Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ömer girme oynama bu yabancılar yapıyor hep
    Ben bikere girdim baktım işleri çarpışan araba hemen kaçtım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Ömer girme oynama bu yabancılar yapıyor hep
    Ben bikere girdim baktım işleri çarpışan araba hemen kaçtım

Ali abi oyunda para lazım. Zaten gt bir araba hazinesi bayiliklere girdimmi Milyondan aşağı çıkmıyorum. Redbull uda beceremiyorum (ha direksyona geçtiğimden beri denemedim ds3 le denemiştim geçen sene becerememiştim belki bir daha denersem direksyonla olabilir )
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Ömer redbulu direksiyonla rahat yaparsın üst üste dene

• Sezonluk etkinlikler, Sierra uzman seviye yarısında 1. Olan veya ilk 3 e girebilen varmı? Varsa hangi araçla ve han gi ayarlarla. ..
    Hiç bir yarış beni bu kadar zorlamadı. Bırakın ilk 3 e girmeyi, 9-10. Olsam gene iyi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacksea2601 B kullanıcısına yanıt
    Faruk abi hani o uzun mesafeli zaman yarışınımı diyorsun
    O gıcık bir şey bir kere denedim yarım bıraktım valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Faruk abi hani o uzun mesafeli zaman yarışınımı diyorsun
    O gıcık bir şey bir kere denedim yarım bıraktım valla

Aynen Ali kardeşim. Dedigim gibi hiçbir yarış beni bu kadar zorlamadı.

• Selamlar herkese yaz olduğu icin pek takılmıyoruz bu aralar 1 aya baslar hareketlenmeler

• Bugatti ve hyundai vision concept geliyor. Şuab şehir dışında olduğum için internet erişimim olmadıģı için haberleri atamıyorum. Döndüğüm zaman en kısa sürede atacağım.

• Sezonluk etkinliklerde Sierra uzman time trial yarışı bayağı zor. 7.25 dakikaya altın veriyor. 1.ye baktım adam pescorolo judd 2005le 6.15 dakikada bitirmiş.
    Bendede aynı pescorolo vardı deneyim dedim ilk turu ter içinde 8 dakikada bitirdim.
    Yol çok zor ölümcül virajlar var. Yolda çok eğim var ilerisini göremiyorsun. Yolu çok iyi ezberlemek gerekiyor. Nürburgring yolundan daha zor.
    Baktım olmuyor 7.25'e düşmek çok zor bende 6.15'lik adamın videosunu seyrettim. Adam imkansızı başarmış. Olacak gibi değil. Adam deli gibi araba kullanıyor. Acaba hileli mi ?
    6.15'lik videoyu mutlaka seyredin.
  • GT 6 kullanıcısına yanıt
    Valla bende direksiyonla ilk seferde bronzu alıp bıraktım fazla zorlamadım

Tur dakikamı unuttum sonra bakar yazarım

6.15 yapan hile değildir yolu iyice ezberlemiştir iyi bir direksiyon
    Ve frenaj pedal sistemiyle yapması mümkündür

• GT 6 kullanıcısına yanıt
    Ben daha çok SRT Tomahawk X ile nurburgring rekorunu kıran adama hayret ediyorum. Ama yapan yapıyor.
    Hile mevzuuna gelirsek GT5 zamanında ödüllü yarışlarda özellikle erişilmesinin mümküm olmayan rekorlar oluyordu adamın gt profiline bakınca hiç ilerleme kaydedilmemiş olduğu görülüyordu üstüne psn profiline da bakınca hiç ilerleme kaydedilmediğiği ve hiç bir oyun yüklü olmadığı görülüyordu bunlar yapıyordu hile ama gt6 da hiç rastlamadım heralde a lisans zorunluluğu olduğundan online dolayı .sanırsam.
  • Bugatti, Bugatti Vision Gran Turismo’yu Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sergilemeye hazırlanıyor

Bugatti, Bugatti Vision Gran Turismo’nun gerçek ölçekli versiyonunu bu yılın Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sergileyeceğini duyurdu. Şirket aynı zamanda Bugatti tasarım ekibi tarafından şekillendirilen otomobilin ilk fotoğraflarını yayınladı.

