Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nissan LM aracı bu haftasonu Le Mans 24 saat yarışında start aldı. Ancak kendi sınıfında yani LMp1 de kötü sonuç aldı. Aslında tam bir fiyasko oldu çünkü daha güçsüz LMP2 sınıfındaki çok sayıda araca geçildi. Bu aracı kullananlar arasında ilk gt academy şampiyonu Lucas Ordonez in de olduğunu düşünürsek, Nissan takımı kötü profil çizdi. Kimse bu ekibin ilk 3 te finiş görmesini beklemiyordu ancak en azından bu kadar da kötü performans beklenmiyordu. Yurtdışı sitelerde de yorumlar fena, eurosport'un Türk yorumcuları da eleştirdi ve birçok alanda herkes kötü performansa dikkat çekiyor. Yarışı benim gibi uzun süre izleyebilen herkes durumu net görebilir sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 14 Haziran 2015; 18:51:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vcx V kullanıcısına yanıt
    Kazu, 2015 GT Akademi finalini de bu araçla yaptırıyor. Oyunda kullanmak bile keyifsizdi. Le Mans da zaten araç döküldü. Porsche ve Audi'ler 3,18 ile en iyi turlarını atarken bu araç yanlış hatırlamıyor isem en iyi 3,32 atabildi.
  • Gtplanet haberine göre yakın zamanda beklenen pist yaratma özelliği bir güncelleme ile geliyor. Ayrıca sebastien loeb ün pikes peak tırmanma yarışında kullandığı peugeor aracı da yine oyuna dahil olacak. Daha detaylı bilgiler yakın zamanda duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: E-tedh

Kazu, 2015 GT Akademi finalini de bu araçla yaptırıyor. Oyunda kullanmak bile keyifsizdi. Le Mans da zaten araç döküldü. Porsche ve Audi'ler 3,18 ile en iyi turlarını atarken bu araç yanlış hatırlamıyor isem en iyi 3,32 atabildi.

Nissan'ların en iyi turu 3.35.8, altını 3.37 ile veriyor tam ayarlamışlar
    Böyle bi araba yapmak kimin aklına gelir,niye uygulamaya koyup para harcarlar,insanın gerçekten aklı almıyor..
    Zaten gt academy'de söve söve dilimde tüy bitti
  • Ayhancan şu an dünya ikincisi,maşallah diyebiliyorum sadece.
    Sanırım bu yıl katılamayacak ama ileriki yıllarda yolu açık olur umarım,bravo..
  • çapultra Ç kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, hele bir de o konileri öyle bir yerleştirmiş ki diskalifiye ola ola oyundan soğudum. Zaten 2 hafta da PS3 ü 3-4 kez açtım onda da hatasız toplasan 10 tur atabilmişimdir. Gt akademi falan gözüm görmedi sinirden.
    Bu arada Ayhancan zaten gerçek bir pilot ve çok çok iyi. İstikbali açık. İnşaallah Nissan ya da daha farklı büyük bir takımda göreceğimizi umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-tedh -- 15 Haziran 2015; 23:45:14 >
  • quote:

Aynen hocam, hele bir de o konileri öyle bir yerleştirmiş ki diskalifiye ola ola oyundan soğudum. Zaten 2 hafta da PS3 ü 3-4 kez açtım onda da hatasız toplasan 10 tur atabilmişimdir. Gt akademi falan gözüm görmedi sinirden.
    Bu arada Ayhancan zaten gerçek bir pilot ve çok çok iyi. İstikbali açık. İnşaallah Nissan ya da daha farklı büyük bir takımda göreceğimizi umuyorum.

Direksiyon ne kullanıyordun hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    T500rs T.master

Turan abisi project car son guncellemeden sonra
    Çok gûzel oldu direksiyon olayıda düzeldi
    Senin elin artık ps4 ü alır bak asetto corsada gelicek ps4 e

• quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

quote:

Thrustmaster T500 kullanıyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

T500rs T.master

Turan abisi project car son guncellemeden sonra
    Çok gûzel oldu direksiyon olayıda düzeldi
    Senin elin artık ps4 ü alır bak asetto corsada gelicek ps4 e

İnşallah diyelim Ali abi. Şu an olmasa bile bir kaç ay içinde PS4 araştırmaya başlayacağım. Asetto Corsa ve Project Cars düşünmesi bile heyecanlı, nasip bakalım.
  • Siz de oynamayı bilmiyorsunuz sonra Kazu'ya çamur at izi kalsın yapıyorsunuz.

• E-tedh kullanıcısına yanıt
    İnşallah turan abim yakışır sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Siz de oynamayı bilmiyorsunuz sonra Kazu'ya çamur at izi kalsın yapıyorsunuz.

Valla araba lemansta birşeyler yapmış olsaydı hata bizde derdim de
    Neyse ben yapacağımı yaptım zaten bu g27 ile daha da fazla olmazdı zaten

• quote:

quote:

quote:

T300 de kullandınız mı ? T500 ile karşılaştırabilir misiniz ?

T300 ude t500 Ude kullandım t500 pedal olarakda guç olarakda t300den ustun

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Siz de oynamayı bilmiyorsunuz sonra Kazu'ya çamur at izi kalsın yapıyorsunuz.

Aynen Metin'cim, doğru söze ne denir :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

T300 de kullandınız mı ? T500 ile karşılaştırabilir misiniz ?

T300 kullanmadım. Logitech pro,G27 ve T500 kullandıklarım. En çok G27 hoşuma gitti ve sanki onunla daha iyiydim. T500 de çok iyi fakat FFB si çok güçlü ve bana göre en kötü yönü vites kulakçıkları sabit olduğu için virajlarda vites küçültmek yada yükseltmek sıkıntılı. İçlerinde en gerçekçi sürüş hissini T500 veriyor.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-tedh -- 17 Haziran 2015; 14:45:20 >

• Bende dfgt vardı satıp g27 aldım. Birincisi sol ayak frenini etkin kullanamadığım için tekrar iki pedala geçmek istiyorum. İkincisi de gt academy'de yutubda t500'le falan video çekenler vardı,sanki direksiyon tepkileri daha netmiş gibi hissettim g27'den. Feedbacki zayıf olması çok önemli deil ama yönlendirme açısından g27'nin çok başarılı olduğunu düşünmüyorum

• 'Gerçekçi sürüş hissi'evet istediğim tam olarak buydu. Bakalım dediklerinize göre t300 benim işimi görür ama önce g27'yi satmam lazım :)

• Arkadaşlar baya bi baktım ama bulamadım dfgt direksiyonum var ama 900 derece yapamadım nasıl yapabilirim ?

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.