oyundur saçma sapan sesler var oyunda.
    Yukarıdaki videodaki aracın sesinin GT5 teki nsx GT500 den arak olduğunu söylüyorlar.
    Ses samplelarını çok kaliteli tutmayabilirsiniz, 16 araç ve 256 mb hafızaya yetmeyebilir ama en azından efektlere çalışın? O da yok.

Grafiklere laf etmiyorum, gayet iyi, grafik konusunda yapacaklarını yapıyorlar.

Bu ses saçmalığı oyunun final sürümüne kadar düzelmedikçe oyunu almayacağım, 120 lirayı en ufak bir şekilde seslere uğraşılmamış oyuna veremem.
    Ben hergün direksiyon başındayım, 14 yaşındaki çocuklar yer bu sesleri ben yemem.
    kişisel fikrim budur, yazma hakkım da var.

Araba sürüyorsun ama senin arabada 0,5 saniyede değişen şanzıman yok sanırım Bunlar her arabada var artık haberin yok galiba. Motor seslerinin değişmeyeceğini kaç defa söyledik, öyle başka oyunlar gibi abartılı efektler olmaz GT de, sesler bütün arabalarda iyi değil çünkü bazı özel arabalarda daha iyi olması gerekiyor, sesi mükemmel olan bir sürü araba var oyunda, hepsinin sesi aynı derecede iyi olamaz, olursa saçma olur, GT5' in seslerinin iyi olmadığını bildiğin halde neden aldın zorlama aldırdılar sana, aynı şekilde GT6' yı da alacaksın, oyun yine 10.000.000 satacak sen almazsan 9.999.999 satar sıkıntı yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas
    Araba sürüyorsun ama senin arabada 0,5 saniyede değişen şanzıman yok sanırım Bunlar her arabada var artık haberin yok galiba. Motor seslerinin değişmeyeceğini kaç defa söyledik, öyle başka oyunlar gibi abartılı efektler olmaz GT de, sesler bütün arabalarda iyi değil çünkü bazı özel arabalarda daha iyi olması gerekiyor, sesi mükemmel olan bir sürü araba var oyunda, hepsinin sesi aynı derecede iyi olamaz, olursa saçma olur, GT5' in seslerinin iyi olmadığını bildiğin halde neden aldın zorlama aldırdılar sana, aynı şekilde GT6' yı da alacaksın, oyun yine 10.000.000 satacak sen almazsan 9.999.999 satar sıkıntı yok yani

Kendini kandırıyorsun, GTplanette sayfalarca insanlar yazıp çiziyor sesler hakkında. Abartı efektlermi? Elektrik süpürgesi diyorum sen abartı ses olmaz diyorsun, oyunda ses namına hiçbirşey yok, grafikte nesilde rakibi yok, seste amiga 500 oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Kendini kandırıyorsun, GTplanette sayfalarca insanlar yazıp çiziyor sesler hakkında. Abartı efektlermi? Elektrik süpürgesi diyorum sen abartı ses olmaz diyorsun, oyunda ses namına hiçbirşey yok, grafikte nesilde rakibi yok, seste amiga 500 oyun.

Yeğen 2-3 mesaj üstte bir şey yazdım. Okurmusun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Arkadaşlar internette seslerin orjinal oyun ile aynı olmadığı dile getirilmişti. Seslere pek kafayı takmayın.

Evet doğrudur.Oyunun son hali ile academy sürümü aynı değil.Bunu kazunori birkaç gün önce söylemişti.İsterseniz oyunun final sürümünü gördükten sonra konuşalım bu ses olayını.Doğruya doğru bende seslerden memnun değilim.Ama bazı araçların sesleri gerçekten iyi.Hakkını yemeyelim.
  • Bu oyunun seslerini beğenen tek kişi ben miyim acaba? Cidden ilk Gran Turismo'dan beri bilhassa seslerin oldukça tatmin edici olduğunu düşünüyorum ve özellikle Gt5'te ki araç seslerinin beni fazlasıyla tatmin ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Nfs, Grid gibi oyunlarda kullanılan aşırı abartı motor seslerini duymak pek hoşuma gitmiyor açıkcası, Gt serisi bana hep daha doğal gelmiştir bu açıdan baktığım zaman. Gt5'in seslerinden fazlasıyla memnun olduğum için Gt6'dan çok farklı bir ses deneyimi beklemiyorum o nedenle içim rahat Şuan için sadece demonun çıkışına odaklanmış durumdayım gerisini düşünmüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Wayfaring

Anniversary Edition'ın içeriği güzel gözüküyor. Fiyatı 80€.

Special Polyphony designed 15th Anniversary Steelbook
    GT6 game
    1M in-game credits
    20 cars with special 15th Anniversary custom livery and performance enhancement
    Custom paint chips, custom race suit, custom race helmet and custom avatars
    Apex II, a brand new updated version of the Apex game guide

umarım collector editionın yerine geçer.. signature edition gt5 in yanına yaklaşamaz bu paket içeriği..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

Orijinalden alıntı: Wayfaring

Anniversary Edition'ın içeriği güzel gözüküyor. Fiyatı 80€.

Special Polyphony designed 15th Anniversary Steelbook
    GT6 game
    1M in-game credits
    20 cars with special 15th Anniversary custom livery and performance enhancement
    Custom paint chips, custom race suit, custom race helmet and custom avatars
    Apex II, a brand new updated version of the Apex game guide

umarım collector editionın yerine geçer.. signature edition gt5 in yanına yaklaşamaz bu paket içeriği..

Çok haklısın. İsmine yakışır bir içeriği olmadığı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Bu oyunun seslerini beğenen tek kişi ben miyim acaba? Cidden ilk Gran Turismo'dan beri bilhassa seslerin oldukça tatmin edici olduğunu düşünüyorum ve özellikle Gt5'te ki araç seslerinin beni fazlasıyla tatmin ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Nfs, Grid gibi oyunlarda kullanılan aşırı abartı motor seslerini duymak pek hoşuma gitmiyor açıkcası, Gt serisi bana hep daha doğal gelmiştir bu açıdan baktığım zaman. Gt5'in seslerinden fazlasıyla memnun olduğum için Gt6'dan çok farklı bir ses deneyimi beklemiyorum o nedenle içim rahat Şuan için sadece demonun çıkışına odaklanmış durumdayım gerisini düşünmüyorum...

Sanırım GT daki hiç bir aracın gerçek sesini duymadınız.Ben size gerçekteki,düzgün seslerin kullanıldığı bir oyundaki ve GT daki sesleri ekleyerek yardımcı olıyım.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.