Tasarımcılar, markanın başarılı yarış geçmişinden ilham aldı. Bugatti, 20’lerde ve 30’larda motor sporlarında büyük bir başarı gösterdi. “Vision Gran Turismo” tasarımındaki sanal modern otomobil aslında bir Bugatti Type 57 Tank ve bu otomobil, 1937 ile 1939 yıllarında 24 Saat Le Mans yarışında zaferler kazanmış bir model. Durum böyle olunca, Bugatti Vision Gran Turismo da 1937’de kazanan model olan Type 57 G Tank’in mavi çift tonlu rengiyle ortaya çıkıyor ve dönemin tarihi Fransız yarışındaki renkleri günümüze taşıyor. O günden bu yana mavi, Bugatti’nin marka rengi olarak tanınıyor.

Dış Tasarım Yaratıcı Geliştirme departmanı müdürü Sasha Selipanov: “Hiçbir şart altında Le Mans başarısını yansıtan retro tarzda bir otomobil üretmeyi istemedik ancak Bugatti tarihindeki bu özel zamanların hissini ve havasını modern bir modelde yansıttık. Bir Gran Turismo takipçisi olarak, bir zamanlar yarışlarda çok başarılı olan bir markayı sanal pistlere çıkarmak benim için büyük bir maceraydı.” dedi.

Ürün Geliştirme departmanının Dış Tasarım bölümü müdürü Frank Heyl: “Takipçilerimiz için olabildiğince gerçekçi bir proje ortaya çıkarmak ve gerçek bir Bugatti’yi PlayStation video oyunu markasının sanal dünyasına aktarmak istedik. Tasarımın her noktası fonksiyonel olarak şekillendirildi. Bugatti Vision Gran Turismo, mühendislik ve estetiğin mükemmel bir birleşimi.” dedi.

Dış tasarımda olduğu gibi otomobilin kabin tasarımında da ödün verilmemiş. Bugatti İç Tasarım departmanı müdürü Etienne Salome: “Bu, kusursuz bir yarış otomobili” dedi. Kabin tasarımı yarış gerekliliklerine uygun olması için şekillendirilmiş. Bütün göstergeler, sinyaller ve kontroller, bir yarış otomobilinden beklenecek şekilde kolay okunabilir ve ulaşılabilir şekilde konumlandırılmış.

Tasarımcılar konuyla ilgili şunları söyledi:“Takipçilerimiz için en ince ayrıntısına kadar gerçek bir Bugatti olan ve markanın değerlerini yansıtan sanal bir yarış otomobili tasarlamak istedik. Umarız oyuncular, otomobille yarışırken bizim onu geliştirirken eğlendiğimiz kadar eğlenir.”

Bugatti Vision Gran Turismo’nun gerçek boyutlardaki modeli, 17-27 Eylül 2015 tarihleri arasında Almanya, Frankfurt’taki Uluslararası Otomobil Fuarı’nda 3.0 salonundaki Bugatti standında sergilenecek.

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]https://store.donanimhaber.com/25/6f/5a/256f5a5768d0be4b2d87041c67f182aa.jpghttps://store.donanimhaber.com/a4/7e/e4/a47ee46719dd3a99d3a7901754ab38fd.jpghttps://store.donanimhaber.com/fb/04/b2/fb04b2c12bd849720030cd528a664033.jpghttps://store.donanimhaber.com/95/7c/ef/957cef0eeeafa4b54991ca9a03a56bd6.jpghttps://store.donanimhaber.com/a6/65/7a/a6657ae521b9d4b922fe7979f2a1d1ed.jpghttps://store.donanimhaber.com/11/85/4a/11854a0e6c4fcd56449b607020058841.jpghttps://store.donanimhaber.com/26/6c/cc/266cccac0b02b32d2201b13db79198f5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 2 Eylül 2015; 18:36:03 >

• Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo Kısa Fragmanı Gün Yüzüne Çıkıyor

Hyundai Motor, Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo'nun yeni resimlerini yayınladı.

Yakında yapılacak olan resmî açılış da dâhil pek çok yenilik için lütfen beklemede kalın! Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]
     Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]https://store.donanimhaber.com/93/e9/4c/93e94ce3200d1979b96d29a266199a5a.jpghttps://store.donanimhaber.com/71/12/f8/7112f8bc43d2698c16616936ced361b3.jpghttps://store.donanimhaber.com/39/3f/85/393f85c59ffaf4cfad477fb911fd9bf1.jpghttps://store.donanimhaber.com/14/f2/8e/14f28e9100cf44bb435f3f98c822b67b.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 2 Eylül 2015; 18:45:08 >

• Bugatti, Bugatti Vision Gran Turismo’yu Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Gözler Önüne Serdi

Bugatti, 17 Eylül'de gerçekleştirilecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı’ndan önce tam kapsamlı gösteri otomobili “Bugatti Vision Gran Turismo”yu tanıttı. Bu otomobil, PlayStation®’ın Gran Turismo video oyunu serisine özel olarak geliyor.

