Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internetimi değistirdigim icin bu hafta yarislari acamayacağim klup lobisinde uyeler de oda acabiliyor Insallah haftaya duzelmis olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.20 güncellemesi geldi arkadaşlar

• SRT concept gereksiz hızlı olmuş, Ridge Racer gibi oldu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Internetimi değistirdigim icin bu hafta yarislari acamayacağim klup lobisinde uyeler de oda acabiliyor Insallah haftaya duzelmis olur

Gecen denedim oda açmayı ama beceremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jajabo

quote:

Internetimi değistirdigim icin bu hafta yarislari acamayacağim klup lobisinde uyeler de oda acabiliyor Insallah haftaya duzelmis olur

Gecen denedim oda açmayı ama beceremedim.

Lobiden açacaksın Fatih tabi yeni bir düzenleme gelmediyse daha öncede açmılmıştı bem haricinde açılıyor ama klüp lobisinde diğer türlü etkinlik açılamıyor ayrıca büyük ihtimalle yarın interneti alacagım akşama acılırmı bilemem açılırsa katılırım (kapatırken yarım saate hemen kapattılar açareken Allah bilir bir hafta bekletirler.(İnşallah bekletmezler))
    Olmadı normal online dan açarsınız

• Zamanında sıfır faturalı olarak aldığım toplamda 15-20 kere anca kullandığım tertemiz DFGT mi satıyorum. İlgilenenler varsa pm atsın lütfen.
  • akt02 A kullanıcısına yanıt
    güncelleme yapıyorum 8071092 hata kodu veriyor
  • Dns değiştirip girdim güncellemeyi yapıp sonra tekrar eski dns sisini girdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

güncelleme yapıyorum 8071092 hata kodu veriyor

Ali abi baştan mı güncelletti hata sonunda ayrıca güncellerken (dns değiştirip güncellerken) hangi dns i kullandın ben daha güncellemedimdemona göre dns i ayarlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 28 Haziran 2015; 1:57:41 >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Ömer yok son güncellemeyi aldım 311 mb
    Ya illet oldum şu an tabletden giriyorum
    Dışardayım evde kağıtda yazılı dns

Bende googleden aldım dns leri
    2015 güncel en son dns ler diyince googlede çıkıyor
    Hepsini dene işte sırayla ben 3 ncü farklı dns de
    Düzelttim

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Ömer yok son güncellemeyi aldım 311 mb
    Ya illet oldum şu an tabletden giriyorum
    Dışardayım evde kağıtda yazılı dns

Bende googleden aldım dns leri
    2015 güncel en son dns ler diyince googlede çıkıyor
    Hepsini dene işte sırayla ben 3 ncü farklı dns de
    Düzelttim

Sağol Ali abi interneti bağlattırayım deneyeceğim sıkıntı çıkarsa

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hadi kolay gelsin sana ömer ben gene eve gidince yazarım o dns leri sana

• Arkadaşlar super lisans nasıl açılıyor, a lisansta neredeyse bütün yarışları aldım fakat hala super lisans açılmadı.. Yardımcı olursanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

Arkadaşlar super lisans nasıl açılıyor, a lisansta neredeyse bütün yarışları aldım fakat hala super lisans açılmadı.. Yardımcı olursanız sevinirim..

Sağ altta diğer lisanslarda lisans testi oluyordu ama uluslarası a lisansında önce sağ alttaki şampiyonayı geçmek sonra testleri geçmek gerekiyor

• İnterneti bugün bağlatabilidm bina altyapı kayıtları yanlış girilmiş onun için uzadı. Ancak ellerinde modem yokmuş modem gelmeden de tanımlayamıyorlarmış. Ondan dolayı bu hafta da klüp ile ilgilenemeyebilirim ne yazıkki. Klüp davetiyesi göndereceklerim kusura bkmasıj lütfen internetim bağlandığı zaman istek yollayacağım hemen
  • axiprens kullanıcısına yanıt
    s linsasını da geçmelisin
  • quote:

İnterneti bugün bağlatabilidm bina altyapı kayıtları yanlış girilmiş onun için uzadı. Ancak ellerinde modem yokmuş modem gelmeden de tanımlayamıyorlarmış. Ondan dolayı bu hafta da klüp ile ilgilenemeyebilirim ne yazıkki. Klüp davetiyesi göndereceklerim kusura bkmasıj lütfen internetim bağlandığı zaman istek yollayacağım hemen

Önemli değil hocam. Bu internet bağlatma işleri adamı hasta edebiliyor, kolay gelsin sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

quote:

İnterneti bugün bağlatabilidm bina altyapı kayıtları yanlış girilmiş onun için uzadı. Ancak ellerinde modem yokmuş modem gelmeden de tanımlayamıyorlarmış. Ondan dolayı bu hafta da klüp ile ilgilenemeyebilirim ne yazıkki. Klüp davetiyesi göndereceklerim kusura bkmasıj lütfen internetim bağlandığı zaman istek yollayacağım hemen

Önemli değil hocam. Bu internet bağlatma işleri adamı hasta edebiliyor, kolay gelsin sana.

gerçekten öyle alt yapı sistemde adsl gözüküyor ancak santralde bakıldığında fiber gözüküyor neyse bağlattım anacak modem kalmamış ellerinde giriş yapılabilmesi içn modemin gelmesi bekleniyor

• Tomahawk x modelinin nurburgring'deki online rekorunun tekrarını izledim, yok böyle bişey.. Normal hızda izlerken acaba hızlandırılmış modda falan mı izliyorum diye 3-4 kez şüpheye düştüm. Bilmiyorum sadece bana mı böyle geldi ama inanılmaz bi kontrol, konsantrasyon ve pist bilgisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Tomahawk x modelinin nurburgring'deki online rekorunun tekrarını izledim, yok böyle bişey.. Normal hızda izlerken acaba hızlandırılmış modda falan mı izliyorum diye 3-4 kez şüpheye düştüm. Bilmiyorum sadece bana mı böyle geldi ama inanılmaz bi kontrol, konsantrasyon ve pist bilgisi.

Gerçekten çk hızlı mı henü intert bağlanmadı haber vile koyamıyorum konuya
    Gel internet gel
    Ayrıca klube nüye olacaklara ve tüm klup üyleleri lütfen kusura bakmayın internet henüz bağlanmadı bu yüzden ilgilenemiyorum

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.