Veyron serisindeki 450 otomobilin satışının ardından Bugatti Vision Gran Turismo, yeni Bugatti süper spor otomobilinin ortaya çıkmasıyla birlikte doruk noktasına ulaşacak lüks markanın kitabında yeni bir sayfa açıyor. Bugatti Vision Gran Turismo tasarımı, Bugatti’nin 1920'ler ve 1930'lardaki büyük yarış geleneğine, özellikle 24 Saat Le Mans yarışındaki zaferlere saygısını gösteriyor ve en ileri motor sporları teknolojisini kullanıyor. Sanal proje aynı zamanda Bugatti’nin gelecekteki tasarım dilini gösteriyor.

Bugatti Automobiles S.A.S. Başkanı Wolfgang Dürheimer şunları söyledi: “Bugatti Vision Gran Turismo, Bugatti’nin Veyron sayfasını başarıyla kapatmasının ardından çıktığı yeni yolculuktaki ilk adım ve çok yakın zamanda yeni Bugatti süper spor otomobilinin ortaya çıkmasıyla bu yolculuk doruk noktasına ulaşacak. Veyron serimiz 450 otomobille kısıtlıydı ve şimdi mağrur otomobil uzmanlarının mülkiyetindeler. Fakat dünya çapında markayı seven ve yıllarca bizlere sadık kalan hayranlarımız çok fazlalar. Bu proje onların sadakati ve isteklerine teşekkür etme yolumuzdur.”

Polyphony Digital Başkanı Kazunori Yamauchi: “Bugatti ekibiyle tanıştığım için şunu dürüstçe söyleyebilirim ki, limitlerle mücadele etme yolları, sınırların ötesine geçmeye çalışmaları Gran Turismo’nun yaptığı her şeyde fazladan bir mil gitmeye çalışmasına çok benziyor. Bizim için Bugatti Vision Gran Turismo, Gran Turismo’nun sunduklarını büyük ölçüde zenginleştiriyor. Bu heyecan verici ve güzel bir otomobil ve bizim yanımızda olduğu için gurur duyuyorum.” dedi.

Vision Gran Turismo için yapılan modern sanal yarış otomobili tarihi ilhamını özellikle Bugatti Type 57 Tank ve 1937 ile 1939 yıllarındaki 24 Saatlik Le Mans yarışlarındaki zaferlerinden aldı. Bugatti Vision Gran Turismo, 1937’nin kazananı Type 57 G Tank aracının klasik iki tonlu mavisiyle yarışacak ve o zamanın tarihi Fransız yarış otomobillerinin renklerini yansıtacak. Mavi o zamandan beri Bugatti’nin marka rengi olmuştur.

Anscheidt: “Le Mans, Vision Gran Turismo için yapılan sanal yarış otomobilinin tasarımını iki şekilde etkiledi. İlk olarak, o yarışlardaki turlarda Bugatti’nin muazzam başarıları. İkinci olarak da uzun düz yolları olan bu pist, en yüksek hızın sembolü olarak görülüyor ki iki kez dünya rekorunu elinde tutan Bugatti’nin ne yapabileceğini gösterebilmesi için ideal bir yer.” Bugatti dünyanın en hızlı, trafiğe çıkabilir aracı unvanını 2010 yılından beri 431.072 kilometre/saat ile elinde tutarken 2013 yılında bir kez daha rekor kitabına 408.48 kilometre/saat ile dünyanın en hızlı roadsteri unvanıyla girmiştir.

Bugatti tasarımcıları ve mühendisleri sanal otomobili yakın işbirliğiyle geliştirdi
    Bugatti Vision Gran Turismo, yarışçıların gerçek arabalarla ilişkilerinin olmadığı ya da çok az ilişkilerinin olduğu ve tasarımı trafiğe çıkabilen otomobillerden çok daha aşırı ve performans odaklı olduğu için tasarımın ekibinin iki noktaya dikkat etmesi gerekiyordu: Öncelikle sanal otomobilin, onu diğerlerinden ayıran Bugatti görünümüne sahip olması ve Bugatti’nin “Sanat, Şekil, Teknik” değerlerini yansıtması ve ikinci olarak her araç parçasının gerçek performans fonksiyonunun bulunması. Bu nedenle sanal yarış otomobili en ileri yarış teknolojisine ve kesin aerodinamik analizlere dayanarak Bugatti mühendisleriyle yakın iş birliği içerisinde geliştirildi.

Bugatti’nin şasi geliştirme bölümünün başı Florian Umbach proje sırasında çok eğlendi ve şunları söyledi: “Bugatti Vision Gran Turismo için, konfor ve kolay kullanımın ana faktörlerden olduğu üretim otomobillerin aksine her parametreyi maksimum performansa ayarladık.” Bugatti Vision Gran Turismo için trafiğe çıkabilir süper spor otomobillerindeki lüks ve konfordan sorumlu sistemlerden vaz geçildi. Bu aracı daha hafif yaptı ve yeni, yüksek performanslı aerodinamik ile birlikte sanal yarış pisti için özel olarak tasarladığımız yeni bir radyatör takımı için yer açtı.

Bununla beraber tasarım gibi otomobilin teknik özellikleri Bugatti geliştirme ekibinin en son sürüş dinamikleri ve aerodinamik simülasyon modellerine dayandığı için gerçekçidir. Mühendisler ve tasarımcılar bu proje üzerinde altı ay titizlikle birlikte çalıştılar. Ayrıca Volkswagen Group yarış uzmanları sanal yarış otomobilinin her ayrıntısının gerçekçi olduğundan emin olmak için otomobille bizzat ilgilendiler.

Umbach: “Bugatti Vision Gran Turismo için iş arkadaşlarım ve ben otomobil geliştiricileri olarak normalde uymamız gereken kanuni gerekliliklerden serbesttik. Hiçbir sınırı ya da riski olmayan heyecan verici bir projeydi. Sadece FIA’nın güvenlik düzenlemelerine uymak zorundaydık.” dedi.

Mühendisler Bugatti Vision Gran Turismo’nun sanal Le Mans pistinin dört bölgesinde 400 kilometre/saatten daha yüksek hız yapabileceğini hesapladılar. Umbach sözlerine şöyle devam etti: “Uzun düzlüklerdeki aşırı hızımız sayesinde dönüşlerdeki dezavantajları telafi edebiliyorduk ve bu sayede sanal dünyada, gerçek dünyadaki en hızlı LMP1 yarış otomobili kadar hızlı olabiliyorduk ki bu araç video oyunundakinin aksine doğal olarak FIA ve ACO düzenlemelerine uymak zorundaydı.”
    Bu performans hedefine ulaşabilmek için Bugatti Vision Gran Turismo da dört tekerleğe birden inanılmaz güç sağlayan bir W16 motoruyla sürüldü.

Anscheidt şunları söyledi: “Bugatti Veyron güzel ve çirkinin birleşimi olan bir süper spor otomobiliyken Bugatti Vision Gran Turismo en üst düzeydeki bir performans canavarı. Bu radikal ve aşırı tasarımıyla, sanal yarış pistindeki safkan bir Bugatti’dir.”

Dış Tasarım Kreatif Geliştirme Müdürü Sasha Selipanov: "Son yıllarda uzun bir süredir konsept otomobillerin maliyeti ve varlık sebebi sorgulanmaktaydı ve konsept otomobil dünyasının bir geleceği yok görüşü hakimdi. Ama "Vision Gran Turismo" projesinin başlaması ile birlikte bu görüş tamamen yön değiştirdi. Tüm otomobil tasarımcıları VGT otomobillerini gönülden tasarlayıp hatırı sayılır miktarda kaynak ayırıyordu. Eskiden konsept otomobillerin parladığı bir dönem vardı, tıpkı 1961 Detroit Otomobil Fuarı'nda sergilenen 1939 Futurama ve Autorama otomobillerin olduğu dönem gibi. Bence Vision Gran Turismo projesi onlarca yıldan bu yana otomotiv tarihinin en yenilikçi hareketlerinden biridir."

"Yani şunu bir düşünün: Akılda kalıcı, etkileyici konsept otomobiller son birkaç yıldır gözler önüne seriliyor. Mazda, Nissan, Infinity'den Vision Gran Turismo otomobilleri çıktı. Bu hareketin bir parçası olmaktan büyük onur duyuyoruz."
     Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]

• Dün Yazdığım yorum gelmemiş bir daha yazayım.
    Güzel bir çalışma olmuş gelse de sürsek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bu oyunda Vision GT araba güncellemelerini gördükçe üzülüyorum. Ne pist nede gerçek araba yapmayı düşünmüyorlar.
    Vision gt araçlar yapılmamalı. Oyundaki standart, LM ve race car araçları premimyuma çevrilmeli ve gt4 oyunundaki pistleri ps3'ün donanım gücüyle gt6'ya taşımaya odaklanmalılar
    GT4'te süper pistler vardı. Hatırladıklarım el capitan, seul, hong kong , paris , new york, seatle circuit harika pistlerdi.
    Vİsion GT gerçek olmayan, maket, hayali hiçbiri asfalta inmeyen bu araçlar bana oyun zevki vermiyor. Vision GT moduna Ridge Racer bölümü diyorum. Hiç yakıştıramıyorum bu oyuna.
    Mukavvadan maket maket araba yapıp gt6'ya aktarıp duruyorlar. Daha (Toyota gt-one, nissan r92, BMW v12, mercedes clk gtr, nissan r390 lm, Suzuki escudo, Toyota minolta 88cv ...) bu araçlar premimyum değilken neyin kafasını yaşıyor bu adamlar. Gt4'ten olduğu gibi alınan bu arabalara neden el atmıyorlar ? Çok mu hoş duruyor acaba standart olması ? Kazudan pistler, premimyum arabalar bekledikçe vision gt vision gt diyor. Dünyanın en iyi yarış arabası oyunu the real driving simulator'e, vision gt yakışmadı.
    Bu araçların hiç birini kullanmıyorum. Etkinliğe katılma şerefi 1 tur attıktan sonra beleş arabayı depoya gönderiyorum. Hepsi depoda.
    Gerçeği yapılmış, asfaltta sürülmüş araçlar varsa bildirin depodan çıkarayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT 6

Merhaba arkadaşlar.
    Bu oyunda Vision GT araba güncellemelerini gördükçe üzülüyorum. Ne pist nede gerçek araba yapmayı düşünmüyorlar.
    Vision gt araçlar yapılmamalı. Oyundaki standart, LM ve race car araçları premimyuma çevrilmeli ve gt4 oyunundaki pistleri ps3'ün donanım gücüyle gt6'ya taşımaya odaklanmalılar
    GT4'te süper pistler vardı. Hatırladıklarım el capitan, seul, hong kong , paris , new york, seatle circuit harika pistlerdi.
    Vİsion GT gerçek olmayan, maket, hayali hiçbiri asfalta inmeyen bu araçlar bana oyun zevki vermiyor. Vision GT moduna Ridge Racer bölümü diyorum. Hiç yakıştıramıyorum bu oyuna.
    Mukavvadan maket maket araba yapıp gt6'ya aktarıp duruyorlar. Daha (Toyota gt-one, nissan r92, BMW v12, mercedes clk gtr, nissan r390 lm, Suzuki escudo, Toyota minolta 88cv ...) bu araçlar premimyum değilken neyin kafasını yaşıyor bu adamlar. Gt4'ten olduğu gibi alınan bu arabalara neden el atmıyorlar ? Çok mu hoş duruyor acaba standart olması ? Kazudan pistler, premimyum arabalar bekledikçe vision gt vision gt diyor. Dünyanın en iyi yarış arabası oyunu the real driving simulator'e, vision gt yakışmadı.
    Bu araçların hiç birini kullanmıyorum. Etkinliğe katılma şerefi 1 tur attıktan sonra beleş arabayı depoya gönderiyorum. Hepsi depoda.
    Gerçeği yapılmış, asfaltta sürülmüş araçlar varsa bildirin depodan çıkarayım.

Bu konularda da haklısınız İnşallah bunları GT7 de görürüz tez zamanda. Ama ben Vision GT olayına faklı bakıyorum, GT serisi 15. yıldönümüne özel bir projeydi bu ve markaların (hiç asfalta inmese bile) GT içintasarladıkları araçları görünce hoşuma gidiyor. Ama biraz farklı çalışmlar olmalıydı, Chapparall, SRT , Mercedes , Bugatti gibi.

• Tüm Gran Turismo severlerin bayramı mübarek olsun.
  • Iyi bayramlar cümleten

• Nihayet pist yaratma özelliği olan "course maker" oyuna geliyor.

https://www.gtplanet.net/gran-turismo-6-course-maker/

• 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.